Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לייעוץ איך להמשיך - החלפה לג'אנטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל זאת אשמח אם מישהו מבעלי העסקים כאן המתעסקים גם הם במכירת ג'אנטים יביעו את חוות דעתם המקצועית בנושא,

ויוכלו לכוון אותי. אךי להתמודד מול בעל העסק .

חוץ מלהחליף צמיגים ולכוון פרונט. (את כיוון הפרונט אבקש ממנו מחר לבצע על חשבונו ניראה לאן זה יוביל).

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כי אז אני רוכש סט צמיגים כשאין צורך ממשי , אלא רק כדי לבדוק האם זה הבעיה. אבל במידה וזו לא הבעיה. מה אני עושה עם צמיגים משומשים וטובים שפירקתי מהרכב? לא חבל?

וגם כיוון פרונט,אני יעשה רק כדי לראות אולי זה משם הבעיה?

תקרא שוב את מה שכתבתי.

הרעידות מורגשות בהגה לדבריך אז פרק את הגלגלים האחוריים ותרכיב אותם מקדימה. אם עדיין תרגיש רעידות אבל לא בהגה או שתרגיש שינוי ברעידות אז זה כנראה הצמיגים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
תקרא שוב את מה שכתבתי.

הרעידות מורגשות בהגה לדבריך אז פרק את הגלגלים האחוריים ותרכיב אותם מקדימה. אם עדיין תרגיש רעידות אבל לא בהגה או שתרגיש שינוי ברעידות אז זה כנראה הצמיגים.

צודק.

לא חשבתי על זה.

זה יוכל באמת להראות לי אם הבעיה באמת בצמיגים, למקרה שהוא ידבוק בגירסא הזו.

תודה.

פורסם

תשמע, אני לא יודע באיזה עסק מדובר וכמה הם "רציניים".

לפני שנים החלפתי ג'נטים ב-147, התפתתי ללכת למישהו שהיה חדש בעסקים ולכן נתן מחירים מאוד אטרקטיביים. הטעות היתה שגם נתתי לו להתקין, כי הג'נטים עצמם שקניתי אצלו היו מצויינים ובמחיר מצויין.

כשיצאתי ממנו הכל הרגיש בסדר, אבל בכביש המהיר הרגשתי רעידות ברמה שהיה ברור שמשהו בהרכבה לא היה תקין. יכולתי לחזור אליו אבל היתה לי הרגשה שחבל על הזמן. הרמתי טלפון למישהי שידעתי שעובדת אצל מתקין רציני (שלא היו לו הג'נטים שרציתי אחרת מלכתחילה הייתי מגיע אליו), נסעתי אליה, הבוס שלה קבע מיד שמי שהתקין לי היה "קצב", פירק והרכיב הכל מחדש. למזלי הגעתי אליו מהר, כי אם הייתי ממשיך להתברבר, חוזר למוכר המקורי ומנסה שוב ושוב, ההברגות של הג'נט היו הולכות (כן, עד כדי כך העסק רעד).

לאור העובדה שקניתי ג'נטים זולים ובסה"כ הוספתי 100 וקצת שקלים למתקין מקצועי שסידר לי אותם, זה היה פתרון הרבה יותר חכם מאשר להתעקש לנסות לגרום למישהו לא מקצועי לנסות בכוח לתקן משהו שהוא, אולי, מעבר לכוחותיו.

לא בהכרח נכון גם למקרה הנוכחי... אבל אולי כן.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אתה עוד יצאתה בזול ! אני שהרכבתי את הג'אנטים באוטו הקודם שלי הגורילה שהרכיבה אותם פשוט קדחה לי את הברגים לתוך התוף ושברה לי את הברקס מאחורה בעזרת קומבינה הוא השתיק הכל במוסך של חבר שלו אבל לאחר מכן שפירקתי את הגאנטים להחליף בלמים בעת הצורך לא הייתה אפשרות להחזיר את הגלגל והייתי צריך לקנות תוף חדש מאחורה , צריך לדעת איפה להתקין גם אם זה עולה 100 שקל יותר

פורסם

מכיר את התופעה, סיפור שקרה לי.

רנו מגאן קופה החלפתי צמיגים וגאנטים צמיגים של טויו T1R 195\50\16.

הכל בסדר שום רעידות שום נעליים.

ברגע שהחלפתי צלחות דיסק מקדימה התחילו לי הרעידות...

