Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר שהיתחדשתי ברכב החדש (ספארק) :-D לפני כחודש וחצי התחלתי לתכנן את הפרויקט, לאחר התלבטויות רבות לגבי הוספת פרוססור למערכת המקורית\רכישת HU חדש, החלטתי להישאר עם הHU מהרכב הקודם (9887).

הרכיבים שהותקנו:

מורל דוטק אוביישן 4".

HU אלפיין 9887.

מגבר ג'נסיס פרופיל 4.

סאב DLS KW10.

כול החיווט הוא של קנוקונספטז,פיוז,טרמינלים, בהתקנה השתמשתי בחיווט מתח בעובי 8G. פשוט לפי הערכתי אין צורך ביותר מזה בשביל מגבר הנ"ל.

----אופן ההתקנה:

- במצבר (ב+) יש מכסה פלסטיק אדום עשיתי בו חור בשביל הטרמינל שמתחבר לפלוס.

- בקיר אש היה קצת בלאגן כי אין כמעט גישה לחור שיש שם וזה סגור עם גומי מעצבן:evil:, אבל התגברתי עליו :twisted:, לגומי שלום ולידיים שלי לא.

- הקרוסים של הקומפוננט מוקמו בתוך הדשבורד מבפנים,היה מקום בדיוק בשבילם8).

- את הפלטה למגבר בניתי כך שהיא תשב בדיוק על המושב האחורי שמאלי (הוא קטן יותר) בכדי שאם ארצה לקפל את אחד המושבים אז הם יהיו מופרדים. הפעם את החורים בפלטה עשיתי יפה שלא כמו בהתקנה הקודמת.

- הכי חשוב הHU, רכשתי פאנל מתאם אך הוא בשביל דאבל דין ולי יש 1 דין לכן הזמנתי מגירה שתשב מתחת לHU, במגירה ישב האייפוד ועוד כול מיני שטויות. הנה המגירה: http://english.gmarket.co.kr/challenge/neo_goods/goods.asp?goodscode=175207290

- את הקומפוננט בדשבורד מיקמתי במקום הרמקולים המקוריים, הכנתי מספוג פלצף דק סוג של הגבהה שעליה ישב הוופר, את הטוויטרים מיקמתי ליד הוופר בזווית לכיוון הקורות, כלומר לא לכיוון הנהג והנוסע. בתמונה רואים את מכסה שסוגר את הוופר עם רווח מלמטה בגלל החוט של הטוויטר, הכנתי בו חורים קטנים כדי שישב כמו שצריך 8).

- רמקולים אחוריים מקוריים.

- סאב 10" תופס חצי בגאז' :lol:.

- ועוד משהו קטן :-D שעשיתי שמתי מצלמת DVR ליד המראה המרכזית, את החוט שמגיע לחיבור המצת העברתי דרך הקורה עד למטה.

טוב אחרי חפירה קטנה הנה תמונות, מצפה לתגובות, הערות שלכם.

2011-12-30 11.15.54.jpg

2011-12-30 11.15.42.jpg

2011-12-23 17.57.10.jpg

2011-12-23 17.56.58.jpg

2011-12-23 17.57.41.jpg

2011-12-27 12.15.56.jpg

2011-12-27 14.19.25.jpg

2011-12-27 14.23.51.jpg

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה אסטטי ואחלה עבודה עשית.

למה רק חיברת את הסאב בחיבור רגיל ולא בגישור?

לדעתי עבודה כזאת גם עדיף לעשות עם כבל 4 גייג' למקרה שלא יהיה שתרצה להוסיף מונו,פרוססור וכו'...

בכל מקרה בהצלחה ותהנה.

Scan Speak

פורסם
DAn-BP 1.8נראה אסטטי ואחלה עבודה עשית.

למה רק חיברת את הסאב בחיבור רגיל ולא בגישור?

לפי ההוראות של ג'נסיס ככה מחברים גישור לסאב:

http://issuu.com/talkaudio/docs/genesis_profile4_manual

The Corpseנראה טוב תתחדש על הרכב וההתקנה

תודה רבה.

Nakamichiנו? ואיך זה נשמע?

ה-4" מספקים אותך?

אז זה נשמע פצצה, כמובן שזה לא ברמה של 6.5", אבל לרכב הזה במיקום שלו זה בהחלט מעולה, הסאב משלים את הבאס החסר ובהחלט עומד בקצב, נשאר רק לכוון כמו שצריך.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

מהניסיון הרב שיש לי עם הרכב הזה ועם הסט הזה ברכב הזה התוצאה שמקבלים שם היא מצויינת ואף מפתיעה.

ההתקנה בהחלט יפה ומושקעת רק דבר אחד שיש לתקן שם זה המעבר של החוט לטוויטר. את הטוויטר ניתן למקם בצורה יותר אסטטית וטובה (אם תירצה תמונה אוכל להעלות אותה לצורך המחשה) ותפיק תוצאה טובה יותר.

פורסם

תודה רבה 8), אני ראיתי התקנה שעשית בעבר ברכב כזה ומיקמת את הטוויטרים בקורות. זה פתרון מעולה לפי דעתי אבל אני פשוט לא רוצה לחתוך כלום ברכב. אני ניסתי להעביר את החוט בין הקורה לדשבורד שם אבל זה לא נראה יפה, ב"גריל" שם הוופר אני עשיתי חורים לחוט כך שזה (הגריל) יושב היום יותר טוב מאשר בתמונה.

• תוכן חדש...