Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת ביטוח רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי שני רכבים מבוטחים בביטוח חובה, מקיף וצד ג' למעלה משלוש שנים ללא תביעות,

כעת אח שלי מעוניין לרכוש את הרכב הראשון שלו, אין לו הסטורית תביעות,

אני אנהג על הרכב לעיתים רחוקות מאוד.

הנחת העבודה שלנו היא שבמידה והביטוח המקיף וצד ג' (כל נהג, אין צורך בצעיר) יהיה על שמי,

הוא יהיה זול יותר, בין אם מכיוון שאוסיף רכב שלישי לביטוח באותה חברת ביטוח (כנראה),

ובעיקר מכיוון שאקבל הנחת העדר תביעות, שהוא לא יכול לקבל.

1. האם הנחת העבודה שלנו נכונה?

2. האם פרקטית בעל הפוליסה יכול להיות מישהו שאינו בעל הרכב ואינו הבעלים העיקרי (אינני מתכוון לשקר ולומר שאני הבעלים העיקריים)?

3. האם קיימת סיטואציה שבה תווצר לבעל הרכב בעיה כלשהי?

4. האם קיימת סיטואציה שבה תווצר לי ו/או לביטוחים הנוכחיים ו/או לביטוחים הבאים שאעשה לשני הרכבים שבבעלותי, בעיה כלשהי?

תודה רבה!

פורסם

שלום,

אם הפוליסה תישאר על שמך אז הוותק שצברת באותה חברת ביטוח יחשב לך למרות שלא הייתי מתקבע רק על החברה שאתה מכיר ומבוטח בה כי היום אפשר בכייף לבדוק בכמה חברות ולהוזיל את המחיר משמעותית.

עליך להצהיר את כל הפרטים הנכונים כפי שהם משמע, שאתה לא הנהג העיקרי אחרת במקרה תאונה אתה עלול למצוא את עצמך לא מקבל כסף מהביטוח, וברגע שתעשה זאת גם אתה וגם אחיך תוכלו לנהוג בשקט. למה להתחכם?

הבעיה היחידה שיכולה להיות לך מהנושא היא אם אחיך לא ינהג בזהירות וכל תאונה שבה יהיה מעורב תגדיל את הפרמיה שלך בעתיד כי הרכב על שמך.

נושא אחר לידיעתך הוא שגם אם הוא יעבור עבירות תנועה למינהם הנקודות והקנסות ישלחו אליך כי אתה בעל הרכב והוא יצטרך להצהיר שהוא נהג בעת העבירה ולספוג את הנקודות לזכותו.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

בנוגע לנושא הבא:

"אם אחיך לא ינהג בזהירות וכל תאונה שבה יהיה מעורב תגדיל את הפרמיה שלך בעתיד כי הרכב על שמך.

נושא אחר לידיעתך הוא שגם אם הוא יעבור עבירות תנועה למינהם הנקודות והקנסות ישלחו אליך כי אתה בעל הרכב והוא יצטרך להצהיר שהוא נהג בעת העבירה ולספוג את הנקודות לזכותו."

לא הבנתי, הרכב לא על שמי, הרכב על שם אחי, רק הפוליסה על שמי.

1. האם עדיין אני אהיה בבעיה במידה ואחי יעשה תאונה?

האם אחי יהיה בבעיה הפוכה כלשהי?

פורסם

בנוסף:

כאשר הרכב הוא על שם אחי, אבל הפוליסה על שמי,

במידה ולאחי תקרה תאונה שתטופל במסגרת הביטוח,

האם הנ"ל יפגע בהסטורית העדר התביעות שלי?

פורסם
בנוגע לנושא הבא:

"אם אחיך לא ינהג בזהירות וכל תאונה שבה יהיה מעורב תגדיל את הפרמיה שלך בעתיד כי הרכב על שמך.

נושא אחר לידיעתך הוא שגם אם הוא יעבור עבירות תנועה למינהם הנקודות והקנסות ישלחו אליך כי אתה בעל הרכב והוא יצטרך להצהיר שהוא נהג בעת העבירה ולספוג את הנקודות לזכותו."

לא הבנתי, הרכב לא על שמי, הרכב על שם אחי, רק הפוליסה על שמי.

1. האם עדיין אני אהיה בבעיה במידה ואחי יעשה תאונה?

האם אחי יהיה בבעיה הפוכה כלשהי?

אם הרכב על שמו אז קבל ביטול על הנושא של הדו"חות. בנוגע לפוליסה אם היא על שמך והוא יעשה תאונה אז הפרמיה שלך תפגע גם אם הוא הנהג.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...