Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור שיטות מצליח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מה שאומרים לכם וכולל את צמד המילים: "ובמחיר כלול" - בדר"כ הכלול מחייב תשלום נוסף.

אם תורידו את השירותים הכלולים המחיר יירד.

כמו כן, חבילות פלטיניום, זהב, שנהב, VIP= עוד כסף!

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בקיץ שעבר ירוקום ופנסוניק יצאו במבצע כל מי שקונה TV מסדרה המשתתפת במבצע מקבל שובר קנייה של סטרימר ברשת באג ב100 ש"ח במקום 400.

הוריי בדיוק חיפשו TV LED והדגמים של פנסוניק סיפקו אותם ואותי מבחינת התמונה גם המבצע של הסטרימר הייתה תוספת לא רע.

את הרכישה החלטנו לעשות ברשת חנויות החשמל א.ל.מ. סגרנו מחיר ושילמנו את הסכום. לאחר מספר ימים כפי שהובטח הגיע הTV והורי נסעו לאסוף אותה (אני הייתי בעבודה). במעמד האסיפה הנחתי אותם לדבר עם המוכר ולקחת ממנו גם את השובר המבצע על הסטרימר. הורי עשו זאת וכנראה שבגלל המראה התמים שלהם המכר החליט לעשות קומבינה. כאשר ביקשו את השובר המוכר טען שהשובר בתוך הקופסא והוא לא רשאי לפתוח את הקופסא כי זה מבטל את האחריות ומי שבאמת ראשי לפתוח את הקופסא ובכלל להתקין את הTV הוא טכנאי מוסמך של ירוקום (יבואן פנסוניק), להוריי זה נראה הגיוני הם לקחו את הTV ונסעו. לצערי הם לא דיברו איתי ולא יכלתי להחזיר אותם לחנות.

למחורת התקשרתי לירוקום וביקשתי לקבוע עם טכנאי כדי שיבוא וישים את הTV על המזנון (אפילו לא תלייה על הקיר) , בשירות הלקוחת אמרו שאנחו יכולים לעשות זאת בעצמינו להבדיל ממוצרים כמו מכונות כביסה ותנורי גז.

פתחתי את הקופסא והתקנתי את הTV אבל דבר יחד לא מצאתי בקופסא וזה את השובר... התקשרתי שוב לשרות לקוחות של ירוקום ולשאול האם נפלה טעות ושכחו דווקא אותנו, הם לאומת זאת ענו שלא והשובר ניתן במעמד הקנייה בחנות שממנה רכשנו.

אז הבנתי שהמוכר עשה על ההורים שלי קומבינה. למרות שהם שאלו אותו כמה פעמים היכן השובר הוא ענה להם שהוא בתוך הקופסא ב100%, ניצול לרעה של תמימותם.

אותי זה הרתיח ויום למחורת החלטתי לנסוע לחנות עם חברה שלי (שהיא עו"ד במקצוע). נכנסתי לחנות עם האייפון פתוח עם הקלטה ופניתי ישר למנהל החנות למרות שאותו מוכר ישב במקומו.

דרשתי ממנו הסבר על ההתנהלות. הוא באדישות פנה אל המוכר וזה פתאום נזכר שהוא לא ידע איפה מחזיקים את השוברים והם בכלל היו נעולים באותו היום והמפתח היה אצל המנהל שלא נמצא.

לבסוף אחרי שהתחלתי להרים את הקול הנפיקו לי את שובר המבצע.

הקומבינה של המוכר הייתה מאוד פשוטה: הוא הניח שמי שנסע לא יחזור כדי לדרוש את השובר, הוא הנפיק את השוברים עם המספר הסידורי של הTV של הלקוח. קנה סטרימרים ב99 ש"ח ומכר אותם ביד 2 ברווח של 200 ש"ח.

כמובן שאני וכל מכריי יותר לא נדרוך ברשת הזאת ולא נקנה אפילו רבעיית סוללות שם.

• תוכן חדש...