Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי TG חלקים.

עם הניסיון שיש לי איתם, שתומר ישמור לעצמו את החלקים הוא חי בסרט ומוכר במחיר מופקע.

אני בטוח שיש עוד אנשים שיסכימו איתי.

לא רק יקרן, כשהייתי צריך את המחבר של כבלי ידית ההילוכים לגיר, יצרתי איתו קשר והוא היחידי שהיה לו את החלק, לא היה מוכן למכור אותו בנפרד (איכשהו עוד בלעתי שאצטרך לקנות את כל הכבל יחד עם המחבר) אבל דרש מחיר של 600 ש״ח כשחדש במוסך מורשה עמד על 950 כולל מע״מ!!

התירוץ היה שאני מקבל גם את ידית ההילוכים..:shock:

ולתשובתי שאני לא צריך אותה אתם כבר מנחשים את התשובה שקיבלתי..

ממש נסיון עלוב להיפטר מפריטים.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ביום שלישי האחרון הרמתי טלפון ל TG על מנת לרכוש מצוף למיכל דלק.

תשובתם הייתה שהם מוכרים את המצוף יחד עם המשאבת דלק (שאני לא צריך..) ב - 600 שקל!!!

לא ממליץ עליהם בכלל, פשוט מנסים לדחוף חלקים!!!

פורסם
לא רק יקרן, כשהייתי צריך את המחבר של כבלי ידית ההילוכים לגיר, יצרתי איתו קשר והוא היחידי שהיה לו את החלק, לא היה מוכן למכור אותו בנפרד (איכשהו עוד בלעתי שאצטרך לקנות את כל הכבל יחד עם המחבר) אבל דרש מחיר של 600 ש״ח כשחדש במוסך מורשה עמד על 950 כולל מע״מ!!

התירוץ היה שאני מקבל גם את ידית ההילוכים..:shock:

ולתשובתי שאני לא צריך אותה אתם כבר מנחשים את התשובה שקיבלתי..

ממש נסיון עלוב להיפטר מפריטים.

מניסיון עם tg, הם אכן מעט יקרנים. הסיבה לכך אני משער היא כזאת - השותף השני שם שקוראים לו גיא, היה אחראי מחסן בפליקס אם אני לא טועה, וכנראה מודע למחירים הלא שפויים שצ'מפיון מוטורס גובים על חלפים חדשים ולכן הבין שכדאי לו לגבות מחירים יחסית גבוהים על חלפים משומשים.

לגבי כל הקטע בו מוכרים את כל הגוש למשל - אפשר להבין לחלוטין. אם הייתם בנעליהם של שני הנ"ל - תומר וגיא - גם אתם לא הייתם רוצים לפרק פלסטיק מפגוש שלם שיכול להרוס את מכירתו של הפגוש בשלמותו. אחרי הכל הם עובדים למטרות רווח ולא פילנתורפיה, והגיוני שירצו לעשות קופה על מכירת פגוש ב- 1000 ש"ח, ולא על מכירת חתיכת פלסטיק מהפגוש ב- 100 ש"ח ואז להיתקע עם פגוש שלא יוכלו למכור.

אני חייב לציין שאין לי סנטימנטים אליהם או משהו כזה, אני רק מנסה להסתכל על התמונה במבט אובייקטיבי. אני מסכים שהם גובים הרבה כסף יחסית לחלקים משומשים, אך אפשר להבין את אי הרצון שלהם למכור חלקים קטנים ולא מכלולים שלמים. במעמד הזה אולי צריך גם לבקר את צ'מפיון שבהחלט מפקיעים מחירים בצורה חסרת כל פרופורציה. לפני כמה ימים היה את הסיפור של הבחור שעיקמו ושרטו לו את שתי הדלתות - הקדמית והאחורית 0 בסיאט איביזה חדשה (טפו טפו לא עלינו) וצ'מפיון גבו על החלפה של 2 דלתות כ- 20,000 אלף ש"ח. אם נעשה שתי דלתות קדימה+שתי דלתות אחורהֿ+דלת אחורית היינו באגאז'+מכסה מנוע נקבל סכום של משהו כמו מה, 60,000 אלף ש"ח שזה יותר ממחצית מחירו של הרכב כשהוא חדש... מה נסגר עם היבואן הזה אני באמת לא יודע. מה שמעניין אותי במיוחד אם באירופה החלפים של קבוצת vag הם כ"כ יקרים.

פורסם

O.v אתה מוזמן לראות את התגובות הראשונות שלי בשרשור זה, אני ציינתי שהסיכוי למצוא חלק כזה בפירוקייה הוא קלוש וגם אם כן אז רק מטמבון הרוס כי הם לא יהרסו חזית, את זה אני מבין לגמרי.

