Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג בשלמה סיקסט: תמיד כן? עדיף שלא

מירה מרקוס
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

רוב האנשים שמחליטים להחליף את הרכב שלהם מתבאסים מהעובדה שצריך עכשיו להתמודד עם כל מיני "מאעכרים" שבאים לראות לך את הרכב ולהתמקח איתך עד המוות. כמי שלא מבינה יותר מדי במכוניות, רציתי אופציה קלה, שלא דורשת ממני להתעסק עם כל מיני מתענייני מכוניות נלוזים –והחלטתי ללכת על ליסינג פרטי של שלמה סיקסט. הבעיה היא, שמסתבר שבלא יודעין נכנסתי בדיוק למלכודת של התעסקות עם סוחרי מכוניות נלוזים.

הגעתי למשרדים הצחורים של שלמה סיקסט והוצעה לי עסקה הכוללת טרייד-אין של הרכב שלי תמורת זיכוי במקדמה על האוטו החדש. הם ציירו תמונה שהכל הולך להיות קל, נחמד וחברותי. בדיוק התחושה שהייתי צריכה בתהליך של החלפת האוטו. תוך שעה כבר סיימתי לחתום על כל המסמכים והוסבר לי שכשהרכב החדש יגיע אני רק צריכה להביא את הרכב הישן למגרש, ולקחת את המפתחות של הרכב החדש. כל שאלה ששאלתי נענתה באווירה של הסלוגן שלהם: "תמיד כן".

להפתעתי, כשהגעתי להחליף את הרכב, חיכה לי סוחר מכוניות חיצוני לחברה, שהתחיל להתמקח איתי על המחיר שהוסכם תמורת האוטו. כשאמרתי לו שהעסקה כבר חתומה, הוא התקשר לשלמה סיקסט והתלונן שעל האוטו יש שפשופים ובעיות אחרות (הכל נאמר בגילוי מלא בעת חתימת ההסכם). כך נוצר מצב שהמפתחות של האוטו הישן שלי היו אצל הסוחר מכוניות, והמפתחות של האוטו החדש היו אצל שלמה סיקסט. ואני באמצע. לאחר שהתלוננתי בפני מספר פקידים על כך שאני לא אמורה לנהל משא ומתן עם סוחר המכוניות, הרי חתמתי על עסקה מול שלמה סיקסט, נאמר לי חד וחלק - על ידי המנכ"ל של החברה - שאם אני לא מוסיפה כמה אלפי שקלים לעסקה –הם יבטלו לי אותה. לאחר משא ומתן נוראי וסחטני, קיבלתי את האוטו החדש רק לאחר שהוספתי כמה אלפי שקלים לעסקה בניגוד לסכום שהוסכם עליו במעמד חתימת ההסכם.

התחושה שלי הייתה שנעשה לי אמבוש: במעמד חתימת ההסכם – הכל היה "תמיד כן", ואילו במעמד ההחלפה –הכל היה "תמיד לא". הפרסום שלהם לליסינג הפרטי מספר סיפור אחר לגמרי והם לא עומדים בהתחייבויות שלהם. אם ככה שלמה סיקסט מתייחסים ללקוחות שלהם, עדיף להגיד להם מלכתחילה "תמיד לא" ולא להיכנס איתם להתקשרות כזו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אמרת שלמה סיקסט - אמרת הכל.

חברה בעלת תודעת שירות שנמצאת היכנשהו בין "נמוכה מאוד" ל"לא קיימת". לקוחות זוכים שם ליחס מחפיר. נסי להשיג את מוקד החירום שלהם או לתאם איתם מועד לביצוע טיפול לרכב, נדבר שוב לאחר מכן.

למה לא ביטלת את העיסקה בו במקום?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש כתבה שבה הסמנכ"ל ממש מאיים על לקוח.

מאז אותה כתבה, שומר נפשו ירקח משלמה סיקסט וכלל לא משנה אם אותו בחור צדק או לא, צורת הדיבור של סמנכ"ל בחברה שכזו מתאימה לאחרון האדם.

באופן כללי, משרדים נוצצים של חברות גדולות מבטיחים רק דבר אחד (וגם לא תמיד), שיש עם מי ללכת לבית המשפט. הרי הם הכי גדולים לא בשל טוב ליבם, אלא כי הם יודעים לעשות עסקים ועסקים במדינת ישראל ככל שאתה גדול יותר, אתה יכול לעשות בחוסר הוגנות, לא לרמות, פשוט לא להיות הוגן כפי שקרה לאותה הגברת. הם ביצעו "תרגיל לחץ" שכל סוחר מתחיל מכיר אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הם איימו עלייך בביטול העיסקה היית מבטלת.

