Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום בימים האחרונים התחילו רעשים נורא מוזרים ברכבי לאנטיס 04.

רעשים כאלה כמו ששש כאילו איזה ברזל נתקע במשהו שאני לוחץ על דוושת הברקס הרעשים מתחזקים.

זה אולי משהו ברפידות ? אני ינסה להקליט את הרעש ולעלות אותו פה.

לא יודע אם זה קשור, אבל שבוע שעבר בתקופה של הגשמים החנתי את רכבי בבוץ.

כי לא היה לי בררה וכל האזור שליד הגלגלים התלכלכך בבוץ אחר כך שטפתי את זה.

אבל הרעשים עדין קיימים אשמח לעזרה.

פורסם

תנסה להציץ דרך הג'אנט על הצלחות בלם ותראה אם יש שם גוף זר - לדעתי תיגש למוסך יכול להיות שרפידות

הבלם שלך נשחקו והגעת לברזל, בוץ לא עושה רעשי חריקות.

פורסם

תודה לך על התשובה, שירגע הגשם אני יפרק את כל הגלגלים ולבדוק אם יש משהו בצלחות.

איך אני יודע אם הרפידות כבר שחוקות?

פורסם

לפי מה שאתה מתאר שמעתי את הרעש הזה כאשר נסעתי ברכב שנגמרו לו הרדפידות בלם מקדימה לגמרי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
לפי מה שאתה מתאר שמעתי את הרעש הזה כאשר נסעתי ברכב שנגמרו לו הרדפידות בלם מקדימה לגמרי

מוזר, הרכב בולם תקין לגמרי וכבר 9 חודשים מאז שהרכב אצלי הבלמים שקטים מאוד.

אני יפרק את כל הגלגלים מחר ויבדוק את זה.

מישהו יכול לעזור לי באבחון?

כיצד אפשר להבחין האם הריפידה גמורה?

וגם לגבי הדיסקיות צלחות/דיסקיות כיצד יודעים אם צריך להחליף אותם?

והאם כשהרפידות גמורות חייבים להחליף צלחות?

אשמח אם מישהו יבהיר לי קצת את הנושא אני לא מבין גדול בבלמים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...