Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה,

אני מחפש רכב יד שניה למשפחה: אנו זוג + 3 ילדים קטנים ונדרשים כיסאות לכולם, הבכורה בת 5.5. המחיר יעד כ 40K ש"ח(+- כמובן).

ראיתי את הסקודה רומסטר ונראה לי נחמד ויכול לענות על הצרכים.

זה הסדר גודל של מחיר שאנחנו מחפשים. חשוב לי מאוד מינימום תקלות(ואם יש שיהיו זולות לתיקון), הרבה פחות משמעותי מבחינתי ביצועים\יוקרה וכו'.

אשמח להצעות\כתבות השוואה לרכבים מסוג זה.

תודה מראש,

דני.

פורסם

סקודה רומסטר בהחלט רכב נחמד שיכול להתאים לכם אבל מבחינת תקציב אתם קצת גבוליים. רומסטר 2008 יכנס לתקציב רק אם מדובר על רכב שהיה בעברו רכב עבודה ויש לו קילומטראז' גבוה מהממוצע. הרכבים הטובים יותר נמכרים בכמה אלפי שקלים מעל לסכום שכתבת.

אני היית מציע לך לבדוק גם את המיצובישי לאנסר קלאסיק. דגמי 2008 מליסינג נמכרים היום במחירים שמתחילים ב-45 אלף ש"ח, הם אמינים מאוד ובכלל נותנים תמורה מעולה לכסף.

פורסם

בלנסר קלאסיק יש מקום לשלושה כיסאות בטיחות ועוד שני מבוגרים? לא נראה לי...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

הכל נכון, פרט לאמינות, רכב שסובל מהמון בעיות וכל בעיה יקרררה מאוד. האם אני שוגה וזו דעה קדומה על רנו ?

פורסם

מישהו פה לא פסל גיר ידני,

אז אפשר לקחת רנו קנגו או סיטרואן ברלינגו או פז'ו פרטנר,

הם אמינים מאוד,

חסכוניים מאוד,

מרווחים,

תא מטען ענק לזרוק את כל העגלות והציוד של הילדים מאחורה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הכל נכון, פרט לאמינות, רכב שסובל מהמון בעיות וכל בעיה יקרררה מאוד. האם אני שוגה וזו דעה קדומה על רנו ?

יכול להיות שאתה שוגה ויכול להיות דעת קדומה, מה שבטוח שאני קניתי את הסניק שלי עם חשש מסוים בגלל דעה קדומה כזאת או אחרת והיום אני רגוע ושקט .

אני עשיתי יישור קו אחרי לפי הבדיקה ולפי עצת המוסכניק שלי

סה"כ עלות כולל חלפים מקוריים 2500 ש"ח ..ולא , זה לא במוסך מורשה .

לפי דעתי אין צורך במוסך מורשה ..זה לא פרארי .

רכב זול, מלאאאא מקום איחסון ומקום במושב האחורי

פורסם

זה רכב מאוד נוח ..גם לאישתי שיושבת מאחור עם הקטנה וגם בתור מי שנוהג.

ואל תשכח בקלות נכנסים 3 כיסאות בטיחות לילדים מאחור .

תחפש רכב כזה באזור מגוריך, תעלה עליו, תעשה סיבוב, תבחן אותו ואפילו תרכיב את אחד מכיסאות הבטיחות לילד, אל תתבייש:wink:

תחפש כאלה עם היסטורית טיפולים במורשה, שעבר טיימניג- חובה יחסוך לך את הטיפול ואם צריך לעשות תוריד במחיר, ק"מ ומס' בעלות -כמה שפחות יותר טוב.

חובה לקחת לבדיקה.

בהצלחה.

פורסם

שוב תודה על העזרה, יש דגם שאתה ממליץ באופן ספציפי? ה 2000\1600?

authentic

privilige

expression

מה ההבדלים ביניהם? להעדיף משהו מסוים?

• תוכן חדש...