איזון גלגלים פתר את הבעיה לשבוע בלבד.

התאוריה שלי בנושא הזה הוא: ברגע שהגאנט מתרגל לאיזון של הצלחת ומקבל "זווית" מסויימת ואתה אחרי זה מחליף לצלחות אחרות עם "זווית" ישרה מתחילות הרעידות.

אין לי תשובה אחרת למה שקרה אצלי.

שמתי את האחוריים מקדימה לא נפתרה הבעיה כיוון פרונט עשיתי ביום שהרכבתי את הצמיגים + הגאנט, אז לא היה צורך בזה.

התקשרתי לכיוון פרונט ניראה לי "המעבדה" בחולון דיברתי עם הבנאדם הוא אמר לי שזו תופעה ידועה והמצב שלי עוד נקרא מצב "מצויין" (רעידות ב120קמש) הוא אמר לי יש כאלה ב60 קמש יש להם רעידות.

אין דרך לפתור את הבעיה הבעיה היא בגאנט! (סיני)... זה מה שהוא אמר לי, אז כבר לא ניסיתי לפתור את הבעיה.

מקס.

פורסם
מכיר את התופעה, סיפור שקרה לי.

אין דרך לפתור את הבעיה הבעיה היא בגאנט! (סיני)... זה מה שהוא אמר לי, אז כבר לא ניסיתי לפתור את הבעיה.

מקס.

מזה אני חושש בדיוק.

לכן, אני שואל שוב ושוב האם כדאי להתעסק עם כל הנסיונות האלה לתקן את המצב ע"י כיוון פרונט, החלפת צמיגים, שינוי ברגים וכו'

או לנצל את המומנט ופשוט לבקש את כספי בחזרה..

פורסם

חברים יקרים אני מבקש ממכם לשמור את הקונספירציות שלכם לעצמכם בלבד!

ולנושא המרכזי:

רעידות מההגה יכולות להיגרם מ 2 סיבות בלבד!

1) איזון גלגלים - גם אם יעשו לך מליון פעמים איזון לכל הגלגלים במכונה ישנה או לא מאופסת

כאילו לא עשית איזון בכלל. לכן כדאי לגשת למקום עם ציוד חדיש ותקין.

2) חופש במערכת ההיגוי - גש למוסך שיבדוק עבורך אם קיים חופש.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

עדכון מהיום,

נסעתי למקום בעל הבית לא היה. שוב.

קיבל אותי בנחמדות העובד שלו, והמתנתי בעסק. אחרי חצי שעה ארבעים דקות שבעל העסק עדיין לא הגיע העובד התייאש

והחל לעבוד לי על הרכב. הרים על ג'ק ופירק גלגלים.

באותה הזדמנות כבר הצעתי שיפרק את כל הארבע ונרכיב חזרה את סט הברזל שלי (מזל שלא מכרתי אותם)

וכך נוכל ליראות אם הרעידות הם מצמיגים , פרונט , או ג'אנטים.

הוא הסכים.

פירקנו והרכבנו את שלי ,כמובן אחרי איזון.

יצאנו משם לכביש ראשי והפלא ופלא, ההגה לא זז ולא מרקד בכלל!

הסתכלתי עליו והוא הבין סופית שהבעיה היא בג'אנטים שלהם. הוא הרים טלפון לבעל הבית ואמר לו- פלס!

חכיתי עוד שעה בערך לבעל הבית שיגיע. הגעתי להחלטה לבטל את העיסקה .

בעל הבית אמר אין בעיה נחליף סט. אני התנגדתי. לא מתאים לי. יש לציין שהיה מאוד חביב תחילה , פתאום החל לעלות על טורים והקול התחיל לעלות.

הוא הציע כך:

ניקח את הג'אנטים לבדיקה. מחר בבוקר יהיו תשובות אם הג'אנט אכן פגום תזוכה . וכספך יוחזר.

אני אמרתי שהרי אנחנו כולנו (אני,אתה והעובד שלך שעסו נסיעות מבחן כל פעם) יודעים שהסט הזה דפוק למה לחכות למחר. ואז שאלתי ומה קורה אם בבדיקה של החברה יגידו לך שהכל תקין?! אז הוא אמר : אם זאת תשובתם זאת תהיה החלטה שלך אם להרכיב או לא! כי הג'אנט תקין.

