Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

123Ignition

דורוןא
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למשהו נסיון עם המפלג/מערכת שלהם.

עד כמה שאני מבין קיימות שני מערכות אחת מתוכנת מראש עם מספר אפשרויות לבחירה והשני ניתן לתיכנות עצמי.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

דורון, אני מתפלא עליך :-). אתה לא יודע למי יש את שני הסוגים? :-).

הג'וליה שלי שואגת במעלה הסל"ד מאז המערכת הזאת שהורכבה לפני כשלוש שנים.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
דורון, אני מתפלא עליך :-). אתה לא יודע למי יש את שני הסוגים? :-).

הג'וליה שלי שואגת במעלה הסל"ד מאז המערכת הזאת שהורכבה לפני כשלוש שנים.

הי ראובן ועוד איך יודע.... העניין שקצת בדקתי ברשת ולא היה חומר רב בנוגע למערכת המורכבת על מנוע כמו שלי . לאלפות נפוץ ביותר איכן אתה רכשת יש לך עדיין את האתר שלהם.

דורון

פורסם

שלחתי מייל עם כל נתוני המנוע שלי וקבלתי תשובה שרק הדגם הזה מתאים לי [FOTUNE -4-R-V-קיבלתי חום מהמחיר:oops:

דורון

פורסם
על אייכות משלמים.

בכל מיקרה אני בטוח שיש אופציות אחרות.

מה הבעיה בהצתה שלך?

אין ממש בעיה ! המנוע שלי משופר קמשפט חם בוכנות ראש ועוד על מנת להוציא את המיטב גם המפלג עבר שינויים במשקולות ובקפיצים על מנת לקבל קידום מתאים . תמיד שואפים לעוד8).

דורון

פורסם
שלחתי מייל עם כל נתוני המנוע שלי וקבלתי תשובה שרק הדגם הזה מתאים לי [FOTUNE -4-R-V-קיבלתי חום מהמחיר:oops:

תקנה, ותקבל חום מהצמיגים......וווווום ווווווום....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...