Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

לצערי אני צריך להתייצב בצאלים בתקופת החורף ואני יודע שגשר צאלים לפני הפניה שמאלה לצאלים

שטוף ורוב הסיכויים שאי אפשר להגיע משם.

מישהו כאן מכיר ויכול להסביר לי דרך אחרת להגיע מצומת גילת או אופקים לשם ?

כי 99% שבלתי ניתן לעבור את הגשר.

תודה

פורסם

אחת.זה דרך.חבל הבשור אבל הנוחה יןתר היא דרך באר שבע.

אתה נוסע לכיווון ניצנה (ביציאה לכיוון עמק שרה ממשיך ישר ולא פונה לכיוון דימונה) עד לפנייה לצאלים. משם רק ישר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היה טוב אם היית אומר מהיכן אתה מגיע.

הגשר לא מוצף כל יום, ולרוב נפתח תוך כמה שעות או למחרת. תמיד אפשר לברר ברשת, ב-וויז, במשטרת אופקים או בקיבוץ.

אם אתה מגיע ממרכז הארץ - המסלול דרך באר שבע מאריך מאוד את הדרך.

אני הייתי נוסע דרומה בכביש 4 עד יד מרדכי, משם ל-34 לכיוון שדרות, בצומת גבים (קצת אחרי העיר) דרומה עם 232 עד עין הבשור (אחרי מגן) ומשם לכביש 222 ואתה במחנה. זו הדרך הכי מהירה, נוחה ואם אתה מעודכן במלכודות - טובה לרגש.

גיוון של הנוף יכול להיות להכנס לכביש 232 ליד ניצנים ואיתו עד שדרות ומשם כפי שתואר.

המסלול שדרות-נתיבות-גילת-אופקים טוב רק משיקול של לעבור שם פעם בחיים או לבקר מישהו.

אם הנסיעה מכביש 6 או ירושלים, קח את כביש 6 עד בית קמה, משם 264 למשמר הנגב , 25 לגילת, 241 לאופקים עד אורים ששם תפנה לכיוון צאלים.

תצטייד בלבוש חם ומברג זמין. קר נורא שם בחורף ובוץ מדברי שנדבק ומתקשה על הנעליים הוא כמו יציקת גבס.

אימון מהנה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...