Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי במגבר lightning audio s5.700

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת,היום הבאתי את המגבר הזה,עוד לא חיברתי אותו אבל שמעתי אצל הבנאדם את כל המערכת כולל הסאב מוגברים על המגבר,ואני בשוק!!

עוצמה מדהימה הערוץ של הסאב עוד יותר מפתיעה 350RMS ב2אוהם שעבדו על CVR עוד שניה פירקו את האוטו,מגבר מאוד מאוד חזק,הפיוזים שלו הם שתיים של A25 ועוד שניים של 20A.

המגבר ענקי ברמות,מסיבי שוקל טונה יש לו כיוונים טובים הסאונד שיצא ממנו הפתיע אותי גם הוא,מקווה להרכיב מחר על הרכב אבל יש לי בעיה קטנה שם שאני יפתח על זה תרד נוסף.

אשמח לחוות דעת עליו,מסיון אישי או לא ועוד כל מיני דעות של רבים מכם שזה חשוב לי.

נ.ב יש בלוח של המגבר,שתי כניסות פלאגים כאלו לידם רשום FAN1 וגם FAN2 שזה למאוורר ויש לי אחד גדול מה שיש בתמונה השחור איך לחבר אותו?

Photo1322.jpg

Photo1323.jpg

Photo1324.jpg

Photo1325.jpg

Photo1326.jpg

Photo1327.jpg

Photo1328.jpg

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

תתחדש

מגבר ישן , משהו כמו עשר שנים אחורה (פחות או יותר)

מזכיר לי את תקופת "אוטו גראס" העליזה :wink:

סך הכל מגבר טוב ודי חזק, עד כמה שאני זוכר המגבר מיוצר בקוריאה (עדיין לא צריך להתעלף עליו)

תתחדש סך הכל רכש טוב

דרור

• תוכן חדש...