Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה עם גטה 2012 אחרי ציפ 210 כ"ס ב 180.00 ש"ח??

קנה כבר סופרב, תמורה עדיפה פי אלף.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ג'טה חדשה אחרי צ'יפ - ובלי אחריות - התכוונת?

עכשיו בלבלת אותי, אם אתה מרחפש רכב עם מרחב ופאר לא תמצא את זה בג'טה או בגולף.

אם אתה מוכן לרכב בן-3, אני שוב רוצה לציין את הלקסוס GS300 שנת 2008. מרווחת, מפוארת, חזקה ואמינה. אם חדש אז המונדיאו החזקה והסופרב 2.0T הכי מתאימות.

פורסם

תבדוק גם את הוולבו S40 T5 היבוא שלהם חודש; 230 כ"ס רכב חזק לכל הדעות. אומנם הרבה יותר קטן מהאודי אבל ייתן את המענה של אמין וזריז כבקשתך.

פורסם
ג'טה חדשה אחרי צ'יפ - ובלי אחריות - התכוונת?

עכשיו בלבלת אותי, אם אתה מרחפש רכב עם מרחב ופאר לא תמצא את זה בג'טה או בגולף.

אם אתה מוכן לרכב בן-3, אני שוב רוצה לציין את הלקסוס GS300 שנת 2008. מרווחת, מפוארת, חזקה ואמינה. אם חדש אז המונדיאו החזקה והסופרב 2.0T הכי מתאימות.

אחריות לציפ זה לא בעיה.. המונדיאו והסופרב ירדו לי מהראש לא אוהב אותם בכלל..לגבי הלקסוס איפה אני יכול להתרשם מנסיעה בו

פורסם

כנס ליד-2 חפש אחת למכירה באזור מגורייך, תעמיד פני מתעניין (אתה הרי באמת מתעניין) ועשה סיבוב.

אפשר גם בסוכנות לקסוס אם יש להם חדשות למכירה. הדגם אמור להתחלף בקרוב ואני בטוח שהם ירצו "להפטר" מהדגם הנוכחי וינסו להרשים אותך בסיבוב ארוך.

אולי אפילו יש להם משומשות בטרייד אין.

בבקשה, 2008 למכירה בסוכנות בתל-אביב, אפילו נשאר עודף מהתקציב:

http://www.lexus-select.co.il/category/Lexus_GS300

פורסם

או שאפשר ליבא קאמרי 2012 דגם 3.5L מפואר כולל כמעט כל התוספות באותו הסכום.

ואם ממש צריך את הגודל של ה-GS וקאמרי פשוט "קטנה" מידי, אפשר אולי לשקול ייבוא של טויוטה אבלון משומשת בת שנה-שנתיים.

במה הלקסוס עדיפה באופן משמעותי על פני הנ"ל?

האם היא יותר מעודנת/נוחה/מאובזרת/מרווחת/אמינה?

פורסם

לדעתי בעצם הגדרתה של הלקסוס כמותג הפאר מבית טויוטה, התשובה לשאלותייך היא: כן, כן, וכן...

לא מכיר את האבלון ולכן אני לא בטוח כמה המוסכים מכירים אותה בארץ (אני יודע שיש רכיבים חופפים אבל לא כולם) דבר שיגרום להשבתת הרכב כשלא נמצא חלק ועד שיגיע מחו"ל.

למרות שכתבתי בתחילת השירשור שכל רכב ניתן למכור. לא פשוט למכור אבלון משומשת מייבוא אישי.

פורסם
לדעתי בעצם הגדרתה של הלקסוס כמותג הפאר מבית טויוטה, התשובה לשאלותייך היא: כן, כן, וכן...

לא מכיר את האבלון ולכן אני לא בטוח כמה המוסכים מכירים אותה בארץ (אני יודע שיש רכיבים חופפים אבל לא כולם) דבר שיגרום להשבתת הרכב כשלא נמצא חלק ועד שיגיע מחו"ל.

למרות שכתבתי בתחילת השירשור שכל רכב ניתן למכור. לא פשוט למכור אבלון משומשת מייבוא אישי.

איש גדול אתה באמת...שבוע טוב

פורסם

תתחדש, בחירה מעולה.

אני אישית הייתי יורד בשנתון אחד ולוקח 530 במקום לחשוב איך לחזק את ה - 525.

הבעייה שהרכבים האלו אטמוספרים ולכן צ'יפ נותן מעט מאוד (8-10 כ"ס) וזה לא מורגש.

הדבר היחיד זה להוסיף SUPERCHARGER, עניין של 30-40 אלף ש"ח מורכב ברכב אבל:

1. כבר הגעת למחיר של 530

2. יהיה לך קשה לעבור טסט.

תהנה,

• תוכן חדש...