כמו כן גם עבדתי במגרש פירוק ומכיר את זה מקרוב, אבל חלק כמו הדוגמא שאני נתתי זאת פשוט חמדנות לעשות תרגילים כאלה.

והתירוץ לתמחור ממש לא קשור.

פורסם
מניסיון עם tg, הם אכן מעט יקרנים. הסיבה לכך אני משער היא כזאת - השותף השני שם שקוראים לו גיא, היה אחראי מחסן בפליקס אם אני לא טועה, וכנראה מודע למחירים הלא שפויים שצ'מפיון מוטורס גובים על חלפים חדשים ולכן הבין שכדאי לו לגבות מחירים יחסית גבוהים על חלפים משומשים.

לגבי כל הקטע בו מוכרים את כל הגוש למשל - אפשר להבין לחלוטין. אם הייתם בנעליהם של שני הנ"ל - תומר וגיא - גם אתם לא הייתם רוצים לפרק פלסטיק מפגוש שלם שיכול להרוס את מכירתו של הפגוש בשלמותו. אחרי הכל הם עובדים למטרות רווח ולא פילנתורפיה, והגיוני שירצו לעשות קופה על מכירת פגוש ב- 1000 ש"ח, ולא על מכירת חתיכת פלסטיק מהפגוש ב- 100 ש"ח ואז להיתקע עם פגוש שלא יוכלו למכור.

אני חייב לציין שאין לי סנטימנטים אליהם או משהו כזה, אני רק מנסה להסתכל על התמונה במבט אובייקטיבי. אני מסכים שהם גובים הרבה כסף יחסית לחלקים משומשים, אך אפשר להבין את אי הרצון שלהם למכור חלקים קטנים ולא מכלולים שלמים. במעמד הזה אולי צריך גם לבקר את צ'מפיון שבהחלט מפקיעים מחירים בצורה חסרת כל פרופורציה. לפני כמה ימים היה את הסיפור של הבחור שעיקמו ושרטו לו את שתי הדלתות - הקדמית והאחורית 0 בסיאט איביזה חדשה (טפו טפו לא עלינו) וצ'מפיון גבו על החלפה של 2 דלתות כ- 20,000 אלף ש"ח. אם נעשה שתי דלתות קדימה+שתי דלתות אחורהֿ+דלת אחורית היינו באגאז'+מכסה מנוע נקבל סכום של משהו כמו מה, 60,000 אלף ש"ח שזה יותר ממחצית מחירו של הרכב כשהוא חדש... מה נסגר עם היבואן הזה אני באמת לא יודע. מה שמעניין אותי במיוחד אם באירופה החלפים של קבוצת vag הם כ"כ יקרים.

אני יכול להבין אותם ואת כל הקטע שהם רוצים להרוויח,אבל סהכ אנשים שפונים לפירוקיות כאלו לא תמיד רוצים מכלולים שלמים ולרוב אפילו צריכים חלקים ספצפיים שלא עולים יותר מדי וחבל להם לשלם מחיר מלא מהיבואן.וגם כאן במקרה הזה על חלק שלא יעלה על 200 שקל,חתיכת פלסטיק וכמה ברגים מובן מאליו שאני לא אשלם מחיר מופקע.

אני בבירורים דרך חנות לחלפים שנמצא באנגליה שעלות המוצר ועוד המשלוח לא עוברים את המאה שקלים.

הבעיה פה שכל הבעלי מוסך ופירוקיות לא ישקיעו ויתאמצו לעזור לי על דבר כזה כי הם כביכול לא מרווחים,אבל לפי דעתי להפך,רק מפסידים לקוחות כמוני ורבים אחרים שצריכים חלפים דומים.

פורסם

קודם כל שלום לכולם...

זו הודעה ראשונה שלי בפורום והגעתי לפה אחרי שכמה לקוחות שלנו התקשרו והפנו את תשומת ליבי לגבי תגובות שליליות שנרשמו פה בפורום על טי גי חלפים..

לגבי הבחור שמחפש תריס במגן לגולף 5 - לאחר בדיקה כרגע אין לנו במלאי כזה תריס למרות שהיו כמה כאלו שנמכרו בתקופה האחרונה, תריסים אלו ירדו ממגנים קידמיים שלא היו תקינים, במידה והמגן שלם אנו לא מפרקים ממנו חלפים וזאת מכיוון שרוב העבודה של טי גי חלפים ( כ 96% ) היא עבודה מול מאות מוסכים שמבקשים לקנות חלקים בשלמותם!!! ובמידה וחסרים להם חלקים במגן כזה לעיתים מקשה עלינו למכור את החלק ולכן אנו משתדלים לא לפרק חלקים כאלו... מחיר של חלק כזה במידה שהיה לנו הוא 200 ש"ח לפני מע"מ שזה כ 70 % יותר זול ממחיר החלק כחדש בצמפיון...

