Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישן כמות אויר מזדה לנטיס 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התופעה היא גמגום-קרטוע בתחילת נסיעה,כאילו הרכב מגיב מאוחר מידי לליחצה על הדוושה,במוסך אמרו שזה החיישן הנ"ל היום פירקתי אותו וראיתי פיח שהצטבר על (הדיודה) חיישן,איך אפשר לנקות אותו,עם איזה חומר?או שזה בכלל לא יעזור?

פורסם
התופעה היא גמגום-קרטוע בתחילת נסיעה,כאילו הרכב מגיב מאוחר מידי לליחצה על הדוושה,במוסך אמרו שזה החיישן הנ"ל היום פירקתי אותו וראיתי פיח שהצטבר על (הדיודה) חיישן,איך אפשר לנקות אותו,עם איזה חומר?או שזה בכלל לא יעזור?

משהו לא נשמע לי, באיזה מוסך היתה ?

במקומך היתי לוקח את הרכב למוסך אחר כדי לקבל חוות דעת נוספת.

בכללי לא מנקים חיישנים , אם חיישן עשה את שלו מחליפים אותו בחדש.

חיישן MAP (מד כמות אוויר), אם זה החיישן שאתה מדבר עליו , מתקלקל במקרים נדירים מאוד.

פורסם

צהריים טובים ושבת שלום,

הייתה לי אותה התופעה בלאנטיס 99 1.6, בנוסף לזה גם בלחיצה גז פתאומית בניוטרל הרכב היה כאילו נחנק לשניה ואז מעלה את הטורים,

הלכתי למוסך אמרו לי שהחיישן מלוכלך\תקול, ניקו לי אותו עם ספריי מיוחד לחיישנים (אבל אפשר גם עם ספריי מגעים, אבל לא ספריי קרבורטור שמשאיר שכבתשומן על החיישן), הניקוי עזר ממש מעט כי כנראה החיישן היה תקול בכל מקרה, אז נאלצתי לקנות חדש.

בכל אופן המלצתי אלייך לנסות לנקות את החיישן עם ספריי מגעים ואם יש ספריי יעודי לעניין עוד יותר טוב, במידה ולא כדאי לקנותחדש השינוי משמעותי!

במוסך רצו ממני 950 שקל לחיישן חדש מקורי.

בחנות חלפים בתל אביב לחלפי מאזדה (שכחתי את השם) רצו ממני כמעט 800 שקל.

לבסוף פניתי לאיביי יש מישהו שם שמוכר חיישן מקורי של DENSO ב82 דולר משהו כזה + משלוח ככה שיוצא איזה 112 דולר. סה"כ 440 שקל כולל משלוח. אתמול החיישן הגיע אליי הביתה התקנתי אותו ועד עכשיו האוטו נוסע מצויין! נראה את צריכת הדלק בהמשך אם היא השתנתה.

אם תרצה אני יביא לך לינק למוכר יש לו עוד שתי יחידות (נכון לרגע שאני הזמנתי).

יום נעים,

עמית

פורסם
צהריים טובים ושבת שלום,

הייתה לי אותה התופעה בלאנטיס 99 1.6, בנוסף לזה גם בלחיצה גז פתאומית בניוטרל הרכב היה כאילו נחנק לשניה ואז מעלה את הטורים,

הלכתי למוסך אמרו לי שהחיישן מלוכלך\תקול, ניקו לי אותו עם ספריי מיוחד לחיישנים (אבל אפשר גם עם ספריי מגעים, אבל לא ספריי קרבורטור שמשאיר שכבתשומן על החיישן), הניקוי עזר ממש מעט כי כנראה החיישן היה תקול בכל מקרה, אז נאלצתי לקנות חדש.

בכל אופן המלצתי אלייך לנסות לנקות את החיישן עם ספריי מגעים ואם יש ספריי יעודי לעניין עוד יותר טוב, במידה ולא כדאי לקנותחדש השינוי משמעותי!

במוסך רצו ממני 950 שקל לחיישן חדש מקורי.

בחנות חלפים בתל אביב לחלפי מאזדה (שכחתי את השם) רצו ממני כמעט 800 שקל.

לבסוף פניתי לאיביי יש מישהו שם שמוכר חיישן מקורי של DENSO ב82 דולר משהו כזה + משלוח ככה שיוצא איזה 112 דולר. סה"כ 440 שקל כולל משלוח. אתמול החיישן הגיע אליי הביתה התקנתי אותו ועד עכשיו האוטו נוסע מצויין! נראה את צריכת הדלק בהמשך אם היא השתנתה.

אם תרצה אני יביא לך לינק למוכר יש לו עוד שתי יחידות (נכון לרגע שאני הזמנתי).

יום נעים,

עמית

אשמח ללינק

• תוכן חדש...