Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטער שאנחנו לא יכולים לספק את 100% מהלקוחות ( אנחנו מנסים ככל האפשר), יש לנו הרבה לקוחות מרוצים, נכון שיש פירוקיות שהמחירים שלהם יותר זולים אבל יש גם כאלו שהם יותר יקרים, מה לעשות אין לחלקים משומשים מחירון, בגלל שאנחנו מתעסקים רק בסוג מסויים של רכבים ובגלל שאנחנו יודעים את המחירים האמיתיים של רוב החלקים אז אנחנו יודעים איך לתמחר את החלקים בצורה נכונה, נכון שפירוקים אחרים יכולים פתאום לתמחר חלק במחיר נמוך אבל זה רק מהסיבה שהם לא יודעים כמה החלק שווה כחדש ובדרך כלל הם לא מתאמצים לבדוק ובגלל זה נראה שאנו יקרנים... לפעמים כשהם בודקים אז פתאום הם מבקשים בדיוק 50% ממחיר החלק כחדש...

דרך אגב לאותו אחד שחושב שדיבר איתי לאחרונה ואל הייתי אדיב, אז נראה לי שאתה מתבלבל, אני כבר כמה חודשיים לא נמצא במגרש שלנו, אני יושב במוסך החדש שפתחנו בבני ברק...

"אך אולי תועיל להסביר לי כמה אנשים מתוך אלה שמחפשים ידית הילוכים כי היא בלויה\נשברה מחפשים גם את הכבל?"

לגבי ידית ההילוכים - אנחנו לא מוכרים כבלים לידית הילוכים וגם לא בורר בנפרד אנחנו מוכרים מנגנון ידית הילוכים מושלם בלבד!!! ודרך אגב ככה גם ברוב הפירוקיות המתחרות שלנו, זו המידיניות שלנו, חלקים כמו קליפסים וחלקים שעולים כחדשים עשרות שקלים או סכומים של עד 200-300 ש"ח אנו ממליצים ללקוח לקנות חלק חדש... הסיבה למכירת חלקים כאלו בשלמותם,היא שהם חלקים שמורכבים מכמות גדולה של חלקים ויש הרבה מאוד מקרים שהמוסכים לא יודעים בדיוק איפה התקלה במנגנון והם מבקשים אותו קומפלט וככה הם יודעים במאה אחוז שהם יפתרו את התקלה...

לגבי חיישן טמפ' ירוק - החלק עולה חדש בצמפיון 140 ש"ח ולא 250-300 כמו שרשמת, לאחרונה צמפיון הורידו מחירים של הרבה מאוד חלקים...

שוב שבת שלום

התשובה שלך מאוד מתחמקת אבל אני אלך איתך באותו הראש..

אתה מוכר את כל המכלול יחד, איך בצ׳מפיון דרשו 950 כולל מע״מ על כל המכלול ואתם דרשתם 600 שזה בטח לפני מע״מ, לאור שיטת התמחור שלכם שעובדת על ביקוש והיצע והעובדה שציינתי שב2 מוסכים מורשים וגם רון לא נתקלו בבעיה הזאת?

בקיצור לפעמים עדיף לא לתרץ ולהודות בעובדות.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים,

אני קניתי כבר כמה חלקים אצל תומר וגיא לסיאט איביזה קופרה.

יכול להיות שאת אותם חלקים יכולתי למצוא במחיר זול יותר באיביי אבל זה היה לוקח שבועיים שלושה והייתי צריך להשיג אישורים.

אצלם היו החלקים על המדף.

חברים זה עסק וכמו כל דבר מדובר בהיצע וביקוש ונכון לנסיון שלי אני הייתי ובטוח אקנה שם שוב.

את החלק האחרון שקניתי שם אפילו הציעו לי להתקין אצלם במוסך בבני ברק ואז הם נותנים אחריות על החלק וזה בכלל הפך את העסק למשתלם.

בהצלחה לכל המחפשים

פורסם

לכל רואי החשבון שכאן, קחו בחשבון שהמחירים בצ'מפיון כנראה יקרים יותר אבל נותנים שם אחריות על כל חלק בניגוד למה שתקבלו באינטרנט. יש לזה מחיר. כמו כן, ברור שלמקום כמו צ'מפיון או כל חנות חלפים אחרת לצורך העניין, יש הוצאות נילוות שאין באינטרנט כמו שכר עובדים, אחזקת מקום לרבות כל המיסים (ארנונה, שילוט, חשמל, מים וכו'), מימון מלאי וכו' ואת כל זה אין ברירה אלא לגלם במחיר הסחורה או לפשוט את הרגל. לא צריך לבוא בטענות למי שמנסה להרוויח מהעסק שלו. אף אחד לא עובד בשבילכם בחינם וכולם רוצים להתפרנס וכמה שיותר. לקנות חלק מחברה זה לקבל שרות בדיוק כמו שמי עדן במיכלים עולה כפול מבקבוקים בודדים בסופר. מי שרוצה - סוחב בעצמו ומי שרוצה שרות מקבל את זה עד הבית ומשלם הרבה יותר על אותם המים. כל פעם עולה לדיון כאן נושא התמחור והצעירים כאן עוד לא מבינים שאנחנו חיים בעולם קפיטליסטי וכמו שכל אחד שמחפש עבודה מתמקח על השכר שלו במטרה להרוויח כמה שיותר, כך גם בעלי העסקים, גדולים כמו צ'מפיון או קטנים כמו חנות חלפים בודדת.

פורסם

בצמפיון לא דורשים 950 ש"ח על כל המכלול הם דורשים 950 ש"ח על הכבל בלבד!!!!

אנחנו לא מוכרים רק את הכבל אנחנו מוכרים את כל מנגנון ידית ההילוכים, בצמפיון מחיר של ידית הילוכים קומפלט כמו שאנחנו מוכרים ב 600 ש"ח עולה יותר מ 5000 ש"ח!!!!

כנראה שלא הבנת נכון את מה שאמרו לך אצלנו, המחיר הוא לכל מנגנון ידית ההילוכים ולא לכבל או לקליפס או לכל חלק אחר מאשר מנגנון ידית הילוכים קומפלט ( זה מגיע מהבורר שיושב על הגיר דרך הכבל כולל התושבת של המנגנון, הידית, הסרט בקיצור הכל!!!) ב 600 ש"ח. כבל לא מוכרים בנפרד אצלנו...

פורסם

מכיוון שהשירשור גלש לכיוון, שלא קשור בשום אופן ליעוד של הפורום הטכני-ננעל.

כל אחד יכול לבקש כל מחיר שהוא רוצה עבור הסחורה שלו.

כל אחד יכול להחליט, אם לרכוש במחיר הזה או לא.

זה עיקרון של שוק חופשי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...