לגבי עידן ( משאבת דלק) החלקים שאנו מוכרים הם חלקים משומשים ומשום כך ישנם חלקים שלא כלכלי לנו לפרק כגון מצוף דלק וזאת מכיוון שהמוסכים שקונים משאבת דלק מבקשים לקבל אותה קומפלט כולל המצוף ( אין להם זמן וכוח להתחיל להחליף את המצוף), במידה ואני אמכור לך את המצוף אני מראש יכול לזרוק את המשאבה לפח מכיוון שהסבירות שיקנו אותה היא קטנה... בנוסף זהו חלק עדין ולפעמים בפירוק שלו ישנה אפשרות שהוא ישבר ולכן אנו מעדיפים למכור אותו שלם ( משאבת דלק מקורית בצמפיון עולה כ 2400 ש"ח לפני מע"מ ואצלנו כ 600 ש"ח כולל המצוף)

לגבי מחירים יקרים - ישנם חלקים שיש להם ביקוש גבוה ביותר בשוק המשומשים, אתם חייבים לזכור שיש כמות גדולה מאות של לקוחות שנמצאים במוסכים מורשים ולא מורשים כאחד ולא יודעים שיש אפשרות כזו " חלק משומש מפירוק" וכשהמוסך מציע להם חלק משומש בחצי המחיר הם "קופצים על המציאה" והמוסך מוכר להם את החלק המשומש במחצית ממחירו כחדש ועדיין הלקוח מאוד מרוצה שלא היה צריך לשלם כפול... בקיצור אם מבקשים אצלנו מחירים יקרים אז כנראה שיש סיבה וזה חלק מבוקש או יקר.

טי גי חלפים מוכרת בשנה בממוצע כ 7200 חלקים משומשים לכמות מאוד גדולה של מוסכים ולפרטיים שלרוב אין תלונות, במידת הצורך אנו מנסים להסביר ( ללקוחת שלא רוצים להבין) למה אנו לא מוכרים כל חלק ובכל מחיר, ישנם חלקים מסויימים שחסר לנו במלאי ומבקשים אותם מספר פעמים ביום ולכן המחיר שלהם כל עוד הביקוש גבוה ישאר גבוה.. כמו כן לגבי התגובה על "גיא" שעבד פעם במוסך פליקס ובגלל זה אנו מודעים למחירים אז זה נכון חלקית, אנו מתעדכנים יום יום במחירים של צמפיון ולפי המחירים שלהם אנו מתמחרים את המחירים של החלקים המשומשים.

כמו כן טי גי חלפים מספקת פתרונות למאות לקוחות מרוצים ונותנת פתרונות לחלקים משומשים שלעיתים גם בצמפיון חסרים במלאי, נותנת שירות מקצועי בכל מה שקשור לחלקי חילוף של רכבי קבוצת צמפיון ( אני חושב שאין עוד מגרש שאתם יכולים להתקשר ולתת מקט של צמפיון וידעו על מה אתם מדברים) וגם לזה יש מחיר ובנוסף מחזיקה כמות גדולה ביותר של חלקים לרכבי פולקסווגן אודי, סיאט וסקודה בלבד....

אני מקווה שעניתי לעידן על שאלתו.. אם למישהו יש תלונה או בקשה אני אשמח להגיב ולעזור במייל או בתגובה פה בפורום...

שתהיה לכולם שבת שלום...

תומר גזית - מנכ"ל טי גי חלפים בע"מ.

פורסם

בחרת להתייחס למה שאתה רוצה, ובאותם החלקים אני מצדיק לגמרי את המדיניות.

אך אולי תועיל להסביר לי כמה אנשים מתוך אלה שמחפשים ידית הילוכים כי היא בלויה\נשברה מחפשים גם את הכבל?

כנראה שגם אם תהיה לך תשובה היא לא טובה כי אם לא כך היית מתייחס לדבריי בתגובתך הראשונה.

לגבי מדיניות התעריפים, ממה שהבנתי ממוסך רון וגם שני מוסכים מורשים באיזור אני הראשון שהם נתקלו בו במקרה של המחבר כבלי ידית ההילוכים, כך שהטענה שלך שביסוס המחירים הגבוהים על ביקוש והיצע גם נופל במקרה הזה.

