Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה נימכרה האאודי A6 2008 קוואטרו כרגע הנני מחפש משו בסגנון או קצת יותר חזק עם כח יציבות אמינות ומקום למישפוחה.. בתקציב הנ"ל ומה דעתכם על סדרה 5 שנים אחרונות תודה מראש

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ב- 200 אלף תוכל לקבל סדרה-5 יותר ישנה מהאאודי. שנת 2006. כמובן שמדובר ב- 530. אני לא בטוח אם תרגיש שהיא חזקה מהאאודי, אבל היא מאוד מהנה לנהיגה.

מה שכן תרגיש זה שהמרחב הפנימי קטן משמעותית מהאאודי (בעיקר ליושבים מאחור).

בסכום הזה, רכב חזק כמו האאודי אבל משנתון מתקדם, יש את האינפיניטי G37 אבל הוא קטן. (זריז בצורה בלתי רגילה)

אם רק כח ופוזה חשובים, חפש קרייזלר M300 עם מנוע HEMI

קשה למצוא בסכום הזה מכונית חדשה יותר ועדיפה על ה A6.

פורסם

תנסה לבדוק את הפורד מונדאו החדשה - 2012 (רמת גימור טיטניום) אולי תתאים לך לדרישות.

כמי שנהג באודי, תרגיש אולי בהתחלה כי מדובר ברכב קצת "פחות מפואר" אבל אח"כ תראה כי מדובר ברכב עם הרבה...הרבה...מקום וכח (וישאר לך גם עודף מ-200K).

וולוו S60 יכולה גם להתאים אבל, המחיר גבוה מעט לתקציב שהוגדר (הכוונה לדגם החדש).

פורסם
יש לך גם קאדילק CTS 2008 3.6 וישאר לך עודף רכב מצויין.

מישו יכול לפרט לי עליו קצת?והאם אני לא יתקע איתו אחר כך..

את האאודי מכרת בקלות?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כל רכב אפשר למכור, צריך רק לזכור שירידת הערך באמריקאיות חזקה מאוד.

אגב, ה- CTS קטנה מהאאודי, ה - STS יותר מתאימה בגודל.

המונדיאו החדשה, הדגם החזק (240 כ"ס) יכולה להיות אופציה מעניינת. גם תקבל רכב חדש עם אחריות. גם רכב חזק, גם עם מרחב ועוד ישאר לך עודף מ-200 אלף. תאלץ לוותר על קצת פאר ופוזה.

פורסם

אינפיניטי G37 תענה לדרישות, תהיה אמינה, עלויות אחזקה (דלק, ביטוח וטיפולים) צפויים להיות בסדר הגודל של האאודי. מרווחת דיה אם יש 2 ילדים - ל-3 היא לא רחבה מספיק, לא יהיה נוח מאחור בנסיעות ארוכות.

אלפא 159 יכולה להיות מאוד מתאימה - הרכב כבר הוכח כאמין מאוד. תחזוקה צפויה להיות מעט פחות יקרה מבאאודי, חוץ אולי מדלק (תלוי בדגם). V6 חזקה למדי אבל פחות זריזה, 2.2 מאוד זריזה ומהנה, TBI אם תמצא יד שניה עשויה לתת פתרון אידיאלי, לא בדקתי מחירון אבל מניח שתעמוד בתקציב פחות או יותר. גם כן, מתאימה יותר ל-2 ילדים, קצת פחות ל- 3. יש גם פוזה (למרות שראיתי שעל זה דיברו אחרים, פותח השרשור בכלל לא הזכיר פוזה...)

לנצ'יה דלתא - אופציה מעניינת לרכב חדש בתקציב. חזקה ומאובזרת למדי, מיוחדת. אין לי מידע על אמינות אבל בהתחשב ברקורד האיטלקי בשנים האחרונות ובעובדה שזו פלטפורמה בריאה של פיאט בראבו ומנוע TBI של אלפא, אין סיבה שתהיה פחות אמינה מכל רכב אחר (והיתרון כמובן, אתה קונה רכב חדש עם אחריות).

