Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני הדגמים הם בשנתון 07 ופחות או יותר אותו סכום בסביבות ה70

האלפא שראיתי היא מנוע 2000 ועם תיבת סלספיד אם אני לא טועה היא 150כ״ס ושמורה מאד.

לעומת זאת יש הרבה איביזות במחיר של האלפא.(על קופרה מבקשים יותר לא מצאתי בתקציב שלי)

רציתי לברר לגבי אמינות, דלק,עלויות אחזקה (טיפולים וחלקים),איכות נהיגה ופאן(אני יודע שניתן לשפר את האביזה).

אין לי בעיה עם ידני וכרגע יש לי גולף (שמטופלת אצל רון)2004 2 ליטר דגם פסיפיק מצויינת ככה שאני יודע מה זה להחזיק רכב בסגנון כזה

תודה

פורסם

האיביזה תתן הרבה יותר בקו ישר ותהיה קלה יותר לשיפור. האלפא בעלת התנהגות כיפית ומתקשרת בהרבה, לטעמי. טרן-אין חד יותר, תגובות זורמות יותר. הגה קל יותר אך מתקשר יותר. קוטר הסיבוב, עם זאת, זוועה.

לא יודע לגבי האמינות של האיביזה, אך באלפא יש כמה דברים שכדאי לבדוק - וריאטור תזמון משתנה ומשולשים. פלאגים יקרים אך מוחלפים פעם ב-100K ק"מ. חובה להקפיד על שמן איכותי, המהדרין ממלאים 10/60. חלקים, ככלל, יקרים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מבחינת אחזקה וחלקים .. כי הבנתי שהגיר באלפא בעייתי ממה שקראתי פה והאביזה היא ידנית.

את האביזה ניתן לשפר..מה עדיף להחזיק מבחינת עלויות וכמובן פאן הנהיגה?

פורסם

תגדיר בעייתי. בפז"מ הזה לא צפויות יותר מדי בעיות. מבחינת נהיגה זה עניין של הרגל.

פאן בנהיגה? תלוי מה הפאן שלך. אם חשוב לך מנוע - איביזה. אם התנהגות - 147.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עכשיו סיבכת אותי בבתלבטות.

לפי מה שקראתי פה הגיר של האלפא דיי רגיש . לעומת החלקים של האיביזה שהם יותר זולים.

אם אני ישפר את האיביזה בסופו של דבר אולי עדיין יהיה לי יותר זול להחזיק אותה מאשר האלפא. 

פורסם

אם תשפר תיקח בחשבון שהחלקים יצטרכו לעמוד בעומסים גבוהים יותר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם השיפור איכותי לא תהיה בעיית אמינות באיביזה למעט בלאי טבעי מואץ במקצת.

מדובר בשתי גישות שונות לרכב.

האלפא מתנגת יותר, מעוצבת יותר מבפנים ומבחוץ ובפרוש אלגנטית יותר.

האיביזה חזקה יותר וקלה מאוד לשיפור.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בסופו של דבר לפי מה שהבנתי ממכם יהי. יותר "זול יחסי" להחזיק את האיביזיה ויותר פאן מנהיגה אחרי השיפור והאלפא כנראה תיהיה בעתיד 

פורסם

לא יודע מה הבנת מאתנו, אני בטוח לא הבנתי מה אתה אמרת.

האיביזה תהיה, כנראה, זולה יותר לאחזקה (פרט לצריכת הדלק) ויותר חזקה ומהירה בקו ישר (גם לפני שיפור) והאלפא תהיה יותר "מתנהגת" וכנראה יותר מהירה סביב מסלול. האלפא גם, לדעת רבים, יפה יותר מבפנים ומבחוץ, ותהיה כנראה גם מאובזרת יותר ונוחה יותר לשהייה ונסיעה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין מה להוסיף כבר ענו בצורה הכי מפורטת שיכולה להיות עכשיו תחליט שווה לך בשביל לקחת סיבובים "מהירים" לשלם על אחזקה יותר כסף ושלא נדבר על ביטוח ושלא נדבר על חוסר כוח מוחלט בשניהם בתור סטוק מה שלאיביזה יש להציע זה צי'פ קטן שפותר את החוסר כוח הנ"ל

פורסם

הגענו לזמנים טובים: 150 כ"ס כשלאחד יש טורבו, והאצה מ 0-100 בפחות מ 10 שניות הפך להיות "חוסר כוח מוחלט".

איזו שטות.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אני מעולם לא נהגתי באיביזה טורבו אבל אם התחושות והנוחות שלה הן כמו בקורדובה 2004 של ההורים שלי אני יכול להבטיח לך שאחרי שבוע עם אלפא אתה לא תרצה לשבת יותר בשום איביזה בחיים שלך. נקצין ונאמר שטויוטה אוונסיס 2002 מרגישה כמו ספינה עם תגובות לא מובנות.

פורסם

ישבתי וחשבתי אולי לרדת שנתון אחד באיביזה (06) ולמצוא אחת ממש שמורה . לא אכפת לי לשלם טיפה מעל המחירון ולהיות בראש שקט. וככה אני יוכל לחסוך עוד 10k . מה אתם אומרים ? יש הבדלים בשנתונים מבחינת העיצוב (לא אכפת לי סאנרוף)?

והאם מכון לבדיקת רכב יכול לבדוק את הרכב ואת השיפורים שבו או שצריך ללכת למכון מיוחד(חשבתי לבדוק במכון בהרצליה פיתוח ,מבדק אם אני לא טועה)

• תוכן חדש...