Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך את המידות של התיבה שתיתן הכי הרבה רעש ונמוכים שאפשר להוציא מהסאב,גם אם מדובר בזוג פורטים.

לא מצאתי באתר יצרן אולי לא חיפשתי טוב,תודה רבה אשמח לעזרה,כמובן שיכנס בבגז' של האפלאוז שלי :p

כמו כן הסאב 400RMS זוג סלילים 4אוהם יעבוד ב2אוהם על 350RMS תיבה שתיהיה גדולה :twisted:

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

כמה רעש אתה כבר מתכנן להוציא מ350RMS? :roll:

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

כמה שניתן עם VMAX 15 אם אתה יכול לעזור זה יהיה נהדר,כי כבר מזמן נמאס מכל המצחיקים והצינים בפורום ואלו שמרגישים סטיב מיד ישראלים,באמת זה לא עוזר ומעצבן.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

תודה רבה,יש אפשרות לתיבה כזאת אבל עם פורטים עגולים שיהיה פחות מסובך?

ואם מישהו יכול לפרש לי את המידות לס"מ זה יהיה מעולה! תודה מראש שוב!

• תוכן חדש...