Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לייעוץ איך להמשיך - החלפה לג'אנטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומה איתי? לא חבל עליי?

נ.ב

לא נכתב בציניות :(.

אם אתה לא שלם לפרסם את שמו (שלם או מפחד?...), אשמח לקבל את השם בהודעה פרטית.

תודה מראש.

ג'וקר אל תצחיק אותי.. :wink: כמו שכתבתי כבעל עסק, הסיבה שלא אפרסם את שמו כך בפרהסיה זה כי יש לי כמה אמונות תפילות לגבי לשון הרע ופרנסה. אין לי בעיה לשלוח לך את מיקום בית העסק ושתפרסם אתה את שמו ומיקומו..זה כבר עניין שלך. אני עם האמונות שלי ממשיך לחיות בשלום.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפרסם תמונות בקרוב של הרכב עם המראה החדש- יצא יפה מאוד! (אולי בכל זאת הייתי צריך ללכת הלינג לונג אה אביתר?)

ליגה ליגה.. ממליץ בחום. אה כן, והאוטו לא רועד!! נסיעה חלקה אחיזה מעולה . היה כמו נצח אתמול, אבל היה שווה.

תודה אביתר! :buddies_drink:

פורסם
אפרסם תמונות בקרוב של הרכב עם המראה החדש- יצא יפה מאוד! (אולי בכל זאת הייתי צריך ללכת הלינג לונג אה אביתר?)

ליגה ליגה.. ממליץ בחום. אה כן, והאוטו לא רועד!! נסיעה חלקה אחיזה מעולה . היה כמו נצח אתמול, אבל היה שווה.

תודה אביתר! :buddies_drink:

בכיף אחי רק בשמחות!!

פורסם

אפשר לדעת באיזה רכב מדובר?

יש לי בעיה דומה אחרי החלפת ג'אנטים.

ואשמח לקבל את שם בית העסק בפרטי.

תודה

*פעולה זו תחוייב בעמלה ע"ס 1.21 ש"ח.

פורסם
אפשר לדעת באיזה רכב מדובר?

יש לי בעיה דומה אחרי החלפת ג'אנטים.

ואשמח לקבל את שם בית העסק בפרטי.

תודה

מדובר על מאזדה 3 08

אתה מבקש את שם בית העסק אצלו התקנתי את הסט הפגום? או שם בית העסק אצלו התקנתי את הסט החדש בשבוע שעבר?

פורסם

חיפש תירוצים למה לא ניתן להחזיר לי את הכסף. ואז הוא שאל אותי על חשבונית. אמרתי לו שאין לי חשבונית אני לא יודע איפה היא. ואז הוא ניתפס על זה, אין חשבונית אני לא יכול לזכות אותך! משמיים!!! ניכנסתי בעצבים לאוטו פתחתי את הארנק והופ החשבונית צצה לה!! בקיצור אחרי הרבה וויכוחים של טונים גבוהים ולא נעימים בכלל, הוא פתח פנקס שיקים ורשם לי שיק על הסכום.

מיותר לציין שאני שילמתי במזומן! יצאתי משם אפילו אפשר להגיד ברחתי משם.

בנקודה הזו הוא צודק במאה אחוז, ביטול עסקה יכול להעשות רק כנגד החזרת חשבונית שאלמלא כן מבחינת רשויות המס העסקה הזו יצאה אל הפועל והוא חייב לשלם בעבורה מיסים.

פורסם

קודם כל, car4fun, אני מבין שהתקנת סט חדש ואתה מרוצה? ספר איפה קנית וכמה עלה, וגם תמונה לא תזיק :wink:.

שנית, אני מבין מכמה תגובות בשירשור זה, שלפעמים שידרוג לג'נטים מגנזיום יכולה לגרום לרעידות הגה/רכב?

או רק בתוצרת סינית? אשמח אם מישהו יוכל לפרט, אני חושב על שידרוג כזה בשבילי [כשיגיע הזמן = כסף].

תודה

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם
קודם כל, car4fun, אני מבין שהתקנת סט חדש ואתה מרוצה? ספר איפה קנית וכמה עלה, וגם תמונה לא תזיק :wink:.

שנית, אני מבין מכמה תגובות בשירשור זה, שלפעמים שידרוג לג'נטים מגנזיום יכולה לגרום לרעידות הגה/רכב?

או רק בתוצרת סינית? אשמח אם מישהו יוכל לפרט, אני חושב על שידרוג כזה בשבילי [כשיגיע הזמן = כסף].

