Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

scirocco בדרכים- טיול חברים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למיטב ידיעתי, יש כבר שלושה רכבים מסוג זה (קורסה OPC) שנוסעים על כבישי ישראל (כולל רכב ההדגמה).

אחת מהן הצליחה להגיע לידיים שלי בכבישי הצפון (ובמקטע החביב עליי ביותר, אלקושקוש - בירניתוש), בהחלט רכב מאגניב בתמחור שפוי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק לי זה נראה טיפה שחצני ומעצבן שיש לשירוקו פורום משל עצמו ?

(ובאמת באמת שזה לא מקנאה .. אני מאוד אוהב את הרכב שאני נוהג בו)

פורסם

תכנס לפורום ותראה שזה לא רק פורום של בעלי שירוקו. ואגב, במפגשים הם מכבדים כל אחד ואחד, בין אם הוא בעל שירוקו או בעל ג'אסטי, ככה שלא נראה לי שהמטרה של הפורום שם היא למטרת שחצנות, אלא יותר לגבש את בעלי הרכבים, חוות דעת שונות ועוד ועוד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תכנס לפורום ותראה שזה לא רק פורום של בעלי שירוקו. ואגב, במפגשים הם מכבדים כל אחד ואחד, בין אם הוא בעל שירוקו או בעל ג'אסטי, ככה שלא נראה לי שהמטרה של הפורום שם היא למטרת שחצנות, אלא יותר לגבש את בעלי הרכבים, חוות דעת שונות ועוד ועוד.

אתה באמת מאמין למה שאתה רושם ?

ראית פעם פורום בוקהנגרה ? פורום ב.מ.ו סדרה 2 ? פורום SLK ?

ועובדה שלפה העלו תמונות של מכוניות בעיקר מסוג שירוקו ואולי גולף GTI אחת ,אני באמת מאמין שהם מכבדים כל אחד רק תסכים איתי שאף בעל סובארו ג'סטי לא יגיע למפגש כזה, אני לא בא להיות קטנוני באמת , זה פשוט נשמע לי עם כל הכבוד לכם ובאמת בלי להעליב או משהו , פורום של מושפעים .. פשוט ככה .

ובשביל לחוות דעות שונות ולגבש בעלי רכבים יש פורומים כללים של רכבים , כמו לדוגמה קארספורום ..

(חס וחלילה אני לא בא להעליב אני פשוט הייתי חייב לרשום את דעתי בנוגע לנושא ..)

פורסם

נשמע כאילו הקנאה אוכלת אותך (למרות מה שכתבת).

לאנשים יש רכב כלשהו, והם מעוניינים בקהילה של אנשים שנוהגים ברכב הנ"ל. מה רע? זה מוסיף טעם למפגשים וכד'.

חוץ מזה שיש עוד קהילות כאלו. מה עם קהילת אלפא-רומיאו? גם הם מושפעים? ומה עם פז'ו-סיטרואן? גם הם מושפעים?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
נשמע כאילו הקנאה אוכלת אותך (למרות מה שכתבת).

לאנשים יש רכב כלשהו, והם מעוניינים בקהילה של אנשים שנוהגים ברכב הנ"ל. מה רע? זה מוסיף טעם למפגשים וכד'.

חוץ מזה שיש עוד קהילות כאלו. מה עם קהילת אלפא-רומיאו? גם הם מושפעים? ומה עם פז'ו-סיטרואן? גם הם מושפעים?

אתה מפספס את הקטע , ולא תאמין לי שאם אני באמת רוצה אני יכול לקנות לעצמי שירוקו , חבל על הכסף לדעתי , יש מכוניות שנותנות יותר בפחות כסף.

הקטע הוא זה פורום על דגם ספציפי של חברה ? כאילו מה .. ?

בגלל זה אמרתי שמפגשי אלפא רומיאו ופג'ו ופולקסווגן לצורך העניין זה סבבה זה להיט , אבל פורום שירוקו ? חחחח אתה רציני ?

• אחראי פורום
פורסם
האם נסעתם גם בכביש 864 פקיעים-ראמה?

מי שמבקר בצפון באזור מעלות,מאוד מאוד ממליצים על הכביש הזה,מאוד טכני וכיפי.

פקיעין. מדובר בכביש מסוכן בצורה יוצאת דופן, מה שכמובן הופך אותו לכייפי בצורה יוצאת דופן :-).

סיבובים עיוורים, צפוף, גדר אבנים נמוכה ותהום עמוקה מעבר לה.

באותה נסיעה קפץ לי טרקטור לתוך הנתיב וגם משפחה שפתאום יצאה מהמטעים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

סבבה, אז אתה לעצמך תקנה רכב שנותן לך יותר בפחות כסף.

וכן, אני לגמרי רציני. אין שום בעיה בקהילה של בעלי שירוקו. אני מניח שיש כמות סבירה שלהם בכדי לקיים מפגשים (כמה בעלי מרצדס SLS כבר יש בארץ, וכמה מהם בכלל יקיימו קהילה?), ומכאן שיש להם קהילה עצמאית משלהם.

אני לא מבין מה נטפלת אליהם? בא להם לקיים קהילה. אם זה לא מוצא חן בעינך אתה לא חייב להגיב. התגובה שלך סתם באה כדי לבאס את בעלי הרכב (מהקנאה שלך) מה שעלול למנוע מהם לפרסם תמונות נוספות.

אני בטוח שאני (ועוד גולשים) מעדיפים שתמנע להגיב, ושהם יפרסמו עוד תמונות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
סבבה, אז אתה לעצמך תקנה רכב שנותן לך יותר בפחות כסף.

