Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי 56 אלף צפיות ולמעלה מ- 900 הודעות בדיון אנחנו שמחים לכתוב את ההודעה ה-917 ולשתף אתכם בהודעה הרשמית שלנו שיוצאת היום בכלי התקשורת

לפני כשנה וחצי לאחר השקת התמחור של חבילות השרות שלנו, קיבלנו בקשות מאנשים רבים שמאמינים יחד איתנו בשינוי ורוצים לעבור למכונית החשמלית, אבל נוסעים פחות ממסגרת החבילות שהצענו, סוגיה שאף עלתה כאן בדיון

לכן החלטנו לצאת עם הצעה גמישה שיכולה להיות רלוונטית גם עבור מי שנוסע פחות מ- 20,000 ק"מ לתחבורה חשמלית ומאפשרת גמישות באופן החיוב.

ההצעה השיווקית שלנו נשארה זהה מבחינת תכולתה והמחיר המשוקלל לק"מ וחבילת השרות שלנו עדיין כוללת את כל המרכיבים: מכסת ק"מ,עמדת טעינה פרטית, כולל: התקנה, אחזקה ואת עלות צריכת החשמל, גישה חופשית וללא הגבלה לעמדות הטעינה הציבוריות,החלפת סוללה ללא הגבלה,OSCAR – מערכת תמיכה ממוחשבת ומתקדמת לנהג,שירות לקוחות 24/7, שירותי דרך (חילוץ והובלה)

צריכת הדלק הממוצעת של מכונית בנזין משפחתית 1:10 (1 ליטר ל 10- ק"מ) המשמעות היא שכל ק"מ עולה לך בערך 72 אגורות לק"מ. המחיר שאנו מציעים הוא 65 אגורות לק"מ, כאשר המחיר הוא קבוע ומובטח למשך 3 שנים (בניגוד למחירי הדלק המשתנים לעתים קרובות). ובתשלום מראש אנו מציעים 55 אגורות לק"מ - הפער הוא בהחלט משמעותי.

מחירי הדלק עולים כל הזמן, גם אם תניח שב- 3 שנים הבאות הדלק יעלה רק ב-% 5 (כל הערכות המומחים בעולם היא שלאורך זמן מחירי הדלק יעלו) אזי המשמעות היא הנחה של %15 ולמי שקונה חבילה מראש ההנחה היא %20.

לאחר תקופת "ההשקה הרכה" בה נעשתה הרצה של כל המערכות התפעוליות של החברה, כלל המכוניות שנמסרו נסע עד עתה 1,800,000 ק"מ נסיעה, בוצעו 30,000 החלפות סוללה בתחנות ההחלפה וכ-50,000 הטענות בעמדות הטעינה. במהלך תקופה זו בחנו מגוון פתרונות, שמענו על חווייתם של המשתמשים הראשונים, את דעתו של הצרכן "הישראלי" ובין השאר גם אתכם, חברי הקהילה.

כל אלה הביאו אותנו למסקנה כי שינוי התמחור לשיטת ה- Pay as you go תהיה נכונה יותר עבור צרכנים רבים הנוסעים מרחקים קצרים יחסית כל זאת מתוך ראייה כי שינוי בתמחור יעזור בקידום החזון שלנו- מעבר לתחבורה חשמלית

נשמח לענות על שאלות בנושא התמחור החדש כאן בפורום וכן בעמוד הפייסבוק שלנו

אתם מוזמנים גם להיכנס לאתר החברה ולקורא עוד על התמחור החדש

צוות Better Place

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לצוות בטר פלייס וברכות על שיטת התמחור החדשה.

שאלות:

1. לפי מה שכתוב בתקשורת, עד כה נמסרו כ-260 מכוניות פלואנס ZE. אתם טוענים כי בוצעו עד כה 30000 החלפות סוללה, כלומר יותר מ-115 החלפות לכל מכונית (!) נשמע לי קצת גבוה עבור שימוש סביר. לא?

2. מחישוב פשוט סביב מחיר הדלק של היום, 65 אגורות לק"מ משמעו כ-11 ק"מ לליטר, בעוד 55 אגורות לק"מ משמעם כ-13 ק"מ לליטר. אלו נתוני סבירים למדי עבור מכונית בנזין מודרנית (אתם הרי לא באמת מאמינים שה-1:10 קמ"ל ממוצע יישאר גם עבור מכוניות חדשות). שלא לדבר על מכוניות היברידיות שמוציאות גם 1:15 ומעלה. איפה היתרון היחסי שלכם במקרה כזה?

3. אילו תשובות יש לכם לאלו החוששים מנפילת ערך גדולה של מכוניות חשמליות עבור הלקוח הפרטי?

