Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית רכב ידני 1400 עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב ידני בנפח 1.4 עד 50K כמה שיותר אמין,חסכוני,וזול לחלפים (כרגע סובארו אימפרזה 97 ידני אמין וזול לתחזוקה חוץ מעניייו הדלק).

מה אתם אומרים על פולו שנת 2006?

תודה מראש!

פורסם

פולו לא מסתדר לי עם אמינות ועם תחזוקה זולה עוד יותר,

נניח שמבחינת אמינות הוא יהיה סביר אבל מבחינת חשמל הוא לא מי יודע מה,

אבל התחזוקה זה שחיטה...

אני חושב שהכיוון יכול להיות פיאט גרנדה פונטו, פיאט פונטו ספייס, יונדאי גטס וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לי היו 3 רכבי פולו:

2000

2001

2005

כולן היו אחלה רכבים

ומעבר לטיפולים תקופתיים לא היה יותר מדיי

פעם אחת שיפוץ למנגנון של החלונות

וטיפולים תקופתיים

השנת 2000 הייתה בלויה וטופלה בצורה מחפירה, עליה ייתי צריך להוציא יותר על ישור קו.

אם אתה מחפש רכב סולידי, אני הייתי הולך על הפולו

לצורך העניין היום אני נוהג על פאביה

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

פיאט לא באה בחשבון ולפי קריאה בפורום גטס לא נתפס כרכב בעל שם טוב...

לכן נשאר הפולו.

האם מישהוא יודע מה עלות האחזקה של פולו 1400 ידנית בממוצע לחודש?

תודה מראש!

פורסם

תבדוק כמה עולה ביטוח על הרכב תחלק את זה ל12 תשלומים וזהו,שאר הדברים תלויים כמה אתה נוסע כמו דלק למשל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תרים טלפון למוסך רון ותשאל כמה עולה טיפול,ואם יש חלק מסוים כמו חיישן כלשהו הוא יוכל לומר לך את עלותם.

035373204

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...