Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הרכב הוא לאון בת שנה. לפי ההמלצות לא עשיתי לה וקס בכלל בשנה הראשונה. לא השתמשתי בסבון כדי לא להוריד את הוקס המקורי (לא יודע עד כמה זה חכם).

בינתיים הצטברו על הרכב בעיקר כל מיני כתמים שחורים שלא יורדים עם מים וג'ילדה.

עכשיו אני מעוניין לנקות את הרכב עם סבון טוב ולעשות ווקס וצריך המלצה. עברתי על כל מיני דיונים בינתיים ולא הגעתי למסקנה ממש, אבל ראיתי שCarplan מומלצים.

אני לא מתכוון לעשות ווקס לעתים קרובות (לא יותר מפעם בחצי שנה), אז חשבתי לקנות משחה ולא ווקס נוזלי. המשחה היחידה שמצאתי אצלם היא : http://www.carplan.co.il/sg_product~TPC350~2~0.htm .

בנוגע לשמפו ראיתי כל מיני אפשרויות, אני צריך מכם המלצה. http://www.carplan.co.il/sg_products~5~3.htm

בנוסף עם מה מומלץ לעבוד? יש לי ג'ילדה סינטטית, מומלץ לייבש איתה את הרכב אחרי השטיפה? שמעתי בעבר שהיא מורידה את הצבע. :?

ומה מומלץ לווקס עצמו?

תודה!

פורסם

בעבר השתמשתי בסבון בבקבוק הלבן "פולימרי" ועכשיו בבקבוק הכחול טריפלווקס,לא שמתי לב לשוני ביניהם.

לגבי הווקס אני משתמש בווקס הנוזלי אוטופיניש גם של CARPLAN לא יודע איך המשחה שלהם,אך הנוזלי קל לעבודה ומשאיר ברק טוב.

גילדה לא מורידה צבע,רק על תעביר אותה על הרכב כשהיא יבשה לגמרי,היא צריכה להיות לחה.

לווקס תיקנה 2 מטליות מיקרו פייבר,באתר יש את מטליות הצהובות,הם בגודל מתאים.

מטלית אחת למריחה ומטלית שניה להורדה,יש להם בד כותנה קניתי אותו אך הוא ניראה לי מחוספס מידי.

אגב יש להם סבון חדש שאחרי השטיפה שלו אין צורך בייבוש הרכב עם גילדה לא ניסיתי אך זה הסבון הבא שלי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...