Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שידוע לכם ישראל היא שוק קטן של מערכות לאודיו, ולכן הרבה מהמתקינים מייבאים עצמאית חלק מהמוצרים.

הייתי רוצה לדעת על סמך ניסיונכם והיכרותכם איזה מגברים של חברות היי-אנד מיובאות לארץ באופן סדיר או באופן בלעדי ואיפה ניתן למצוא אותם.

אני לא מעוניין במחירים או המלצה של חברה זאת או אחרת, רק לדעת איזה חברות ניתן למצוא בארצנו הקטנטונת ואם אתם יודעים באיזה טווח מחירים מגברים אלה נעים.

תמיד טוב לדעת איזה דברים איכותיים אפשר למצוא והיכן (כל מתקין מאיזור אחר יכול למכור דברים שונים לגמרי).

נ.ב: ההדגש הוא על חברות היי-אנד ולא סתם מגברים!

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השניים שאני מכיר אלו, אחד, מגברי Xetec על כל הסדרות שלהם כאשר הכי יקר שלהם נדמה לי נע סביב ה8K והשני זה DLS שבמחירים שלהם אני לא מעודכן אבל אני חושב שהם יותר יקרים, שוב, הסדרות הגבוהות.

איציק.

פורסם
מה זאת אומרת חברת הי הנד? מה זה כאילו החברות מס' 1

ואם זה ככה אז מה אם KICKER

קיקר היא לא חברת היי אנד.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

רוקפורד סדרת ה TYPE RF.... מחירים מאוד גבוהים ומגברים מאוד איכותיים.

בארץ לא תראה אותם , אולי פעם ב..... בדר"כ מביאים ביבוא אישי לארץ כי המחירים מאוד גבוהים למגברים הנ"ל.

פורסם

בארץ לא תראה אותם , אולי פעם ב..... בדר"כ מביאים ביבוא אישי לארץ כי המחירים מאוד גבוהים למגברים הנ"ל.

היום רוקפורד נלחמים על הזכות שלהם להיקרא יצרן טוב .

עצם העובדה שפעם היו להם מוצרים טובים , ועצם זה שיש להם סידרה גבוהה שהיא יקרה , לא עושה אותם למגברי היי-אנד , ובטח שלא לחברת היי אנד.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

היום רוקפורד נלחמים על הזכות שלהם להיקרא יצרן טוב .

עצם העובדה שפעם היו להם מוצרים טובים , ועצם זה שיש להם סידרה גבוהה שהיא יקרה , לא עושה אותם למגברי היי-אנד , ובטח שלא לחברת היי אנד.

ככול שהם ילחמו ככה יהיה טובים יותר! אבל עדיין זו לא חברת היי אנד..

אם נביא לדוגמה מכוניות

רולס רוייס או פרארי וכו' הם מכוניות היי אנד...למה כי הן לא מיוצרות ביצור המוני אלה יחידות בודדות בילבד וכול חלק מושקע וניבדק אלף פעם...

ויש חברות שמיוצרות מכוניות איכותיות ביצור המוני אבל איי אפשר להחשיב אותם לחברות "היי אנד"

ככה גם באודיו ..

רוקפורד זו חברה שמיצרת מוצרים איכותיים ביצור המוני לכולם במחירים לא בשמיים שכימעת כול אחד יכול לירכוש...

פורסם

תגיד אדי, רוקפורד לפחות משלמים לך אחוזים על כל הפרסום הזה שאתה עושה להם?!

זו יחצנות מטורפת...

חבל שאין לי מישהו שיעשה כזאתי למגבר שלי שאני יצליח למכור אותו כבר... :lol:

(בלי לפגוע או משהו, סתם בצחוק).

פורסם
תגיד אדי, רוקפורד לפחות משלמים לך אחוזים על כל הפרסום הזה שאתה עושה להם?!

זו יחצנות מטורפת...

חבל שאין לי מישהו שיעשה כזאתי למגבר שלי שאני יצליח למכור אותו כבר... :lol:

(בלי לפגוע או משהו, סתם בצחוק).

תגיד משלמים לך כדי שתצחיק?

אני יעשה יחצנות למגבר אבל התנאי שאני יקבל 15 אחוזים מהמכירה :lol:

דיברו על רוקפורד אז עניתי!

פורסם
[quote name="joker2k

רוקפורד זו חברה שמיצרת מוצרים איכותיים ביצור המוני לכולם במחירים לא בשמיים שכימעת כול אחד יכול לירכוש...[/quote]

צריך לזכור שאת השם הטוב רוקפורד הרוויחו ( בצדק ) לפני כמה שנים טובות. כיום המגברים שהם מיצרים פחות טובים מהישנים . ובכל מקרה הקשר בינם לבין היי-אנד הוא מקרי בהחלט.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עוד שתי חברות היי-אנד שאינן מיובאות לארץ

helix

audison

רוקפורד ,אלפיין,ועוד כל מיני מותגים אינן היי-הנד אלא חברות שמייצרות מגברים טובים,לא כל חברת שמייצרת מגבר טוב היא היי הנד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...