Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק להדרכה בנוגע לפירוק לוח השעונים באיביזה/קורדובה. מד המהירות אצלי לפעמים עובד ולפעמים צונח לאפס ואני רוצה רק לוודא שזה לא איזה חיבור רופף לפני שאני נוסע למכון ספידומטרים.

אגב, שווה בכלל לתקן אותם ? ראיתי באיביי מלא ספידומטרים שלמים ותקינים של הרכב ב 15-30 ליש"ט, פלוס עוד איזה 15-20 ליש"ט משלוח.

בכל אופן, מי שיודע איך לפרק את הלוח הזה מהדשבורד, רק כדי לבדוק חיבורים, אשמח להדרכה.

פורסם

רכישת לו שעונים ב-EBAY אינה פשוטה. אתה חייב לרכוש בדיוק אותו לוח שעונים לפי המק"ט שרשום על-גבי לוח השעונים היישן או לבדוק מול צ'מפיון מהו המק"ט המדוייק של לוח השעונים אצלך ברכב (לפעמים צריך להעזר גם במספר שילדה).

לאחר התקנת לוח שעונים חדש יש לקודד אותו בעזרת סורק תקלות/מחשב.

עדיף לך לקפוץ למכון ספידומטרים או למוסך רון.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לך שני ברגים פיליפס בפלסטיק הראשון

אחרי שפירקתה יש לך שני ברגים פיליפב בצדדים של הלוח שעונים

אחרי ששיחררתה את הלוח שעונים יש מתחת להגה שני ברגים שפותחים את הפלסטיק שמכסה את הפתח ואפשר להוציא את הלוח שעונים

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

בדגמים מסויימים חייבים לפרק את כרית האוויר ואת גלגל ההגה.

איזה דגם יש ברשותך ? נפח מנוע, דגם ?

לפני שאתה מתחיל בפירוק כפי שהציע קודמי אתה חייב לפרק את כבל המינוס של המצבר כאשר המפתח מחוץ לסווי'ץ.

פורסם

הרכב הוא קורדובה שנת 2000, 1600SR בנזין ידני, AKL ברמת גימור SIGNO

אני חושב שאני אוותר באמת על שיטת ה'עשה זאת בעצמך' ואפנה זמן למכון ספידומטרים. אתמול והיום הלוח שעונים עבד כמו שצריך והמחט לא נפלה. יכול להיות שזה עניין של מגעים ? ואם כן, אז איך לא התנתק כל הלוח שעונים כולו ? המד סל"ד והתאורה בשעון הדיגיטלי של הקילומטרז' עבדו כרגיל ורק המד מהירות נפל (פעם אחת גם המד דלק קצת קפץ מצד לצד).

יש השערות לגבי עלות משוערת ?

אגב, הלוחות שעונים באיביי נראים אחד על אחד כמו הלוח שעונים שלי- אבל זה משנה אם זה ממש אותו דגם/מנוע וכו' ?

פורסם

כן, אתה חייב לרכוש את אותו לוח שעונים בדיוק לפי המק"ט.

בכול מקרה לשם פירוק לוח השעונים אתה חייב לפרק כרית האוויר ואת גלגל ההגה.

פורסם

במחשבה שנייה... אני לא בטוח ב-100 אחוז שאצלך ברכב חייבים לפרק את גלגל ההגה בכדי לפרק את לוח השעונים.

ייתכן שהתהליך דומה לפירוק לוח השעונים כמו בגולף דור 4 כלומר מושכים את ההגה ומורידים אותו כלפי מטה.

תמתין לתשובתו המלומדת של חבר הפורום מוסך רון.

פורסם

הגיוני, מדובר סוגשל אחיות חורגות. חולקות המון רכיבים ושיטות הרכבה (מעבר למנוע-גיר), וזה גם מסביר למה הטיפול השוטף שלה הרבה יותר יקר ממה ששיערתי שיהיה כשקניתי אותה.

פורסם

1. הוצא את המפתח מהסווי'ץ.

2. נתק רק את כבל המינוס מהמצבר.

ברכב שברשותך עשויים להיות 3 קונקטורים מאחורי לוח השעונים, 2 בצדדים ואחר מלמטה לכן חשוב לפרק אותם לפני שאתה מושך החוצה לגמרי את לוח השעונים.

כמובן משוך את ההגה מכסימום לכיוון הנהג ותוריד אותו כלפי מטה.

• תוכן חדש...