Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפון איכותי בתקציב 170K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום היקרים.

אני רוצה להתייעץ איתכם על אוטו ג'יפון שאבא שלי רוצה לקנות.

עכשיו לפני שאני מתחיל לתאר מה הוא רוצה אני רוצה בעצמי להבהיר שהאוטו לא נקנה בשביל לעשות סיבובים בעיר ולהראות לכל הילדים את הג'יפ החדש...הוא הולך לרדת רבות לשטח, לסוע המון, נסיעות מהדרום לצפון, טיולים, אבל מה שעוד יותר חשוב זה שהוא גם יהיה מאוד מאוד נוח בדרך העירונית.

עכשיו התקציב אולי קצת נמוך לג'יפ, אבל אנחנו לא נוסעים על שטחים בעבירות כה קשה שדורשים ג'יפ שטח, אלה יותר שבילים ואולי טיפ טיפה דיונות, קצת עליות קטנות וזהו, הרוב יהיה שבילים וחול ואנחנו לא מתכוונים לרצוח את האוטו.

עכשיו בואו נעבור לעיקר...אנחנו בעיקר צריכים נוחות, הרבה נוחות ופינוק ואבזור באוטו. שהאוטו יהיה זריז כמה שאפשר, אנחנו נוטים כמובן לצד הג'יפון הוא יתאים לתקציב והוא נוח לחניה, ואם אפשר שיציג יכולות שטח וביצועים בכביש שיהיו כמה שיותר טובים זה הדבר הכי חשוב.

צריכת דלק היא לא פרמטר פה אבל אם אפשר כמה שפחות אז נשמח נורא.

ואולי דבר שלא סיפרתי..ומאוד יקשה על החיפוש-אנחנו יכולים לרכוש אך ורק שנתון 2011 או 2012..בלי לשאול שאלות אנחנו פשוט יכולים אך ורק את השנתונים האלה.

האם יש חיה כזאת?

תודה לחברי הפורום!

פורסם

הגיפון היחידי שנכנס בתקציב הזה ובעל יומרות שטח זהו הגראנד ויטארה,

משום שאתה לא יכול לרדת בשנתון לא קיינת אופציה אחרת מלבדו, אם אתה מתכנן לרדת המון לשטח אתה חייב הילוך כוח, בסכום הנ"ל הוא היחידי בעל הילוך כח, כמו כן הרכב גם די מאובזר בגרסה הבכירה שלו אם כי אינני בטוח שהיא נכנסת בתקציבך.

הרכב מגיע עם מנוע 2400 וכ 168 כ"ס. ככה שהרכב די חזק.

שיהיה בהצלחה מקווה שעזרתי

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...