Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא הבנתי את הקשר בין מה שאנו דנים כאן לעבירה שעברה אותה קצינה בזמן שהיא לא בתפקיד.

כאשר שוטר לא ממלא תפקיד הוא כאחד האדם , יתרה מזו עליו לשמש דוגמה ומופת לשאר משתמשי הדרך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אז כשנשאלה השאלה מה קורה כשרכב חירום/בטחון מאחורה והרמזור אדום, האדון אמר שהם לא מעל החוק והם יודעים שזה שלפניהם לא יכול לעבור פס עצירה ברמזור אדום ואפשר לקבל על זה קנס.

מדריך אידיוט שלא מכיר את החוק.

האם אני אמרתי להיכנס לצומת באור אדום בשרשור הזה.? לא..

לא, המדריך אמר שאסור בחוק לחצות פס עצירה (סימול גבול הצומת כחוק), כדי לאפשר לרכב חירום לעבור, אתה אמרת שהוא אידיוט. כלומר, שמה שהוא אמר לא נכון.

המדריך אמר דברים נכונים, שלא התייחסו להוראה מפורשת של שוטר (שאיננה סירנה של רכב ביטחון מאחוריך).

חוקית יש כאן מצב בעייתי, שלא מוגדר בפרטי פרטים, ולא יכול להיות מוגדר. בסופו של דבר, ייצטרך הנהג להפעיל שיקול דעת ולהחליט מה לעשות, אבל, חוקית, החוק איננו מתיר לו להיכנס לצומת באדום כי יש רכב חירום מאחוריו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני לא הבנתי את הקשר בין מה שאנו דנים כאן לעבירה שעברה אותה קצינה בזמן שהיא לא בתפקיד.

כאשר שוטר לא ממלא תפקיד הוא כאחד האדם , יתרה מזו עליו לשמש דוגמה ומופת לשאר משתמשי הדרך.

כאשר צועקים זאב זאב סתם, לאנשים נמאס והם לא מאמינים\מצייתים.

כשנורמת התרבות אצלנו שכל בעל כובע כחול (טוב, לא כל, אבל הרבה) מסתלבט היטב ומראה לכולם מי בעל הבית על המדינה, זה לא נותן עודף מרץ לאזרחים לכבד אותו ולפנות לו מקום כי אולי הפעם זה רציני והוד מעלתו בדרך לאירוע ולא לאכול איזו פיצה.

להזכירך, וזה כבר ציטוט מתוך הכתבה: "במשטרה קיבלו לאחרונה תלונות וצילומים של 36 קצינים שביצעו עבירות תנועה לכאורה,"

רק לאחרונה, ו"רק" 36 קצינים שביצעו עבירה לכאורה, (כשאני משער שהתלונה מגובה בצילום אחרת קשה להוכיח) זה לא ממש קצת.

יתרה מזו עליו לשמש דוגמה ומופת לשאר משתמשי הדרך.

נו, נו. לא הייתי ממליץ.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

כנראה יש כאן הרבה מהזן הנדיר שלא זכה לקבל דוחות שוא משוטר משועמם/מתוסכל.

לעולם לא אעמיד את רכב באופן ששוטר יוכל לתת לי דוח על כך בכדי לפנות דרך לשוטר אחר.

אם השוטר ממש רוצה, שינפיק לי אישור חתום ביד על ההיתר.

אין אמון באנשי החוק, ואף אחד לא אמור להתרגש מסירנה של ניידת, ואל יתמם פותח השרשור.

פורסם

בגלל שלטענתך קיבלת דוחות שווא משוטרים אז אתה לא מפנה את הדרך לרכב חירום?

איזו חשיבה מעוותת.

שולח לך איחולים לבבים שכאשר תזדקק לשירות של רכב חירום כלשהו, כוחות החירום יתקלו בהרבה נהגים כמוך שקיבלו דוחות שווא ולכן לא יפנו את הדרך.

פורסם
זה שלא מפנים לניידת זה רגיל, אני אוהב את אלה שמגדילים לעשות וממש מוציאים את הטלפון, מצלמים אותך, ובזכותם אתה והפך לסלבריטי בפייסבוק.

papikian, ניידת שאין לה אפשרות להפעיל אמצעים לא מורשית לנסוע באדומים, לידיעה.

אל סמך איזו ידיעה אתה אומר את זה? אתה במקרה שוטר?

פורסם

ממש במקרה... ואני גם מהזן הנחות שמאמין באנשי החוק ורואה את פועלם המסור למען כולנו, יומם ולילה.

אף אחד לא מושלם...

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
ממש במקרה... ואני גם מהזן הנחות שמאמין באנשי החוק ורואה את פועלם המסור למען כולנו, יומם ולילה.

אף אחד לא מושלם...

אנחנו באותו צד. בתור בלש קורה לא פעם שאני חוצה צומת ברמזור אדום ללא אמצעים, הדבר נתון לשיקול דעת של השוטר ובאחריותו כמובן. במקרים רבים הפעלתם של אמעים שונים עלולה לסכל את עבודתנו.

