Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים

הזמנתי סאב של - ALPINE דגם SWR-1023D - יש עליו המון המלצות ושיבוחים על דיוק הצליל ובפאנצ' שהוא נותן.

בכל אופן אני רוצה לבנות תיבה שתנצל את תכונותיו של הסאב ע"פ הוראות יצרן.

למרות שקראתי והשתמשתי בתוכנות לבניית תיבה עדיין לא הצלחתי להגיע למצב שאני מצליח לבנות תיבה מכל האמור.

אשמח לעזרתכם בבניית התיבה או אפילו להפנות אותי לאדם שיודע לבנות תיבה ע"פ נתונים שאתן לו.

מכיוון שהאתר לא נותן לי להעלות כאן קישורים אשמח לשלוח באימייל את הנתונים.

תודה מראש לכל בא ועוזר !

בברכה,

עמית.

פורסם
יש לך פה את כול המידע כולל מידות מדוייקות של תיבה

/quote]

נכון אחי אבל לפי מה שהבנתי יש צורך לדייק במיקום התחלת התעלה של הפורט (משפיע על תדרים) וגם אריכות ימים לסאב עצמו.

אלא אם כן אני טועה תקן אותי, אשמח ללמוד מבעלי ניסיון .

פורסם
יש לך פה את כול המידע כולל מידות מדוייקות של תיבה

/quote]

נכון אחי אבל לפי מה שהבנתי יש צורך לדייק במיקום התחלת התעלה של הפורט (משפיע על תדרים) וגם אריכות ימים לסאב עצמו.

אלא אם כן אני טועה תקן אותי, אשמח ללמוד מבעלי ניסיון .

מעבר לכך האנגלית הטכנית שלי לא הכי למפרט בדף ...

פורסם

אתה לא צריך להשתגע על זה

היצרון ממליץ בכללי על נפח של

בין 14-28 ליטר לתיבה סגורה

או בין 28-42 ליטר לתיבה עם פורט

תיבות בגדלים האלו אין בעיה למצוא בכול בית עסק שמכבד את עצמו.

אני ממליץ על הגדלים המקסימאליים במקרה זה

או 28 לסגורה

או 42 לפתוחה.

• תוכן חדש...