Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה אל תספרו לי שמדובר בפלייר, את זה אני עדיין יודע.

מדובר באחד כזה שסופק עם ערכת כלים לרכב פורד, השאלה

האם מישהו יכול לשייך את הפלייר לאיזה סוג פורד סופקה הערכה?

כלי עבודה 002.jpg

כלי עבודה 001.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

קיימים סוגים רבים של כלי עבודה המסומנים בסמל "פורד". אני יודע בוודאות שייצרו כמות גדולה במלחמת העולם השנייה (אכן לכל גיפ' או משאית פורד היה זיווד מלא של כלי עבודה). ייתכן והייצור המשיך גם לתוך שנות ה-50. ייתכן ופורד גם ייצרו כלי עבודה ללא הקשר לרכבים.

הכלים המיוחדים הם אכן אלו עם שימוש ייחודי לרכב - לדוגמא מפתח לפתיחת פלאגים למנוע שטוח. גם ברשותי אוסף של כלים המסומנים בכיתוב "פורד".

יצרנים רבים סיפקו יחד עם כלי הרכב. יש ברשותי מפתח עם הכיתוב "רולס רויס" (אני מעריך שהגיע יחד עם מנועי המטוסים של היצרן). וגם כלי עבודה נוספים עם כיתוב של יצרנים מגוונים כדוגמת טריומף, רביט ועוד...

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

השושנים-תפסת כבר את כל הגנבים ?

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

פורד מקטלגים את המוצרים שלהם לרוב כ

C9ZE למשל

C זה שנות ה60

D זה שנות ה 70

וכן הלאה

המספר אחר כך זה השנה למשל C9 זה 69

שני האותיות אחר כך זה סוג הרכב

לרוב אחרי זה יבוא - ומספרים שיקטלגו לאיזה מכלול זה שיך .

תראה אם יש משהו כזה שם ותדע של מה זה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
קיימים סוגים רבים של כלי עבודה המסומנים בסמל "פורד". אני יודע בוודאות שייצרו כמות גדולה במלחמת העולם השנייה (אכן לכל גיפ' או משאית פורד היה זיווד מלא של כלי עבודה). ייתכן והייצור המשיך גם לתוך שנות ה-50. ייתכן ופורד גם ייצרו כלי עבודה ללא הקשר לרכבים.

הכלים המיוחדים הם אכן אלו עם שימוש ייחודי לרכב - לדוגמא מפתח לפתיחת פלאגים למנוע שטוח. גם ברשותי אוסף של כלים המסומנים בכיתוב "פורד".

יצרנים רבים סיפקו יחד עם כלי הרכב. יש ברשותי מפתח עם הכיתוב "רולס רויס" (אני מעריך שהגיע יחד עם מנועי המטוסים של היצרן). וגם כלי עבודה נוספים עם כיתוב של יצרנים מגוונים כדוגמת טריומף, רביט ועוד...

שלום.

מיכיון שלא ניראה לי שבעתיד הקרוב אתה הולך לפתוח מוסך רולס-רויס או לקנות אחת אז אולי תדאג להעביר לבעל רולס-רויס מוכר את הכלי המיוחד הזה לשימושו הפרטי ברוס שלו

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מדובר על כלי משנות ה-60 ומטה,

בשנות ה-70 ומעלה פורד הטביעו את הסמל עם המסגרת האובאלית.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

זכרון למה ?

במחסן יש לי סט כלים שלי משנות ה-40 (בייבי פורד פריפקט 46), של חמי ז"ל - כלים ממש מצחיקים שקשה לדעת ממתי ושל הדוד של אשתי ז"ל איתם טיפל בטרקטורים שלו עם סמל פיאט מלפני הרבה דורות של שינויי הסמל.כולל משהו בין שבדי וצינורות ובוקסות עם זיזים מסביב לתפיסה בהיקף - בלי חור.בטח מהמהפכה התעשייתית ומכונת הקיטור.

פורסם
בבקשה אל תספרו לי שמדובר בפלייר, את זה אני עדיין יודע.

מדובר באחד כזה שסופק עם ערכת כלים לרכב פורד

איזה שטויות, רואים בתמונה בבירור שמדובר בפינצטת גבות שחולקה בערכה של קליניק!

אם אני זוכר נכון ועפ"י גודל הפינצטה, מדובר במהדורה מיוחדת שחולקה חינם למשתתפות תחרות "מלכת היופי הגרוזינית".

(בלי לפגוע באף גרוזיני שקורא שורות אלה)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
איזה שטויות, רואים בתמונה בבירור שמדובר בפינצטת גבות שחולקה בערכה של קליניק!

אם אני זוכר נכון ועפ"י גודל הפינצטה, מדובר במהדורה מיוחדת שחולקה חינם למשתתפות תחרות "מלכת היופי הגרוזינית".

(בלי לפגוע באף גרוזיני שקורא שורות אלה)

השתתפת?

יש לי גם כלים לזהוי תוצרת אנגליה, כניראה של טיריונף ספיטפייר, אצלם היום.....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
השתתפת?

....

בהחלט, אפילו זכיתי בתואר "חביבת הקהל" וזכיתי בחצי בקבוק קולה ללא גזים.

CrossDresser.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...