Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

אני מחפש המלצה למצבר עבור בורה 2002

מנוע 2.0 ליטר.

עד עכשיו היה ברכב מצבר 60 אמפר של וורטה. שהוא כנראה אמין מאוד משנת 2008 .

מה אתם ממליצים ?

ומאיפה לרכוש ?

אזור מרכז.

בברכה

נתי

פורסם

קנה מצבר של STARTUP - הוא של וורטה

יש להם נציגים במרכז ואני קיבלתי מחיר של 540 שקל על מצבר -(אחרי הבדיקה לא קניתי כי אמרו לי ששלי עדיין טוב)

התקשרתי למשרד שלהם והם נתנו לי מקום ב פ"ת - מתברר שזה מקום של תיקונים לדינמו

שבאתי היה שם בחור שבדק את הזליגה ואת המצבר שלי ואמר לי שיש לי 84 אחוז עדיין במצבר ושאין צורך להחליף עדיין.

יחס ממש הוגן ויפה לא ראיתי הרבה ולכן אני ממליץ לך על המקום.

קובי

:-)

פורסם

היי מרק מה נשמע?

בהתחלה בדק את המצבר איך שמחובר,

בדק זליגה גם

לאחר מכן ניתק את המצבר (חיבר לי מצבר אחר עם חוט דק כדי שכל המערכות ברכב ימשיכו לפעול ולא ירגישו ניתוק)

ועם איזה מכשיר אחר בדק עומס על המצבר הקיים ואמר לי שהוא עדיין טוב אך דורש הטכנה (אני הגעתי לאחר שהמצבר היה ברכב שלא הונע שלושה שבועות ונזקקתי לכבלים להניע)

אמר לי שהמצבר שלי עדיין במצב טוב ורק דורש הטענה טובה (או ע"י נסיעה ארוכה ו ע"י פרוק והטענה ע"י מטען)

ומטווח הירוק שלו מסר שהמצבר לא דורש עדיין החלפה והוא במצב של 84%

הוא בדק יסודית את מתח ההטענה, את הזליגה והיה פייר שלא אמר לי שהמצבר גמור רק כדי שאקנה ממנו מצבר

את כל הבדיקות הוא ביצע חינם ולא ביקש ממני שקל

קובי

פורסם

STARTUP הוצע לי היום במחיר של 490 כולל אחריות של 18 חודשים.

או שנפ 12 חודשים ב490

היה לו ב400 ש"ח של חברת שקל כל שהיא . 12 חודשים אחריות

מה ההמלצות?

פורסם
STARTUP הוצע לי היום במחיר של 490 כולל אחריות של 18 חודשים.

או שנפ 12 חודשים ב490

היה לו ב400 ש"ח של חברת שקל כל שהיא . 12 חודשים אחריות

מה ההמלצות?

מצברי שנפ הם מצברים פתוחים שלעולם קיים בהם החשש לפליטות גזים ואלקטרוליט עקב טעינת יתר, חום וכד'.

מצברי וורטא כולם סגורים במכסה כפול הממחזר את אדי המים.

נו, אז מה עדיף, מה גם שאתה מציין שהמחיר דומה? לך על הוורטא!!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
היי מרק מה נשמע?

בהתחלה בדק את המצבר איך שמחובר,

בדק זליגה גם

לאחר מכן ניתק את המצבר (חיבר לי מצבר אחר עם חוט דק כדי שכל המערכות ברכב ימשיכו לפעול ולא ירגישו ניתוק)

ועם איזה מכשיר אחר בדק עומס על המצבר הקיים ואמר לי שהוא עדיין טוב אך דורש הטכנה (אני הגעתי לאחר שהמצבר היה ברכב שלא הונע שלושה שבועות ונזקקתי לכבלים להניע)

אמר לי שהמצבר שלי עדיין במצב טוב ורק דורש הטענה טובה (או ע"י נסיעה ארוכה ו ע"י פרוק והטענה ע"י מטען)

ומטווח הירוק שלו מסר שהמצבר לא דורש עדיין החלפה והוא במצב של 84%

הוא בדק יסודית את מתח ההטענה, את הזליגה והיה פייר שלא אמר לי שהמצבר גמור רק כדי שאקנה ממנו מצבר

את כל הבדיקות הוא ביצע חינם ולא ביקש ממני שקל

לפני הבדיקה תחת עומס של המצבר חייבים להטעין את המצבר למתח קטבים של לפחות 12.3 וולט בכדי שהבדיקה תהייה אמינה.

אני לא מכיר מכשיר עם סקאלה של אחוזים אלא של מתחים. כנראה בזמן הבדיקה תחת עומס מתח המצבר יירד ל-10.5 ולא 9.6 וולט לכן החשמלאי זרק 85 אחוז.

בכול מקרה על תסמוך ב-100 אחוז על הבדיקה מכיוון שרוב החשמלאים שאני מכיר לא מבצעים אותה בהתאם להנחיות של ייצרן המכשיר.

החשמלאי נשמע הוגן.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה רוני ,

רכשתי היום וורטה דרך איציק מצברים ,שהגיע עד אלי לעשות את העבודה .

תודה רבה לכולם ,

מרק אתה צודק המכשיר בודק וולט ולא אחוזים .

זה חירטוט.

אצלי הוא היה על 6V (הישן ) עשה את שלו.

• ספונסר פורום
פורסם

הבדיקה בוצעה ככל הניראה במידטרוניקס

זה מכשיר בדיקה שמזהה את ההתנגדות הפנימית של המצבר ומבצע אומדן לזרם ההתנעה של המצבר.

אני מניח שתוצאות הבדיקה הראו 84% מזרם ההתנעה המוצהר על המצבר כשהוא חדש.

אני מניח שהחשמלאי היה "דש אלטרנטורים" - יש לשבחו על כך שביצע גיבוי טרם הבדיקה ובדק טעינה וזליגה

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם
הבדיקה בוצעה ככל הניראה במידטרוניקס

זה מכשיר בדיקה שמזהה את ההתנגדות הפנימית של המצבר ומבצע אומדן לזרם ההתנעה של המצבר.

אני מניח שתוצאות הבדיקה הראו 84% מזרם ההתנעה המוצהר על המצבר כשהוא חדש.

אני מניח שהחשמלאי היה "דש אלטרנטורים" - יש לשבחו על כך שביצע גיבוי טרם הבדיקה ובדק טעינה וזליגה

היי רן,

אכן הבדיקה בוצעה בדש אלטרנטורים,

הבחור לא מיהר ובדק הכל, והיחס אכן מעולה והוגן.

בקלות יכל לומר לי שיש צורך להחליף מצבר אך הוא היה הגון ביותר וכן ירבו - ולכן המלצתי עליו כאן.

קובי

• תוכן חדש...