Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לייעוץ איך להמשיך - החלפה לג'אנטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא צודק בעליל. אתה לא יכול לגנוב מבנאדם כסף תחת התירוץ, "אין לך חשבונית לא יכול להחזיר". יש אלטרנטיבות אחרות.

שיחה של 2 דקות עם רואה חשבון יבהיר לך כי אולי לא הכל אפשרי אבל להרבה מהבלתי אפשרי ניתן למצוא תחליף.

הבנאדם הזה בשום נקודה בכל הסיטואציה הזו לא צדק באף נקודה. נכון, הלקוח צריך לשמור חשבונית למקרה ש..

אבל גם אם הוא לא שמר, זה לא מזכה אותו מאשמה. ולכן, עדיין היה צריך לזכות את הלקוח.

ברור, במיוחד כשאתה הוא הלקוח... :roll:

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דורקי, אתה מוזמן להכנס לעובי הקורה ולברר מבחינה חוקית -משפטית. ואז להגיב כראוי.

אשמח לשמוע את תגובתך. חבל על הנסיון להוכיח את עמדתך לפני שעשית זאת.

פורסם
דורקי, אתה מוזמן להכנס לעובי הקורה ולברר מבחינה חוקית -משפטית. ואז להגיב כראוי.

אשמח לשמוע את תגובתך. חבל על הנסיון להוכיח את עמדתך לפני שעשית זאת.

אין צורך כיוון שהנושא מוכר לי.

אף בעל עסק סביר לא יסכים לביטול עיסקה ללא החזרת חשבונית.

פורסם

טוב, הייתי שמח להתעמק ולהתעמת בנושא. כיוון שאני מכיר את הנושא, ויודע על פעולות זיכוי כאלו שהתבצעו על עסקאות יותר גדולות. אבל כיוון שאני סוטה מהנושא המרכזי כאן, שלא מדבר על "זיכוי לקוחות בבתי-עסק" אני יעצור. הייתי שמח להמשיך את הנושא בפורום אופ-טופיק אבל כיוון שאין לי גם הרשאה לא אוכל לפתוח נושא שכזה. וזה בטח ילך ככה:

אני:כן אפשרי! אתה: לא אפשרי! כן! לא! כן לא! הנה חסכתי שירשור מיותר. :wink:

פורסם
הצמיגים ניקראים "camac"תוצרת פורטוגל מעולים

מאשר את דבריו לגבי שם הצמיג הרגע בדקתי.

לגבי הטיב, אני לא מבין גדול. לי זה מרגיש טוב.

פורסם
לא חסכת שום שרשור, עד שאתה לא מעלה תמונות.

תתחדש :).

TNX

אל תדאג ג'וקר לא אשאיר אותך עוד זמן רב במתח. עוד מעט אני סוגר לך את הפינה :wink:

פורסם

לדעתי הג'אנט המקורי של מאזדה יותר יפה.

אבל זה כנראה עניין של טעם.

בכל מקרה תתחדש.

לגבי הטיב, אני לא מבין גדול. לי זה מרגיש טוב.

לא מבין אנשים שיעברו חצי מדינה בשביל ג'אנט אבל לא יטרחו לבדוק שניה באינטרנט איזה צמיג מומלץ.

מצטער, אבל אני לא רואה הרבה הבדל בין צמיגים לא מוכרים מפורטוגל לצמיגים סיניים.

פורסם
לדעתי הג'אנט המקורי של מאזדה יותר יפה.

אבל זה כנראה עניין של טעם.

בכל מקרה תתחדש.

לא מבין אנשים שיעברו חצי מדינה בשביל ג'אנט אבל לא יטרחו לבדוק שניה באינטרנט איזה צמיג מומלץ.

מצטער, אבל אני לא רואה הרבה הבדל בין צמיגים לא מוכרים מפורטוגל לצמיגים סיניים.

היה ניתן לשים גם מישלין.וגם דנלופ. הבחור היה לו תקציב מסויים והמחיר שהוא קיבל בהחלט היה מצחיק לאור כל המפח נפש שהוא עבר...אנחנו משווקים צמיג זה לרוב הפנצריות בארץ..ולבנתיים ברוך השם רק דברים טובים אני שומע עליו

• תוכן חדש...