תודה

הוא כתב כמה פעמים שאצלי הוא עשה את השידרוג בהצלחה...ושידרוג= הבנה בג'אנטים + שירות מקצועי

פורסם
בנקודה הזו הוא צודק במאה אחוז, ביטול עסקה יכול להעשות רק כנגד החזרת חשבונית שאלמלא כן מבחינת רשויות המס העסקה הזו יצאה אל הפועל והוא חייב לשלם בעבורה מיסים.

לא צודק בעליל. אתה לא יכול לגנוב מבנאדם כסף תחת התירוץ, "אין לך חשבונית לא יכול להחזיר". יש אלטרנטיבות אחרות.

שיחה של 2 דקות עם רואה חשבון יבהיר לך כי אולי לא הכל אפשרי אבל להרבה מהבלתי אפשרי ניתן למצוא תחליף.

הבנאדם הזה בשום נקודה בכל הסיטואציה הזו לא צדק באף נקודה. נכון, הלקוח צריך לשמור חשבונית למקרה ש..

אבל גם אם הוא לא שמר, זה לא מזכה אותו מאשמה. ולכן, עדיין היה צריך לזכות את הלקוח.

תודה

נכון, התקנתי סט חדש ואני מרוצה ממנו מאוד. יש לציין שאפילו אישתי התלהבה ממנו. ואם זה קרה, אז בכלל אני מבסוט מהבחירה.

את הסט קניתי דרך הבחור כאן , הידוע בכינויו אביתר. כמה עלה? עלה פי 2 ממה שהוצאתי על הסט הקודם.

אבל, עליתי ל 16, עם סט צמיגים נאים בחתך נמוך. הרכב ניראה מעולה.

שנית,

שיניוי לגאנטים עלול להוביל לרעידות בנסעיה מנסיון אישי, רק מעבודה של חאפרים. האמת שכניראה שהוא יכל לפתור את הרעידות

בהלבשת מתאמים. אבל הוא כניראה לא חזק בעניין וטוב שכך. אחרת לא היה לי את מה שיש היום! :-D

אם תרצה לשדרג אני מכיר באופן אישי בחור לבבי מאוד. עם הרבה סבלנות . אצלי זה משהו מאוד חשוב כי מאוד בררן.

צור איתו קשר תגיד לו שאני שלחתי אותך.

לא תצטער (הוא כאן למטה). תמונות אני אעלה ברגע שיתאפשר לי ..

הוא כתב כמה פעמים שאצלי הוא עשה את השידרוג בהצלחה...ושידרוג= הבנה בג'אנטים + שירות מקצועי

חברים, אם יש מקום שאני ממליץ עליו זה המקום וזה הבחור. אני הגעתי מהצפון עד להרצליה בשביל הנקניק הזה!

אכלתי כאפות על זה שאני מפסיד יום עבודה בעסק, קיללתי את הרגע הזה שנסעתי לבד, וכל 5 דק' הרגשתי

שאני קרוב להתקפת לב ממזג האויר המגעיל והנהגים הגרועים . בזבזתי עוד כמה שעות טובות אצלו רק בשביל להסתכל על המבחר הקיים ועוד כמה שעות טובות רק כדי להגיע להחלטה! אין ספק שאם הייתי מגיע ביום חופש שטוף שמש, אחרי אוכל, ועם חבר טוב. זה היה יכול להיות יום כייף. זה לא מקום שהולכים אליו "ככה בקטנה על הדרך לראות ג'אנטים" , לזה אתם צריכים לפנות יום. במיוחד אם אתם בררנים מיוחדים בטעם כמוני. אין לי צל של ספק,את הג'אנטים לרכב החדש הבא שלי, בטוח אקנה משם.

עד אז, תודה רבה חבר.. שלחתי לך תמונה לפלא. :drool:

פורסם
הצמיגים ששמת הם סיניים? באיזה צמיגים מדובר?

מאיר, לא זוכר את שמם. אבל לא סיניים.

בהזדמנות כשאני יעלה תמונות אני ירשום את שם הצמיגים.

פורסם

אוקיי, פשוט כתבת סכום כפול שזה אומר 3K וזה נשמע לי זול מידי לג'אנטים 16'' + צמיגים מחברה טובה ומוכרת.

תתחדש, ומצפים לעידכון מהיר :-)

פורסם

מבטיח להשתדל שכבר מחר זה יעלה..

זה כבר חשוב לכמה חברים כאן מה שהופך את זה ASAP.

אולי אחרי שאסיים את הוקס. 8)

• תוכן חדש...