אחרי סיטואציה כזאת כשמוצעת האופציה לבטל זה נראה הכי טוב. נכון שחיכית לרכב וזה מאכזב אבל לחשוב שככה מתחיל הקשר שלך לחברה הזאת והוא הולך להימשך 3 שנים? אני הייתי מוותר.

לדעתי קהל הרוכשים צריך להבין שכרוכש הכי טוב למכור את הרכב הישן לבד ולהגיע עם כסף מזומן.

מקווה שההמשך שלך יהיה יותר טוב והנאה מהרכב החדש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני כבר ממזמן ויתרתי על שירות כלשהו בארץ ובאמת אני לא סומך כבר ממזמן על אף אחד חוץ מעצמי והאנשים שקרובים לי.

נדיר למצוא עסקים שלא ינסו לקמבן עליך או שיאמרו לך את כל האמת הגלויה בפנים.

אני משאר שלמדת לקח לחיים ובהצלחה בהמשך :)

2017 Citroen C3 Shine

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מציע לך לעשות שימוש בעו"ד, ולהוציא מכתב התראה המבקש את החזר כספי בגובהה ההפרש אשר נדרשת לשלם.

היחס מחפיר , אני במקומך הייתי מבטל את העיסקה מיידית , לא רוצים לבצע עיסקה לאחר חתימה על ההסכם ? , יש מספיק חברות אחרות שישמחו לעשות איתך עסק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להתרחק כמו מאש!

אני באמצע_תביעות איתם (בגלל המוסך שלהם)._אל תשלחו את הרכב שלכם למוסך שלהם בחיים,_למדתי את זה בדרך הקשה, לצערי!

למזלי, אחד המנהלים הבכירים שם חבר טוב שלי, ועשה לי קומבינה עם האוטו (שלא ידעתי). קניתי אותו במצב מעולה, במחיר ממש טוב. מסתבר, שהוא דפק מישהי אחרת על הדרך, ואני במזל הרווחתי מזה. גועל נפש, פשוט מאפייה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חייב להזכיר לכולם על החוק שעבר לצערינו לאחרונה בכנסת, ע"פ החוק על פותחת השירשור להביא בצמוד להודעה המקורית שלה תגובה בכתב משלמה סיקסט על המקרה, הקנס הוא גבוה.

מישהו אמר שזהו הסוף של הצרכנות ההשוואתית?

ובאופן כללי, צרכנות נבונה זה קודם לברר ואח"כ לשלם, לא ההפך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידוע כבר שאסור להתקרב לשלמהSIXT ואני לא רוצה להרחיב על ה"טיפולים" שלהם לרכבים.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חייב להזכיר לכולם על החוק שעבר לצערינו לאחרונה בכנסת, ע"פ החוק על פותחת השירשור להביא בצמוד להודעה המקורית שלה תגובה בכתב משלמה סיקסט על המקרה, הקנס הוא גבוה.

מישהו אמר שזהו הסוף של הצרכנות ההשוואתית?

ובאופן כללי, צרכנות נבונה זה קודם לברר ואח"כ לשלם, לא ההפך.

עדיף שלא תזכיר דברים שהם לא נכונים - לפי החוק החדש (וגם לפי החוק הישן! הדבר היחידי ששונה והא גובה הקנס) חברת שלמה צריכה לקבל אפשרות להגיב תוך X זמן. מכיוון שזהו פורום פתוח, כל נציג של חברת שלמה יותר ממוזמן להירשם לפורום ולהגיב. אני דווקא אשמח לשמוע מה יש להם להגיד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש 3 כתובות לטיפול בבעיות כאלה:

1. אמון הציבור. יישמחו לשמוע על המקרה הזה ולנמסות לעזור

2. פניה לגורם מפרסם/מטפל . גופים שיכולים להזהיר את הציבור ולפרסם כמו וואלה,YNEY וכו' .

3. כולבוטק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רוצה להזכיר לך שלפורום יש מנהלים, תשאיר להם לעשות את העבודה (ומה שכתבת לא נכון).

אני רוצה גם להזכיר לכל הקוראים שלהאמין אוטומטית לסיפור של מישהו שאין לכם מושג מיהו, זה לא חכם. אני לא אומר שהדברים אינם אמת, אבל כל זמן שאין לנו גם את הצד השני, מידת ספקנות בהחלט נדרשת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון. מצד שני, אחרי מה שעברתי באופן אישי עם החברה הזאת, שום דבר שיספרו לי עליהם לא יצליח להפתיע אותי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...