4. שאלה קצת שונה: קראתי כי אתם מתכננים קמפיין תחת הסלוגן "לא מתאימה לכל אחד". האם השימוש במילה "לא" נראה לכם באמת מתאים לכזה פרסום? זה הרי לא בדיוק אותו הדבר כמו "לא רואה מוסך" של רנו (שגם קמפיין זה קיבל לא מעט ביקורות).

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

"לא מתאימה לכל אחד" זה משחק פרסומי על הרצון של הישראלי להיות מיוחד: "מה לא מתאימה לי? מי אתם שתחליטו מי מתאימה לי? הנה קניתי על אפכם ועל חמתכם!".

לגופו של עניין, אני מברך על השינוי בתמחור, למרות שמהיכרותי עם אנשי השיווק הישראלים ויועציהם אני בטוח שמתחבאות כאן מטריות לרוב. השינוי צריך להיות עמוק יותר ולהיראות למרחוק.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

250 מכוניות ממוצע למכונית 7200 ק"מ

30000 החלפות מצברים ועוד 50000 הטענות = 22 ק"מ להטענה

המודל העסקי צריך להיות כזה שיהיה פער משמעותי בין סתם מכונית קונבנציונאלית לבין המכונית לטובת המכונית.

ואין כזה כלל

אפילו בעלות לק"מ אתם מוכרים לוקשים בלשון עדינה , ומנסים למכור לנו גידור מחירים.

שלא לדבר על המחיר מכירה עתידי כאשר ארצה למכור את הרכב בתור יד ראשונה מרופא.

לכן גם בקונספט החדש ההצלחה תהיה אפסית!!

וחבל!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בטר פלייס היקרים,

ראיתי באתר שלכם טבלת השוואה המדגישה חסכון ביחס לרכבים אחרים כמו מאזדה 3 וטויוטה פריוס.

אלא שבחישוב ההוצאות לא התחשבתם רק בהוצאות שוטפות אלא גם בהוצאה לקניית הרכב.

ברור שמכיוון שפריוס יקרה יותר ב 30,000 שקל החישוב הכולל יצא הרבה יותר יקר עבורה.

אבל מן הסתם, כך לא משווים הוצאות רכב. מדובר בהטעיה שנוח לכם להציג לצורך שיווק.

בפועל ברור שבעוד 3 שנים יהיה לרכבים גם ערך מכירה כלשהוא, וברור שלפריוס היקרה הערך הזה יהיה גבוה יותר מזה של הפלואנס.

בעובדה הזאת שכחתם להתחשב.

סתם להמחשת האבסורד-

לפי ההגיון שלכם, ג'יפ אמריקאי עם מנוע 4 ליטר משנת 1997 יהיה עדיף משמעותית על הפלואנס, כי מחיר הקניה שלו אפסי ומחיר הקניה של הפלואנס נחשב אצלכם ל"הוצאה".

פורסם

לא יודע מה איתכם, בלחיצות אני עושה 1:10, בנסיעה רגועה בעיר אני כבר בתחום של 1:13, איפה היתרון של החשמלית?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא זוכר אם כבר כתבתי את זה (השרשור מאוד ארוך) אבל לדעתי, ה"אסון" של בטר פלייס הוא המחאה החברתית.

מה שעד לפני כשנה-שנה וחצי היה עובר בשקט והמקסימום רעש שהיה יוצר היה איזה כתבה שולית בחדשות על שיטת השקשוקה, פתאום כל הבסיס של השקשוקה התמוטט ולא ניתן כיום להעמיד חברה על יסוד כלכלי שכזה.

הבעיה היא שללא השקשוקה, אין זכות קיום לתווכנית העיסקית ולכן מנסים "לשחק עם המתכון".

אז מורידים ביצים, מוסיפים עגבניות אבל בסופו של יום, השקשוקה נשארת שקשוקה.

זו בכל מקרה, דעתי האישית על העניין.

וזה עוד בכלל לפני ששוב דיברנו על הבעייתיות של התמחור בהשוואה לפלואנס דיזל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

^^

מחזק אלף מונים :mm_yeah:

הצרכן הישראלי הבין שהבצק של בטר פלייס חסר שמרים באופן אקוטי. למרות כל תפילותיו ושכנועיו של השף קונדיטור, בסופו של דבר במקום עוגת חתונה קיבלנו מצה יבשה לפסח, כזאת שנשברת בקלות, שוכחים ממנה אחרי שבוע ואפילו ממרח השוקולד הנוסף במאמץ אחרון להמתיק את האכזבה לא ממש מוסיף טעם.

רק צר לי שהפסדיה העצומים של המאפייה הממשלתית בסופו של דבר נופלים על כתפינו של כולנו.