ז"א שאני ישאר עם ג'אנטים בקרטון ויאחסן אותם בבית ללא שימוש. כי על הנייר מבחינת החברה הם "תקינים".

תוך כדי שאני צועק ונהיה ממש מתוסכל מהסיפור הזה הוא מתחיל לצחוק. אמרתי לו שחבל מאוד שהוא בוחר להגיב כך ולצחוק

מתסכול של בנאדם שכבר פעם רביעית מגיע אליו כל בוקר מבזבז מזמנו יוצא מהעסק שלו ומבזבז דלק על הנסיעות.

הוא אמר אדוני תרצה תשים לא תרצה תתבע את החברה.

חיפש תירוצים למה לא ניתן להחזיר לי את הכסף. ואז הוא שאל אותי על חשבונית. אמרתי לו שאין לי חשבונית אני לא יודע איפה היא. ואז הוא ניתפס על זה, אין חשבונית אני לא יכול לזכות אותך! משמיים!!! ניכנסתי בעצבים לאוטו פתחתי את הארנק והופ החשבונית צצה לה!! בקיצור אחרי הרבה וויכוחים של טונים גבוהים ולא נעימים בכלל, הוא פתח פנקס שיקים ורשם לי שיק על הסכום.

מיותר לציין שאני שילמתי במזומן! יצאתי משם אפילו אפשר להגיד ברחתי משם.

גועל נפש של התנהגות , חוסר אחריות מוחלט, התנערות משביעות רצון הלקוח. מזל גדול!!! שלא רכשתי סט צמיגים חדשים

כי לטענתו זו היתה גם הבעיה.

אני יודע שהוא הרי לא מוכר ג'אנטים דפוקים בכוונה. זה לא באשמתו . יכול להיות שנפלתי פשוט על סט כזה. אני מזהיר בגלל שהשירות והיחס ללקוח וחשיבות הלקוח ברמה כל כך נמוכה, תת רמה! יש לו עובד טוב שם שאפילו היה ניראה שבישבלי הוא התבאס מהצעקות שהלכו שם . הוריד את הראש ולא צייץ! היה מת להצדיק ולהגיד משהו אבל מסכן הוא עובד שלו .

אני את הכסף קיבלתי חזרה אבל באותה מידה יכולתי לא לקבל. ואם אני מסכם את הכל יצא שאני יצאתי בנזק,ומופסד.

כי בסופו של דבר נשארתי עם הברזל שלי, בזבזתי זמן יקר שלא יחזור, הייתי מחוץ לעסק משך כמה שעות טובות כל פעם שהייתי אצלו בארבעת הפעמים האלה שלא עבדתי וקיבלתי לקוחות, בזבזתי דלק ועלה לי בעצבים.

מקווה לממצוא את המקום שידע להעניק לי את השירות הבאמת באמת מינימאלי הזה..

בקיצור, שלא תדעו כזה דבר מגעיל. כי אין משהו יותר מבאס מההתרגשות שכל כך רציתי את זה ובסוף זה ניגמר ככה.

שיהיה שבוע טוב לכולם.

פורסם

אני חושב שהגיע הזמן שתפרסם את שמו.

נכון שהוא לא היבואן אבל אותך זה לא צריך לעניין. הוא זה שמכר ולכן האחריות עליו.

אני במקומך הייתי רץ לבנק לבדוק שלצ'ק יש כיסוי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני חושב שהגיע הזמן שתפרסם את שמו.

נכון שהוא לא היבואן אבל אותך זה לא צריך לעניין. הוא זה שמכר ולכן האחריות עליו.

אני במקומך הייתי רץ לבנק לבדוק שלצ'ק יש כיסוי.

אם לשיק אין כיסוי זה כבר משהו אחר, אני לא חושב שזה יגיע לרמות כאלה. כי אני יודע להיות גם אחלה בנזו%$ שלא חלמת .

תאמין לי. אני ישאר אופטימי בעניין הזה של כיסוי שיק.

חוויה מזוויעה. אשמע לקרוא את שם המקום (תכתוב רק אחרי הפקדת הצ'ק, ליתר ביטחון).

באמת חוויה דוחה. אחרי שכל כך רציתי את זה , ואתה יודע מה זה שגבר רוצה משהו לאוטו שלו... (אצלי זה לא ניתן לדחייה).

לגבי שם העסק אני לא שלם עם פירסום שמו. אפילו שלא מגיע לו בכל זאת- פרנסה.

• תוכן חדש...