בהצלחה בעסק.

פורסם
לגבי TG חלקים.

עם הניסיון שיש לי איתם, שתומר ישמור לעצמו את החלקים הוא חי בסרט ומוכר במחיר מופקע.

אני בטוח שיש עוד אנשים שיסכימו איתי.

מחזק כל מילה ממה שאמרת!!!

לא שפויים,שחצנים,יקרנים,,,לא פחות מצ'מפיון!!!

והחשוב מכל.......לא אדיבים!!!!

:?:מהנסיון....גם תולעת בסוף לומדת !!:roll:

מגדל חיית מחמד...bufallo...עצלן בכביש:|

ענק בשטח!!!:-o

פורסם
קודם כל שלום לכולם

. בנוסף זהו חלק עדין ולפעמים בפירוק שלו ישנה אפשרות שהוא ישבר ולכן אנו מעדיפים למכור אותו שלם ( משאבת דלק מקורית בצמפיון עולה כ 2400 ש"ח לפני מע"מ ואצלנו כ 600 ש"ח כולל המצוף)

לא אגיב לכל מה שכתבת, אך לדבר שצרם לי יותר מכל. אין צורך שתגיד בטלפון מחיר אחר, ובחוסר אדיבות שלך ושל הפקידה שלך, וכאן תבוא ותגיד שאתה מוכר ב20% ממחיר היבואן. נכון שבעיקרון הרעיון שלך ניפלא, אך תגיד שמשתלם לך לעבוד עם מוסכים ולא לקוחות פרטיים שהם "נודניקים".

והמוסכים ממילא "משחילים" את הלקוח,בעזרתך האדיבה!

הרי בינינו, שנינו יודעים שהחברים בפורום מחפשים בפירוקיות על מנת לחסוך, ולא כדי לקבל ממך הסברים איך, למה, מה כדאי לך ומה לא. פשוט כאן בפורום אנו עוזרים אחד לשני במידע אל מי להתקרב, מי הגון, זול(tg לא!), ואמין.

אז או שתעזור לאנשים. לעזור,לא פילנטרופיה. או שתעזוב אותנו מפרסום סמוי על כמה TG חלפים טובים ונותני שריות!

כי את תשובותייך, כאן ושם, כמה חברים כבר שמעו, הבינו, והחשוב, הפנימו!

אחלה שבת!

מיקי

:?:מהנסיון....גם תולעת בסוף לומדת !!:roll:

מגדל חיית מחמד...bufallo...עצלן בכביש:|

ענק בשטח!!!:-o

פורסם

אני אישית קניתי מהם לפני 3 שנים משאבת דלק ב 500 שח לגולף והייתי מרוצה מהשירות.בחברה באמת רצו עליה 2500 שח לא כולל מעמ חדשה, אז לי זה כן חסך.אבל מה, חורה לי לראות שמוכרים באיביי משאבת דלק משומשת בעלת אותו מקט ב 8 פאונד- בכ 50 שח.http://www.ebay.co.uk/itm/VW-GOLF-MK4-FUEL-PUMP-1J0919051H-1J0-919-051-H-/110779675878?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item19cafbb4e6

וחיישן טמפ' ירוק שנמכר באיזור 250-300 נמכר שם ב 48 שח.

http://www.ebay.co.uk/itm/VW-COOLANT-TEMP-TEMPERATURE-SENSOR-NEW-BEETLE-T4-MK5-GOLF-059919501A-/180736405416?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a14baafa8

אין מה לעשות בעלי מקצוע בישראל רוצים להרוויח.

נכון יש עוד 48 שח על משלוח עדיין משאבת דלק יוצאת פחות מ 100 שח.

רק עכשיו שמתי לב שזו תחליפית, אבל עדיין מחיר ממש זול.

פורסם

אני פניתי לTG פעמיים לגבי חלקים ולא קיבלתי תשובה במשך חודשיים כבר כמעט (מהפעם השניה שביקשתי).

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
אני אישית קניתי מהם לפני 3 שנים משאבת דלק ב 500 שח לגולף והייתי מרוצה מהשירות.בחברה באמת רצו עליה 2500 שח לא כולל מעמ חדשה, אז לי זה כן חסך.אבל מה, חורה לי לראות שמוכרים באיביי משאבת דלק משומשת בעלת אותו מקט ב 8 פאונד- בכ 50 שח.http://www.ebay.co.uk/itm/VW-GOLF-MK4-FUEL-PUMP-1J0919051H-1J0-919-051-H-/110779675878?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item19cafbb4e6

וחיישן טמפ' ירוק שנמכר באיזור 250-300 נמכר שם ב 48 שח.

http://www.ebay.co.uk/itm/VW-COOLANT-TEMP-TEMPERATURE-SENSOR-NEW-BEETLE-T4-MK5-GOLF-059919501A-/180736405416?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a14baafa8

אין מה לעשות בעלי מקצוע בישראל רוצים להרוויח.