וכן, אני לגמרי רציני. אין שום בעיה בקהילה של בעלי שירוקו. אני מניח שיש כמות סבירה שלהם בכדי לקיים מפגשים (כמה בעלי מרצדס SLS כבר יש בארץ, וכמה מהם בכלל יקיימו קהילה?), ומכאן שיש להם קהילה עצמאית משלהם.

אני לא מבין מה נטפלת אליהם? בא להם לקיים קהילה. אם זה לא מוצא חן בעינך אתה לא חייב להגיב. התגובה שלך סתם באה כדי לבאס את בעלי הרכב (מהקנאה שלך) מה שעלול למנוע מהם לפרסם תמונות נוספות.

אני בטוח שאני (ועוד גולשים) מעדיפים שתמנע להגיב, ושהם יפרסמו עוד תמונות.

אני לא נטפל אליהם , ואני מניח שאתה לא הסנגור שלהם , אני בסך הכל העלתי שאלה לגיטימית שאני מאמין שלפחות עוד כמה חברים בפורום שאלו את עצמם , זה הכל . לא חייבים לקחת הכל בשיא הרצינות ובאופן אישי .

שיהיה לכם בכיף ומאחל לכם חיים ללא תאונות ושריטות :)

(אהה ותבדוק את עצמך , רק באזור השרון הפנימי (רעננה הרצליה כפ''ס) מניתי ארבעה SLS , הפלא ופלא אין קהילה של SLS , מוזר לא ?)

פורסם

אתה מפספס לגמרי תכוונה, הם ממש לא "מרימים את האף".

האמת אם היה פורום לA1 בטוח שהייתי נרשם, אתה יכול ללמוד הרבה מאוד אם אתה בעל שירוקו מהפורום ובכלל, כנס לשם תקרא קצת.

אחלה פורום, ולא אני לא חבר בפורום סתם נכנס לפעמים לקרוא מה שאנשים מבינים ממני רושמים, כמו גם שאני נכנס לפורום הזה.

פורסם
אתה מפספס לגמרי תכוונה, הם ממש לא "מרימים את האף".

האמת אם היה פורום לA1 בטוח שהייתי נרשם, אתה יכול ללמוד הרבה מאוד אם אתה בעל שירוקו מהפורום ובכלל, כנס לשם תקרא קצת.

אחלה פורום, ולא אני לא חבר בפורום סתם נכנס לפעמים לקרוא מה שאנשים מבינים ממני רושמים, כמו גם שאני נכנס לפורום הזה.

יש פורום אאודי , ואין פורום אודי A1 , וזה ממצה את כל טיעוניי . ובזה אסיים את תגובותי בנושא זה כי אנחנו לא מתקדמים לשום מקום אלא רק מעצבנים את מנהל הפורום אני מניח .

שבוע טוב .

פורסם
יש פורום אאודי , ואין פורום אודי A1 , וזה ממצה את כל טיעוניי . ובזה אסיים את תגובותי בנושא זה כי אנחנו לא מתקדמים לשום מקום אלא רק מעצבנים את מנהל הפורום אני מניח .

שבוע טוב .

בחו''ל לא חסר כאלה.

כמו גם פורום קופרה, מרכז תלאון והאיבזה.

פורסם

בקרוב נצטרך לקנות מכונית לפי המועדון, שנרצה להצטרף אליו. כוח/צריכת דלק/מחירים, יהיו רק קריטריוני משנה :).

תמונות של מועדון כזה או מועדון אלפא, פשוט גורמים לי לחמימות בלב.

אני לא רוצה להשמע רגיש מדי, אבל אני פשוט נהנה לראות את כל התמונות והאחווה במועדונים האלו.

אם פעם חשבתי שכאלו מועדונים קיימים רק בחו"ל, מסתבר שהיום מועדון מעריצי רכב, אלו לא מילים גסות מדי וטוב שכך :).

נ.ב

סקרנות נטו - מאוד מעניין אותי איך ביטחו נהג חדש על OPC. למען האמת, הוא נראה ממש נער (17?). בכל מקרה, מפרגן :).

פורסם

לדעתי אין בעיה עם מועדון כזה ואני לא חושב שזה שחצנות,יש להם רכב שהוא לא ממש סטנדרטי אלה יחודי,ואני מבין את ההרגשה של מקום בו לחברים יש בדיוק כזה רכב.

כן ירבו.

פעם כשהייתי קטן אני זוכר שלא בטון בצידי הכביש והיית רואה את התהום,זה היה ממש מפחיד,אני זוכר כול פעם פחדתי לנסוע שם,אפילו אני מצליח לקבל קצת הנאות בסיבובים על הפנדה (בתנאי שזה בירידה :lol: ).

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תמונות של מועדון כזה או מועדון אלפא, פשוט גורמים לי לחמימות בלב.

אבל אני פשוט נהנה לראות את כל התמונות והאחווה במועדונים האלו.

אם פעם חשבתי שכאלו מועדונים קיימים רק בחו"ל, מסתבר שהיום מועדון מעריצי רכב, אלו לא מילים גסות מדי וטוב שכך :).

נ.ב

סקרנות נטו - מאוד מעניין אותי איך ביטחו נהג חדש על OPC. למען האמת, הוא נראה ממש נער (17?). בכל מקרה, מפרגן :).

מסכים איתך לגמרי בקשר לשורות הראשונות, ולא חסר כאלו פורומים בחו"ל. הינה דוגמא לאחד :wink: :

http://www.veloster.org/forum/

בקשר ל-OPC, אם יש ממון, גם נהג חדש יכול לבטח פורשה 911 טורבו :wink: (לא שאני רומז שכאן זה המצב, אבל הכל אפשרי בחיים).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...