פורסם

גם כשאזרח מעוניין לעבור באדומים זה נתון לשיקול דעתו ואחריותו הבלעדית (למעשים יש גם תוצאות). :lol:

לענייננו, ניידות מזוהות ו/או צוותים אזרחיים של הסיור/את"ן עובדים מן הסתם מול המשל"ט והפעלת אמצעים כרוכה בבקשה וקבלת אישור. כשכתבתי מה שכתבתי, התכוונתי לניידות שבהן אין אמצעים בכלל כמו חלק מסויים מהטרנזיטים של האק"מ. לניידת לא מזוהה של הבילוש יש כריזה.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

לדעתי, בתור אחד שהיה כמה ימים במד"א בתור חובש צבאי שבא להתנסות, אני חושב שלרכב בטחון אין זכות לבקש מרכב פרטי לעשות פעולה שתסכן אותו רק בשביל שהוא ייעבור. הכוונה לא פעולה של לעבור לשוליים אלא להיכנס לצומת עמוס לדוגמה. בכל מקרה, לצערי בעקבות ריבוי של הפעלת סירנה סתמית ע"י כוחות בטחון אני חושב שנוצרה תחושה של זלזול בקרב הנהגים. מי שחושב שאני סתם מגזים, שייבדוק כמה מקרים שוטרים עצרו נהגים סתם, רק בשביל להראות כוח או לחילופין הדלקת סירנה סתמית. לא אומר שהנהג הישראלי צדיק וגם השוטר הישראלי לא צדיק. אם היה אפשר למחוק הכל ולעשות הכל מחדש אז בהחלט שזה היה מתבקש, לכן לדעתי המשטרה צריכה להיות הראשונה שעושה את השינוי, משום היותם גוף ציבורי ורק לאחר מכן לצפות מנהגי ישראל לבצע שינוי ולא להיפך. מדוע אור ירוק לא פועלים כנגד נסיעה בריונית של כוחות בטחון לא באירוע חירום?

התופעה האחרונה של לצלם שוטרים שמבצעים עבירות נובעת מתסכול מתמשך מגורמי המשטרה, אולי אגיע הזמן לעשות שינוי גם שם ולא כל הזמן לומר כמה הנהג הישראלי ככה וככה.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

אתמול היה לי מקרה מעניין בצומת בית דגן. ניידת משטרת תנועה עמדה בנתיב הכי שמאלי על כביש 44 לכיוון תל אביב, וכולנו עמדנו באדום.

אחרי זמן מסויים השוטר התחיל לפלס לעצמו דרך ימינה תוך כדי צפירה, ולא סירנה, כמה רכבים היו צריכים להתקדם מעבר לפס הלבן של הצומת על מנת לתת לו לעבור וכמובן שהוא נכנס לתוך תנועה זורמת של כביש 412 לכיוון יהוד.

אני מאוד רוצה להאמין שזה היה מוצדק, אבל כשאני הגעתי לכביש 1 דרך מחלף גנות, אחרי זמן מסוים אותה ניידת עקפה אותי.

אז כאן אני מטיל ספק בנכונות הפעולה של אותו שוטר כי אם עוד פעם נפגשנו ואני הייתי יותר מהיר ממנו (לא, אני לא טס עם הג'אסטי שלי) אז למה כל הסיכון שהוא חשף אליו את הרכבים סביבו על מנת לעשות קיצוור דרך, ספק אם בכלל.

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
פורסם
אתמול היה לי מקרה מעניין בצומת בית דגן. ניידת משטרת תנועה עמדה בנתיב הכי שמאלי על כביש 44 לכיוון תל אביב, וכולנו עמדנו באדום.

אחרי זמן מסויים השוטר התחיל לפלס לעצמו דרך ימינה תוך כדי צפירה, ולא סירנה, כמה רכבים היו צריכים להתקדם מעבר לפס הלבן של הצומת על מנת לתת לו לעבור וכמובן שהוא נכנס לתוך תנועה זורמת של כביש 412 לכיוון יהוד.

אני מאוד רוצה להאמין שזה היה מוצדק, אבל כשאני הגעתי לכביש 1 דרך מחלף גנות, אחרי זמן מסוים אותה ניידת עקפה אותי.

אז כאן אני מטיל ספק בנכונות הפעולה של אותו שוטר כי אם עוד פעם נפגשנו ואני הייתי יותר מהיר ממנו (לא, אני לא טס עם הג'אסטי שלי) אז למה כל הסיכון שהוא חשף אליו את הרכבים סביבו על מנת לעשות קיצוור דרך, ספק אם בכלל.

בזמן הזה הוא כבר תפס שני רוצחים ואנס אחד. או

אולי היה לו לחץ בשלפוחית?

להסיק מסקנות קל מאוד אבל לא תמיד הם נכונות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...