Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראות עזר למראות צד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחרונה קניתי רכב חדש (Hyundai Getz) וברצוני להוסיף לו מראות עזר למראות הצדדיות,

לפי חיפוש חובבני באינטרנט מצאתי שיש מראות בשם FishEye שאלה סוג המראות שברצוני לרכוש,

היכן הנני יכול למצוא מראות כאלו לקנייה (מצורף תמונה), אם זאת חנות בארץ בבקשה שיהיה באזור הצפון,

מקובל עלי גם רכישה מחו"ל, חיפשתי בEbay ולא מצאתי את המוצר,

אנא תעזרו לי לחפש אותם!,

תודה רבה,

יניב.

Image015.jpg

פורסם
זרקת עין באחת מחנויות ACE במקרה? למיטב זכרוני יש אצלהם מראות עזר.

עוד לא יצאתי לחנויות, כפי שרשמתי בהודעה הראשית של האשכול, רק חיפשתי חיפוש מהיר וחובבני באינטרנט, וחבר (yoyoav מהפורום) המליץ לי על הפורום שלכם, אז פניתי פה לעזרה.

פורסם

ממליץ לך להתעמק קצת יותר - לדעתי עדיפות מראות שמורכבות מעל מראת הצד הקיימת, ולא מודבקות בתוכה על חשבון שטח צפיה חשוב. (כמו אצל מורים לנהיגה)

פורסם

מסכים עם זה המגיב שמעלי. המראות הקטנות והנדבקות יושבות על חלק מהראי המקורי וזה לא נראה לי רעיון טוב. עדיף להשתמש במראה קטנה ואלגנטית שיושבת מעל המראה המקורית, וכמובן רק ככלי עזר (רצוי רק בחניות) ולא לצורך מעברי נתיב ונסיעה בכביש.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
ממליץ לך להתעמק קצת יותר - לדעתי עדיפות מראות שמורכבות מעל מראת הצד הקיימת, ולא מודבקות בתוכה על חשבון שטח צפיה חשוב. (כמו אצל מורים לנהיגה)

מסכים עם זה המגיב שמעלי. המראות הקטנות והנדבקות יושבות על חלק מהראי המקורי וזה לא נראה לי רעיון טוב. עדיף להשתמש במראה קטנה ואלגנטית שיושבת מעל המראה המקורית, וכמובן רק ככלי עזר (רצוי רק בחניות) ולא לצורך מעברי נתיב ונסיעה בכביש.

אוקיי תודה רבה על העצה החכמה שלכם, באמת לא חשבתי ככה חשבתי רק על היופי, אז יש מושג כשלהו מאיכן אני יכול להשיג את המראות מעל המראה? באזור הצפון, ליונדאי גטס אפורה

• תוכן חדש...