Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כפי שכולם ציינו- בחירה טובה ועבודה מצויינת, כל הכבוד !!

מעניין באמת לשמוע איך הדוטק 4'' נשמע ברכב הנ"ל.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אני אגיע לאחד ממפגשי הצפון הקרובים ומי שירצה יוכל לשמוע.

ותודה לכולם.8) שנה טובה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אני גם שוקל לרכוש את הסט הזה לפיקנטו החדשה שלי....אני ממש אשמח לשמוע לפני הרכישה למרות שאין לי הרבה אופציות בתקציב הנ"ל.

לגבי הרמקולים והגריל שלהם, זה לא מקורי ככה מיצרן הרכב ?

זה גריל שבא עם הסט רמקולים?

פורסם

אתה משלב גם סאב?

בעקרון זה רכב ממש קטן ככה שלא נראה לי שתרגיש בצורך לעוד סט, אבל אם אתה לא מוסיף סאב אז הוספה של סט 6*9 מאחורה תשלים לך את התדרים הנמוכים.

פורסם

לפי דעתי כדאי להוסיף רמקוליים אחוריים פשוטים (קואקסיאליים) ולא סט קומפוננט, פשוט שיהיה סאונד גם מאחורה. וגם סאב כמובן.8)

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

כל רמקול שתוסיף פשוט יגרע מהאיכות..ובמיוחד סט זול או קוואקסלי.

במיוחד ברכב עם נפח קטן כלכך שלא ירגישו חיסרון בסט אחורי עדיף שלא יהיה.

פורסם

תשמעו, בכול מקרה אני לא שומע את הרמקולים האחוריים מאחר והם לא מוגברים ע"י מגבר אלא ע"י הHU לכן אני שומע בעיקר את הבמה הקידמית והסאב האחוריים זה למי שיושב מאחורה :-D.

פורסם
SCOOB - אני חולק עלייך.

לדעתי יש בהחלט מקום לסט אחורי. כל עוד הוא משתלב ולא משתלט זה יכול רק להוסיף, בייחוד במקרה הנ"ל.

מהו המקרה הנ״ל?

הבחור לא ציין אם יעבוד עם סאב או לא.. ושוב פעם ברכב כזה קטן זה מאוד מיותר.

אני לא אומר שאין מקום בשום מקרה לסט אחורי אבל אם ברכבים הרבה יותר גדולים שהייתי לא הורגש חיסרון אז בכלל בזה.

דבר שני שים לב להמלצה, לשים סתם סט זול אולי אפילו קוואקסאלי, זה משהו שרק יהרוס את הצליל של הדוטק, בוא נגיד ככה אם כבר להוסיף סט אחורי אז שיתאים לקדמי ולא יהרוס את הצליל שלו.

פורסם

אני נאלץ גם לחלוק עלייך, מי שיושב מקדימה ושומע את הבמה הקידמית (דוטק שמוגבר עם מגבר) לא שומע בכלל את הרמקולים האחוריים כי הם מוגברים בצורה הרבה יותר חלשה כך שבכלל לא מרגישים אותם.

ברכב שלי לדוגמא הגיעו 4 רמקולים ,2 קדימה 2 אחורה. בניתי במה קידמית+סאב שניהם מוגברים ורמוקלים אחוריים השארתי שיוגברו ע"י HU.

פורסם

אתה קנית ספארק ואתה מסיע אנשים מאחור?

תהיה אמיתי איתי לרגע אחד ותגיד לי באמת כמה פעמים נוסעים איתך אנשים במושב האחורי של הרכב.

מעבר לכך רכב כל כך קטן, אני לא בטוח שאפילו למי שיושב מאחורה, יחסרו רמקולים אחוריים.

בעיניי חבל על הכסף - יש לך סאב, זוג קדמיים. מספיק טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...