Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש אודיו מרכז, 5.2.2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי תתפלא, הגיעו כמה וכמה פרצופים לא מוכרים (לי לפחות).

לצערי לא נשארתי יותר מידי בגלל מיגרנה :/

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תהנו לכם היום.

אסף מוותיקי הפורום ומארגני המפגשים הכי מוצלחים של השנים 2004-2008.

רז,וניר -כמה שאני מבין אתכם,מה ניהיה פה,ממש לא הימים של פעם!

אסף היקר !

מה שלומך ?

איפה נעלמת ?

כיף לשמוע ממך :)

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
המסקנה היחידה שאתה צריך להגיע אליה היא שצריך מישהו חדש שיקח עליו את ריכוז מפגשי מרכז במובן של התארגנות.

כמו שלא בסדר שלא נפתח שרשיר בזמן ככה גם לא בסדר שנפתח שרשיר יומיים לפני מפגש -> זה עדיין שרשיר שנפתח לא בזמן.

בפועל מפגש כזה היה צריך לבטל אבל לפחות יפה שכן היה מפגש וכן באו כמה חברים - רק חבל שמדובר במעגל חברים מאוד מצומצם - וזו הנקודה.

אז, מי מרים את הכפפה?

אני לא יודע כמה נכון היה לבטל את המפגש, זה תלוי מאיזה נקודת מבט מסתכלים על זה.

עדיין יש את החברים שפינו את הזמן שלהם וסידרו את התוכניות כדי להגיע באותה מידה שאתם לא עשיתם את זה, וכמו שנאמר התאריכים מצויינים בדביק המפגשים.

הכי נכון הוא הפקת לקחים להבא כמו שאמרת.

ולא נראה לי שהכי נכון למנות אדם אחד שיהיה אחראי, הראשון מחברי המרכז שפותח את הפורום שבוע לפני ועדיין לא רואה שרשור שיפתח אחד, זה לא סיפור.

שיהיו רק מפגשים מהנים ועמוסים והלוואי ותשימו סוף לסיפור ההוא.

שבוע טוב לכולם.

פורסם

ועל זה נאמר אמן.

לדעתי צריך מישהו שיהיה אחראי על הקפצת המפגשים, אחרת זה לא יעשה שבוע מראש, כי כל אחד יחכה לאחר שיעשה זאת.

אז נשאלת השאלה: מי רוצה להיות אחראי על כך?

פורסם

מאז שגיל התגייס אף אחד לא טורח לארגן אשכול מפגש,פעולה ממש פשוטה.

דיויד,אולי אתה תהיה המחליף של גיל?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אין לי שום בעיה להיות אחראי על פתיחת שרשיר שבוע מראש לפני כל מפגש מרכז.

יש התנגדות/הסכמה לגבי העניין?

פורסם
אסף היקר !

מה שלומך ?

איפה נעלמת ?

כיף לשמוע ממך :)

רזי.

שלומי מעולה עד כמה שניתן,נעלמתי בגלל אילוצים של החיים לצערי ,ובהחלט בזמן הקרוב אם יצא לי אגיע למפגש בהנחה וכמה אנשים מהתקופה שלי יבואו.

מה שכן אני כבר ממש לא מצוייד במערכות כמו פעם,מגבר פשוט סאב פשוט וDVD פשוט אבל מספיק.

ובהחלט כייף שמוע גם ממך חבר יקר ,רז אתה אחד האנשים שבישבילהם בהחלט היה שווה להרים מפגשים,להיות פעיל בפורום אודיו ולהראות פרצופים מאחורי הקלעים!

אתה באמת אדם איכותי ונכס יקר !

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...