Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו קליאו מנוע 1600 שנת 2000 ויש לי נזילה ואני לא יודעת מאיפה!!!

הלכתי לכמה מוסכים וכולם אמרו שהרדיאטור תקין ולא צריך להחליף אותו.

אני צריכה למלא מים כמעט כל יום כי הם "נעלמים" וכל פעם שאני שמה מים האוטו כאילו שותה אותם ויוצא שבפחות משבוע אני מסיימת גלון של 5 ליטר מים ירוקים!!

בדקו את האוטו במעגל סגור יום שלם ואין נזילה...

מה לעשות?

פורסם

חנה שלום רב, וברוך בואך לפורום !

ראשית צאי מהפניקה, והשתמשי להבא בכותרת פחות דרמטית, ויותר אינפורמטיבית.

שנית קראי את כללי הפורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=217228

ושלישית לא ניתן לאבחן ולגלות את הסיבות לאובדן מי הקירור ברכבך.

החשד הוא במיכל עבוי סדוק, או מכבה מיכל עבוי המשחרר מי קירור, או במקרה קיצוני יותר חדירה איטית אך מסיבית של מי קירור לחלל המנוע, כלומר לתא השריפה.

לא ציינת האם נפלט עשן לבן מצינור הפליטה, והאם נבדק צבע השמן.

ערכי חיפוש על נושא איבוד מי קירור, ותוכלי ללמוד כיצד ניתן לאבחן זאת.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה צביקה

יש אפשרות לבדוק אם המים מחלחלים למנוע? אם כן,איך והאם יש סיבה טובה שהמוסכניקים לא בדקו זאת

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשאת פותחת את פקק מילוי השמן יש עליו מין חומר לבן?

על מדיד השמן יש קצף לבן?

אם כן, המים חדרו לשמן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חנה שלום רב !

כן בוודאי התשובה לשאלתך הראשונה היא חיובית !

קימות שני בדיקות אמינות המחיבות לתת תוצאות חד משמעיות.

הבדיקות הם שנים לפחות, אחת מהם נקראת בדיקת לחץ הפוך, ובדקת בצורת החדרת לחץ אוויר, לכל אחד מארבעת הצילנדרים בנפרד, ובעזרת שעון המחובר לצינור לחץ האוויר לאחר שמסובבים את המנוע לצב של אטימה מרבית של השסתומים, פותחים את מכסה מיכל העבוי, ומזרים לחץ אוויר מבוקר, במקרה של חדירת אוויר למי הקירור, יתגלו מידית בועות אוויר במיכל העבוי, דבר שמעיד על חדירת קומפרסיה למי הקירור דבר הצמביא ללחץ במערכת ובעבוע תמידי במיכל העבוי בעיקר במנוע חם, קימים מקרים שמי קירור חודרים ישירות לתא השריפה, ובגלל הטמפרטורה הגבוהה שם, הם הופכים לקיטור, הנפלט ישירות מצינור הפליטה, בצורת עשן לבן וסמיך, ולכן אבקש שתציייני האם אכן נפלט עשן לבן וסמיך, בעיקר במנוע חם, מצינור הפליטה!

הבדיקה השניה, היא בדיקת CO שהיא בדיקה של חדירת גזי פליטה למערכת הקירור, והיא נבדקת בצורת החדרת נוזל בצבע מסויים (כחול כמדומני) המשנה את צבעו במקרה של חדירת גזי פליטה למי הקירור.

הכמות הרבה שבה את ממלאה לאחרונה, מחייבת גלוי נזלה חיצונית ולא פנימית, ממשאבת מים, רדיאטור או צנרת, אינני יודע איזה בדיקה עשו לך במעגל סגור, אך כמות מים כפי שציינת, לא יתכן שלא מגלים במוסך !

חפשי לך מוסך אחר !!

צייני את מקום מגורייך ונמליץ לך על מוסך מתאים ומומלץ.

מה מראה שעון החום ?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...