אני עדיין לא מבין למה אני חייב לממן מאפייה מפסידה מכספי המיסים שלי.

זמין 8)

פורסם

אתה מנסה לרמוז שמצה עם השחר זה לא טעים? :shock:

ומי שמעיז להגיד "לא השחר, רק נוטלה!" מורחק מהפורום לצמיתות על בסיס של אהבליות מוחלטת!:twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

^ חלילה, מצה עם שוקולד זה מדהים- בפסח.

אני מניח שבחתונה שלך לא תגיש לאורחים מצה עם שוקולד השחר נכון ?

ומכאן מוסר ההשכל...

שיווקו לנו עוגת חתונה - קיבלנו מצה עם שוקולד. 8)

נ.ב. רק שוקולד השחר ! :-D

אין על הזכרון המתוק של הסכין החד פעמית שנשברת בתוך הממרח, תוך ניסיון נואש של חייל הטירונות הקרבית לעשות לעצמו פרוסת לחם עם שוקולד בזמן שעת ת"ש ( בפועל חצי שעת ת"ש במקרה הטוב ).

נ.ב.ב. פתרונות לסכין הנשברת בתוך הממרח:

א. לדרמן

ב. השפכטל שמגיע בארגז חימוש ואף חימושניק לא ממש יודע למה הוא נועד...לזה !

זמין 8)

פורסם

מדהים איך כבר חמש שנים אגסי מסובב את העולם, מגייס מיליארדים ומהנדס את הציבור הישראלי ובסוף מה? 260 פלואנסים מקרטעות על כבישי ישראל, מתוכם איזה 100 שייכות לבטר פלייס עצמה והשאר בצייי רכב, יש בצורת חשמל ואתה אפילו לא חוסך כסף אם אתה קונה פלואנס חשמלית (רק מוותר על הבגאז' ועל טווח הנסיעה). רק תסבירו לי מי כאן האידיוטים...

We are the Human Race

פורסם
מדהים איך כבר חמש שנים אגסי מסובב את העולם, מגייס מיליארדים ומהנדס את הציבור הישראלי ובסוף מה? 260 פלואנסים מקרטעות על כבישי ישראל, מתוכם איזה 100 שייכות לבטר פלייס עצמה והשאר בצייי רכב, יש בצורת חשמל ואתה אפילו לא חוסך כסף אם אתה קונה פלואנס חשמלית (רק מוותר על הבגאז' ועל טווח הנסיעה). רק תסבירו לי מי כאן האידיוטים...

אנחנו ידידי, אנחנו האידיוטים.

מי אתה חושב משלם על ההפסדים של החברה הזאת ? :-(

זמין 8)

פורסם

לקנות רכב. שהצריכת "דלק" שלו היא 1-10 במחירים של היום זה גרוע ביותר. או לפי זה לעשות את החישוב.

הונדה סיביק 2008 עושה 1-10 ברכב עם 4 אנשים. בעליות של ירושלים על 90 קמ"ש.

אותה הונדה סיביק עושה 1-13 כאשר נוסעים בה לבד ועם רגל סבירה על הגז.

טויוטה היברידית.

עושה בין 1-15 ל1-18 בין עירוני. בקלות.

WV בורה דיזל 2004. 2 אנשים בין עירוני. יושבים על הדוושה. 1-14. ברגע מגיעים ל15-16 בקלות.

אז למה לעזעזל צריך רכב שעושה 1-10 ומתומחר בהתאם. ועוד מוגבל ביותר. ועולה יותר יקר מזה.

המדינה נותנת לו סבסוד. והנחות במחיר. אז למה הלקוח לא מקבל את ההנחה האמיתית?

אם הרכב היה עולה 30 אגורות (לליטר) לפי התמחור של בטר פלייס.

אז היה על מה לדבר. אחרת אין שום סיבה חוץ מלהיות לא שפוי או מסומם או מקבל שוחד ולקחת רכב כזה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ניראה לי שהתימחור שלהם לדעתם מגובה מהעתיד הלא נודע בנוגע למחיר הדלק,

אם עוד שנה הדלק יהיה קרוב ל10 ש"ח הפיזמון של כולנו ישתנה.

אבל בכל מיקרה לדעתי החשמל עדיין לא בשל למכוניות חשמליות- להפך- המדינה צריכה לעודד אופנועים חשמליים ששם אין זמני המתנה לטעינה-את ההחלפה של הסוללה אתה עושה בעצמך, מוציא את הריקה ומכניס את סוללת הספייר הטעונה ולא צריך עמדת טעינה יקרה ועלויות אחזקה אפסיים וניקוי מהזיהום המטורף של כל הקטנועים מהערים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...