אם אתה לא מפחד מתחזוקה יקרה ומכוניות יותר ישנות, אפשר גם לחפש יגואר XF, רכב מדהים (אפילו ה-3 ליטר הבסיסית, שאותה יש סיכוי למצוא בתקציב).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

המונדיאו החזקה נמכרת ב- 186 אלף ואחריות ל-3 שנים (לא שנתיים כמו צמפיון)

הערות למגיבים אחרים:

1. ה- G37 ק-ט-נ-ה. מהירה מאוד אבל קטנה כמו סדרה-3 של ב.מ.וו. היא גם שתיינית לא קטנה.

2. לעבור מ-A6 לגולף זה לא פשוט. הבדל גדול בגודל ובהרגשה.

3. האלפא 159 2.2 ליטר חלשה יחסית לאאודי וה- 3.2 דווקא לא כל כך אמינה

4. היגואר היא אופציה מעניינת כי שנת 2007/8 אבדו המון ערך. יש לרכב פוזה, הוא מפואר וחזק. רק צריך להיות מוכן לעלות טיפולים וירידת ערך.

אפשר לשקול גם לקסוס GS300 בת שנתיים שלוש. רכב מפואר, מרווח, אמין, חזק ועם פוזה אבל בלי "צילצולים".

בהצלחה

פורסם

לדעתי קודם כל אתה צריך להחליט אם אתה מעוניין ברכב משומש או חדש, לכל אחד את הייתרונות שלו.

אני אישית, בסכומים כאלו הייתי מעדיף ללכת על חדש, לא מסתדר לי להוציא 200,000 ש"ח על רכב משומש.

כרכב חדש יש כמה אופציות מעולות:

יש את הסופרב 2.0T, אם הגיר אמין יותר מאשר בדגם ה 1.8T אז יש מצב שזה רכב מעניין מאוד.

יש את המונדאו בשתי רמות הספק, הבסיסית (עם 203 כ"ס) עולה 161K והמפוארת (עם 240 כ"ס) עולה בסביבות 185K, כבר הכתירו אותו בכמה ביקורות כתחליף GTI למנהלים.

אם הסמל סטטוס גם חשוב לך (ואני חושב שבסכומים כאלו זה לא מן הנמנע) אז יש גם את הוולוו S60 החדשה עם מנועים זהים למונדאו אך עם הסמל הנכון שבא גם עם עיצוב מרשים יותר ואיכות והידור גבוהים יותר (אך גם המחיר בהתאם).

אלו האופציות שעולות לי בראש.

פורסם
לדעתי קודם כל אתה צריך להחליט אם אתה מעוניין ברכב משומש או חדש, לכל אחד את הייתרונות שלו.

אני אישית, בסכומים כאלו הייתי מעדיף ללכת על חדש, לא מסתדר לי להוציא 200,000 ש"ח על רכב משומש.

כרכב חדש יש כמה אופציות מעולות:

יש את הסופרב 2.0T, אם הגיר אמין יותר מאשר בדגם ה 1.8T אז יש מצב שזה רכב מעניין מאוד.

יש את המונדאו בשתי רמות הספק, הבסיסית (עם 203 כ"ס) עולה 161K והמפוארת (עם 240 כ"ס) עולה בסביבות 185K, כבר הכתירו אותו בכמה ביקורות כתחליף GTI למנהלים.

אם הסמל סטטוס גם חשוב לך (ואני חושב שבסכומים כאלו זה לא מן הנמנע) אז יש גם את הוולוו S60 החדשה עם מנועים זהים למונדאו אך עם הסמל הנכון שבא גם עם עיצוב מרשים יותר ואיכות והידור גבוהים יותר (אך גם המחיר בהתאם).

אלו האופציות שעולות לי בראש.

אפשר לשקול גם את הפסאט, כרכב חדש.

• תוכן חדש...