Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

אני מחפש רכב קטן, חסכוני, אמין(ללא הרבה מוסך) וזול בתיקונים ככל האפשר.

התקציב הוא 20K ש"ח, אך אני מוכן להיות גמיש אם באמת מדובר בהשקעה ששווה את זה.

הרכב ישמש אותי בעיקר לנסיעות ארוכות(אשקלון-גולן) ולפי מה שספרתי מדובר בכ30K ק"מ בשנה.

עדיפות לגיר ידני(בגלל החסכון בדלק).

אם יש עוד פרטים ששככתי לציין, אשמח למסורם.

קראתי לא מעט בנושא ופשוט הלכתי לעיבוד בכל המידע, אך שמתי לב שהרבה אנשים ממליצים על הפונטו ספייס.

מה אתם אומרים עליו? האם יש לו הרבה תקלות? "מחלות" ידועות?

תודה מראש, דן.

Nissan Almera Perfect 1.8 2002

פורסם

לדעתי 30 אלף ש"ח שווה לשקול דיזל,

תחפש לעצמך סקודה פאביה, פולקסווגן פולו, סיאט איביזה/קורדובה, רנו קליאו, סיטרואן סקסו, סיטרואן C3 HDI, סיטרואן קסארה וכו'. (עם מנועי דיזל!)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

dorsht,

נראה לי שהתבלבלת. אני אמרתי שהתקציב שלי הוא 20,000 ש"ח.

הקילומטרז' שאני הולך לעשות הוא 30,000 ק"מ/שנה.

פורסם

הסיבה שהפונטו ספייס מומלצת היא כי מדובר ברכב קטן, אמין, נראה מודרני ובעיקר זול ביחס לשנתון. תוסיף לזה את העובדה שהרכב נמכר במספרים יפים בזמנו ותגלה שיש מבחר לא רע בשוק ופה ושם גם רכבים שמורים מעל הממוצע.

כמו כל רכב גם לפונטו יש מחלות, אך מאחר ורובן ככולן מוכרות למדע וסביר להניח שהבעלים הקודמים שלהן כבר נתקל בהן ותיקן אותן - כל שנותר לך לעשות הוא לחפש את הרכב השמור ביותר, לבצע בדיקה במכון ולהתחדש.

אם תריץ חיפוש בפורום תמצא מידע רב שקשור לספייס.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
dorsht,

נראה לי שהתבלבלת. אני אמרתי שהתקציב שלי הוא 20,000 ש"ח.

הקילומטרז' שאני הולך לעשות הוא 30,000 ק"מ/שנה.

סליחה,

התכוונתי שעם 30 אלף ק"מ, שווה לרכוש רכבי דיזל,

הרכבים שהצעתי לך צריכים לעמוד בתקציב שלך.

בהצלחה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

למה, מעל איזה ק"מ בפרק זמן קצוב עדיף דיזל? הרי סולר עולה הרבה יותר מדלק.

האם יש עוד רכבים בסגנון הפונטו ספייס שכדאי לבדוק?

מה עם הפולו של פולקסווגן?

פורסם

למיטב ידיעתי, יונדאי אקסנט נמכרה עם גיר ידני עד 2004.

לא יודע איך היא תתמודד עם כל כך הרבה נסיעות, אבל היא חסכונית למדי וזולה לתחזוקה

פורסם

לדעתי לנסיעות כ"כ ארוכות שווה לחפש משהו אחר שהוא לא פונטו.

הייתי הולך על הרכב היותר נוח מהרשימה שהציעו אלה שלפניי.

פורסם

יש כאן משהו שיכול לתת לי חו"ד על הפולו של פולקווגן?

האם היא תתאים לי?

איך האמינות שלה ועלויות התחזוקה?

פורסם
למה, מעל איזה ק"מ בפרק זמן קצוב עדיף דיזל? הרי סולר עולה הרבה יותר מדלק.

האם יש עוד רכבים בסגנון הפונטו ספייס שכדאי לבדוק?

מה עם הפולו של פולקסווגן?

לדעתי מעל 20-25 אלף ק"מ כדאי דיזל...

דיזל עולה כמו בנזין בערך, אולי קצת יותר, אבל תחשוב שברכב סופר מיני ידני ממוצע אתה תעשה 1:12 במקרה הטוב, ועם דיזל תוכל לעשות 1:20...

פורסם

בק"מ שאתה עושה הייתי חושב גם מעבר לכסף ועלויות,נוחות נהיגה אני חושב תהיה רלוונטית עבורך,כמו גם נושא הבטיחות.

המלצות שלי היא לחפש משפחתית ולאו דווקא מיני/סופר מיני.

יונדאי אלנטרה וניסאן אלמרה הן אופציות לא רעות,קשה למצוא ידנית,אך לא בלתי אפשרי.

מחשבה על דיזל נכונה בעיקרון,אם אתה לוקח בחשבון שעלויות במוסך יהיו קצת יותר גבוהות. אני הייתי מחפש סיטרואן קסארה דיזל ידנית,יכולה לתת את הטוב מכל העולמות.

בהצלחה.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

אני חושב שאחרי הכל אני אלך על פיג'ו 206 בתור הרכב הראשון שלי.

האם יש כאן אנשים שיוכלו בטוב ליבם לעזור לי להחליט על איזה 206 ספציפית ללכת? (לא להציע CC, אין לי שימוש בה)

איזה מנוע, 1.4 או 1.6? האם יש "מחלות" לתתי-דגמים מסויימים?

תןדה מראש, דן.

פורסם

אני גם חיפשתי רכב יחסית זול ואמין. מצאתי פיאט פנדה מהשכרה שעברה לידיים פרטיות ונמכרת דרך טרייד אין (לפי מחירון יצחק לוי) לקחתי את האוטו תמורת 20 אלף שקל מודל 2007 !! זה לא נתפס. תחפש בטרייד אינים הגדולים פנדות. לדעתי זאת השקעה משתלמת ביותר.

פורסם
אני חושב שאחרי הכל אני אלך על פיג'ו 206 בתור הרכב הראשון שלי.

האם יש כאן אנשים שיוכלו בטוב ליבם לעזור לי להחליט על איזה 206 ספציפית ללכת? (לא להציע CC, אין לי שימוש בה)

איזה מנוע, 1.4 או 1.6? האם יש "מחלות" לתתי-דגמים מסויימים?

תןדה מראש, דן.

מחלות חשמל,

ובטח רגישות למי ברז...

תחפש אחת שמורה, שלא קרעו אותה (זה רכב שצעירים אוהבים ויש כאלו שקורעים), עם ספר טיפולים מסודר וששמרו עליה כמו שצריך,

ה1.4 חסכוני יותר, ה1.6 יניב ביצועים טובים יותר, החלטתך האישית.

פורסם

האם מכונית עם ק"מ יחסית גבוהה שווה כאשר יודעים שיש לה מנוע חדש? האם זה מכפה על הק"מ הגבוהה?

פיג'ו 206 1.6(110 כ"ס) ידנית 2002 עם ק"מ 200,000.

• תוכן חדש...