Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2008 1600 סמ"ק או 2000 סמ"ק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההבדל בין רכב שמגיע מ0 ל100 בקצת פחות מ10 שניות לרכב שעושה את זה ב12.5 שניות הוא עצום!

אדי, יצאת קצת לארג' עם ה-2 ליטר במובן הזה. בכל מקרה, גם אני אישית הייתי קונה את ה-2 ליטר. אותם טיפולים, אותה אחזקה אולי למעט טסט, ביטוח מעט יותר יקר (לא יודע לא בדקתי, משער) ודלק שלא יהיה כלכך קריטי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

Guest ספורטמוטורי
פורסם

טוב די.

לחבר שלי יש מאזדה 3 2.0 לאשתו יש 1.6 ,שניהם עובדים מצב טוב וחובבי מאזדה.

מדובר בדגם SPIRIT 2.0 וה 1.6 ACTIVE ,ה 2.0 הרבה יותר מעניינת גג נפתח מפוארת יותר חזקה וכו...,אך מבחינת צריכת דלק ה2.0 יותר זללנית,יתרה מכך עלויות טיפולים הרבה יותר גבוהים.

בהצלחה.

פורסם
אדי, יצאת קצת לארג' עם ה-2 ליטר במובן הזה. בכל מקרה, גם אני אישית הייתי קונה את ה-2 ליטר. אותם טיפולים, אותה אחזקה אולי למעט טסט, ביטוח מעט יותר יקר (לא יודע לא בדקתי, משער) ודלק שלא יהיה כלכך קריטי.

ממש לא לארג' אלו הם הנתונים של הרכב.

אם אתה חושב שההבדל בתאוצה מ0 ל100 גדול בפער של קרוב ל3 שניות הוא לא עצום אני לא מבין למה אתה קורה לעצמך שומאכר???

זה הבדל תהומי ואתה כנראה לא מבין עד כמה.

אפילו אם שתי המכוניות יתייצבו על 100 על הכביש, אחת מהן תהיה במרחק מאוד משמעותי מהשנייה והיא גם תשייט יותר בנינוחות מהרגע שהיא תתיצב על המהירות הזו.

זה ההבדל - בעיני זה מה שמפריד בין רכב שאתה תשדרג בעוד שלוש שנים לבין רכב שאתה לא תרגיש שמשהו לא בסדר איתך בגלל שנשארת איתו עוד שלוש שנים נוספות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא התכוונתי להבדלים ביניהן, ה-1.6 עגלה וזה ידוע. התכוונתי מתחת ל-10 שניות. אולי הידנית, בחו"ל :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אלו הם נתוני היצרן - אני מאמין שמאזדה לא משקרים לגבי זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה לא קורא אחורה נכון?

כנס לKML.CO.IL יש לך שם את כל מה שאתה צריך.

Pioneer TS-X150

פורסם
וואלה שומאכר? אז המאזדה שלי לא באמת עושה 0-100 ב12.4 שניות?

אולי כן, מה שבטוח שה-2 שלי לא עושה את זה ב-12.7 שניות!!!

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם תיתן לנו הוכחה יותר טובה מזה אז כנראה שמאזדה שקרנים:

http://www.youtube.com/watch?v=qe0RiERyNto דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

התחלתי למדוד שניה אחרי ששמעתי את הטורים עולים יצא לי 11.9 שניות אבל אני בטוח שפספסתי שם באיזה שניה טובה

נראה לי הגיוני מאוד לפי מה שרואים שיצא להם פלוס מינוס 12.5 שניות.

Pioneer TS-X150

פורסם

ב1600 יוצא נתונים כמו שהיצרן מסר.

http://www.youtube.com/watch?v=PpbTDvrMrwI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וזו המאזדה 2 שמשווקת בישראל עם ה105כ''ס

http://www.youtube.com/watch?v=nPX_5qJH14w דרך יוטיוב

כמו שאמרתי לך בשרשור קודם שומאכר, ה3 וה2 זהות כמעט בתאוצה. אז אם למאזדה 3 1600 אתה קורא עגלה, תתחיל לקרוא גם ל2 ככה. :-P

ויקטורין, אצלי ב1600 יוצא 1-10 בעיר ו1-12 מחוץ לעיר. זה תלוי מאד באופי הנהיגה ובאיזור בו אתה נמצא.

פורסם

ההבדל במחירון בן ה1.6 ל-2 ליטר לא גדול.

ה-2 ליטר מאובזרת יותר, בעלמת מנוע חזק יותר ולפי דעתי תוספת של כמה אלפי שקלים במקרה הזה לא תהיה נוראית.

הייתה לי מאזדה 3 מנוע 2 ליטר, צריכת הדלק הממוצעת היתה 1 ל-10 בערך.

פורסם

אני לא מבין משהו -

ההתלבטות היא בין רכב משפחתי ממוצע לבין דגם דומה שהוא חזק יותר ומאובזר יותר כאשר מבחינה כלכלית הדגם החזק יותר נמצא בתקציב?

זה רק אני? או ש...

Pioneer TS-X150

פורסם

כמו שאמרתי לך בשרשור קודם שומאכר, ה3 וה2 זהות כמעט בתאוצה. אז אם למאזדה 3 1600 אתה קורא עגלה, תתחיל לקרוא גם ל2 ככה. :-P

רד מזה. ביצענו בדיקה, מאזדה 2 שלי, 3 1.6 של חבר, אין מה להשוות. סירטונים וכו' לא יוכיחו דבר. רוצה להוכיח? תביא סרטון של 2 ליד 3 8)

הינה, מתחיל ב-4 שניות, מגיע ל-100 וקצת (כי הספידומטר מזייף) ב-15 שניות.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...