Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב קטן,אמין בלי בעיות נפוצות,חלקי חילוף זולים,אני גר באזור השומרון אז שיסחב קצת בעליות..

אחיזה טובה על הכביש,נוחות נסיעה....צריכת דלק נמוכה...נסיעות בין עירוניות בעיקר נועד עד ל-2-3 אנשים..

עלות נמוכה בין ה-20-40,000 כמה שנמוך יותר טוב :)

מעדיף רכבים יפנים כמובן בגלל האמינות וחלקי חילוף זולים..

אז הנה הרשימה..אשמח אם תתדרגו לי עם הערות/הארות לגבי הדגמים..תודה רבה.

חישובי דלק לפי אתר KML צריכה אמיתית..

סוזוקי איגניס מנוע 1.3-שנה 01-06, דלק:13.5

סוזוקי וואגון R מנוע 1.3- שנה 02-03,דלק:13.2

מאזדה דמיו מנוע 1.5 שנה 01-03,דלק:12.57

ניסאן מיקרה מנוע 1.4 שנה 05+,דלק:13-15

דייהטסו סיריון מנוע 1.3 שנה 01-05(06-11 יקר יותר מן הסתם),דלק:13.87 (01-05) או 12.55 (05-11)

דייהטסו YRV מנוע 1.3 שנה 01-06,דלק:12.63 (קראתי ביקורות טובות אבל אני רוצה להתייעץ איתכם..)

טיוטה יאריס 1.3 הלא רובוטית 00-09,דלק:14.96 (הבעיה יקר יותר)

איזה שנה עדיף מבין הרכבים שאתם ממליצים?

יש עוד שאני לא מכיר? יפני עדיף...

תודה רבה לעוזרים...

פורסם

אני מכירה רק יאריס (שלי) ואיגניס (של חברים קרובים). האיגניס טובה ואמינה אבל הבעלים כבר אומר לי שהוא מסתובב עם מיכל שמן באוטו והיא שותה יותר ממה שכתבת. ב3 שנים שיש לי את היאריס, בת 10 בקרוב, לא הייתה לה תקלה אחת. אוטו אמין בטירוף. אני כבר כמעט בכלל לא טורחת לבדוק שמן או מים כי תמיד יש מלא כמו ביום הטיפול. כמו כן חסכוני מאוד בדלק והביטוח לא יקר. אני ממש לא מתחרטת שהיא עלתה יותר בקניה. הבעיה שעכשיו קשה לי קצת למכור אותה כי אנשים מעדיפים צרפתיות חדשות יותר באותו מחיר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...