נכון יש עוד 48 שח על משלוח עדיין משאבת דלק יוצאת פחות מ 100 שח.

רק עכשיו שמתי לב שזו תחליפית, אבל עדיין מחיר ממש זול.

אין לך מה להסתכל לעולם על המחירים של צ׳מפיון, ואני אתן לך דוגמא הכי טובה, בגולף שלי הלך המנוע של חלון חשמל אחורי צד נהג, יודע כמה הייתה העלות בצ׳מפיון?? 2800 שקל!!!

כמה בפירוקייה?350.

וזה בידיוק אותו המחיר שהיית משלם פה על משאבת דלק, ככה שלא תחשוב שמצאת מציאה גדולה.

פעם הבאה תברר בעוד מקומות.

פורסם

מצטער שאנחנו לא יכולים לספק את 100% מהלקוחות ( אנחנו מנסים ככל האפשר), יש לנו הרבה לקוחות מרוצים, נכון שיש פירוקיות שהמחירים שלהם יותר זולים אבל יש גם כאלו שהם יותר יקרים, מה לעשות אין לחלקים משומשים מחירון, בגלל שאנחנו מתעסקים רק בסוג מסויים של רכבים ובגלל שאנחנו יודעים את המחירים האמיתיים של רוב החלקים אז אנחנו יודעים איך לתמחר את החלקים בצורה נכונה, נכון שפירוקים אחרים יכולים פתאום לתמחר חלק במחיר נמוך אבל זה רק מהסיבה שהם לא יודעים כמה החלק שווה כחדש ובדרך כלל הם לא מתאמצים לבדוק ובגלל זה נראה שאנו יקרנים... לפעמים כשהם בודקים אז פתאום הם מבקשים בדיוק 50% ממחיר החלק כחדש...

דרך אגב לאותו אחד שחושב שדיבר איתי לאחרונה ואל הייתי אדיב, אז נראה לי שאתה מתבלבל, אני כבר כמה חודשיים לא נמצא במגרש שלנו, אני יושב במוסך החדש שפתחנו בבני ברק...

"אך אולי תועיל להסביר לי כמה אנשים מתוך אלה שמחפשים ידית הילוכים כי היא בלויה\נשברה מחפשים גם את הכבל?"

לגבי ידית ההילוכים - אנחנו לא מוכרים כבלים לידית הילוכים וגם לא בורר בנפרד אנחנו מוכרים מנגנון ידית הילוכים מושלם בלבד!!! ודרך אגב ככה גם ברוב הפירוקיות המתחרות שלנו, זו המידיניות שלנו, חלקים כמו קליפסים וחלקים שעולים כחדשים עשרות שקלים או סכומים של עד 200-300 ש"ח אנו ממליצים ללקוח לקנות חלק חדש... הסיבה למכירת חלקים כאלו בשלמותם,היא שהם חלקים שמורכבים מכמות גדולה של חלקים ויש הרבה מאוד מקרים שהמוסכים לא יודעים בדיוק איפה התקלה במנגנון והם מבקשים אותו קומפלט וככה הם יודעים במאה אחוז שהם יפתרו את התקלה...

לגבי חיישן טמפ' ירוק - החלק עולה חדש בצמפיון 140 ש"ח ולא 250-300 כמו שרשמת, לאחרונה צמפיון הורידו מחירים של הרבה מאוד חלקים...

שוב שבת שלום

פורסם

TG-PARTS - הבנו את אסטרטגיית השיווק שלכם. מה שעולה בצ'מפיון ביוקר (ללא הצדקה), נמכור בחצי מחיר (גם כן ללא הצדקה)..

זו תעודת עניות לכם למכור במחירים מופקעים חלקים משומשים. תודה לאל שיש היום EBAY ואתרים מחו"ל שניתן דרכם לעצור את מסחטת הכספים של ענף הרכב בישראל.

חבל, מהיום כל מי שיחפש חלקים לפולקסווגן או יקיש את המילה TG חלפים בגוגל, כנראה שגם יתקל בשרשור הזה שלא ממש מחמיא לכם.

סופ"ש נעים.

פורסם

ומה עם זה שלא עניתם לבקשות?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...