Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבי אספנות באילת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנה האחרונה בה אני חי באילת, יצא לי לראות בהרבה "חורים" באילת מלא רכבי אספנות משופצים ויפים.

מצד שני גם יצא לי מלא רכבים נטושים, שכנראה הוחזקו על ידי אנשים שעבדו בעיד ואז עזבו אותה מבלי לקחת את הרכב.

בין המשופצים קיימות: פורד מוסטאנג, סיטרואן מהארי, מרצדס SL, הונדה אקורד משנות ה-70 ועוד כמה חיפושיות.

מישהו יודע על איזה מפגש דרומי שנערך שם?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מזג אויר אידאלי,באילת, לשימור רכבים.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

אין שם טיפת לחות באויר.

הבעיה היא שמהחום הכבד מתייבשות הגומיות ומתפוצץ הדשבורד...

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

יכל להיות שאתה מתכוון למיני הזו שכאן בצילום? :arrow:

(הודעה מספר 264).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ממה שאני זוכרת היא היתה במצב פנימי וחיצוני גרוע מאוד,

(דרוש שיפוץ נרחב).

היא חונה בחניה מתחת לבית בביניין משותף.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...