Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום הייתי בסוכנות של קרסו ושם הוצע לי מגאן 2008 עם 93000 ק"מ ביטוח עד 4000 ש"ח מערכת מולטימדיה וחיישני רוורס 3 שנים אחריות וקופוני הנחה לטיפולים עתידיים .עד כאן הכל טוב ... הבעיה היא שהסוכן הגיש לי טופס בדיקה שבו הכל תקין , דבר שהעלה את חשדי . לאחר שביקשתי לברר לגבי פגיעות או תאונות קיבלתי טופס בדיקה נוסף של חברת אלדן בחברת קומפיוטסט ובו נמצאו ליקויים : 1. שילדת רכב משמעות שולית : סימני פגיעה קורת רוחב קדמית , מעיכות.

2. תקוני מרכב משמעות נמוכה : סימני תיקון בפח אחורי , תיקוני מרכב וצבע נזק לפגושים .

חוץ מזה שתי הבדיקות נקיות , ובנוסף התחייב בפניי לתקן את כל הליקויים שיתגלו בבדיקה שלי . המחיר הנדרש הוא 51000 ש"ח

(ליסינג כמובן)

השאלה שלי היא האם זה כדאי ? כמה הפגיעה הזו היא קריטית ? והאם לסמוך על סוכן שניסה בתחילה לתת לי טופס תקין ?

פורסם

תתחיל לקרוא מכאן

http://www.carsforum.co.il/vb/showth...&postcount=251

תקרא בעיקר את התגובות שלי (אני זה שסגר את העסקה)

אתה יכול לחפש כאן עוד שרשירים דומים שהגבתי בהם - זה יתן לך קצת רקע.

ברכב שאני לקחת בבדיקה שנתנו לי מראש היו פגיעות שוליות אבל הבדיקה יצאה נקיה - לרכב היתה היסטוריית טיפולים מלאה ועל הדרך הם עשו לי יישור קו מכאני שעיקרו היה - טיימינג, בלמים חדשים, מצבר חדש, צמיגים חדשים, כוון פרונט, טיפול מלא, החלפת חלקי פלסטיקה מקולפים.

לפי מה שראיתי (אני קניתי בת"א) הם בודקים את הרכב אצל דינוממטר - האם הסיפור הוא זהה אצלך?

כלומר - האם הטופס בדיקה שקיבלת היה של דינמומטר? אם כן - ללא ספק חשפת כאן בצורה עובדתית מכון בדיקה מושחט.

אצלי הבדיקה לא הסתירה פגיעה בכנף הרכב ולכן זה היה נראה לי אמין - הרכב שלקחתי נראה ומתנהג כמו חדש ובנוסף לאחריות - לקחתי אותו מבלי לחשוש.

בקיצור - אם הרכב הזה מדאיג אותך ולא נראה לך - תבקש מהם אקסמפלר אחר, יש להם לדעתי, מאות למכירה.

מה שאתה רואה בסוכנות זה רק קצה הקרחון, יש להם מחסני אחסון שלמים ברחבי הארץ שם הם מעבירים את הרכבים השבחה והכנה למכירה - איך אני יודע?

כשביקשתי לעשות בדיקה על אחד הרכבים נאמר לי שהוא לא בסוכנות וצריך להזמין אותו ואז הבנתי איך השיטה עובדת.

סה"כ זה דיל שקובע תקדים חדש בשוק יד2

אבא שלי היה בהלם כשהוא שמע שאפשר לקנות היום רכב יד2 שלוש עד ארבע שנים על הכביש, לקבל אחריות מלאה ועוד הטבות של אלפי שקלים (ולא מדובר באלפים בודדים אם יש לך גם בהצדעה אלא מדובר על כמעט שתי עשרות).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובה

אין את שם המכון שבדק (דבר שהדליק לי נורה אדומה ) בגדול המבצע באמת נראה מצויין וקראתי את השרשור ואני מבין שאתה מאוד מרוצה . נראה לי שפשוט אני אבחר רכב אחר . זה באמת חוסך הרבה כאב ראש

פורסם

יש לך כאן יתרון עצום ובלתי נתפס (רוב האנשים בארץ לא תופסים מה הוא ערכה של נוחות) בנוחות הביצוע

אתה הולך לקנות רכב יד 2 ואתה יכול להחליט באיזה צבע אתה רוצה אותו בזמן שאתה יושב על כסא ולא צריך לרוץ ממקום למקום וגם להמתין שבוע או לשרוף דלק - זה משהו שקשה מאוד להבין אותו אבל כל מי שהתנסה בלקנות רכב יד 2 במגרשים או מידיים פרטיות יבין מיד על מה אני מדבר.

אתה מקבל את הרכב כשאתה יודע כמה אתה משלם ואין יותר הפתעות (גם אם יש הן לא על חשבונך)!

אתה משלם איקס וזהו!

אין לגלות אח"כ שאופס - צריך כוון פרונט

אין המצבר ישן

אין עשו רצועת טיימינג? לא עשו רצועת טיימינג?

אין!

אתה יוצא משם עם רכב פיקס!

כל כך חבל שלא עושים את הדילים האלה עם פורדים, טויוטות (אם רק הייתי מצליח לדמיין שיעשו יום אחד דיל כזה עם אלפא - אני מביא ביד באותו הרגע :-D) פיאט וכל רכב אחר - דווקא מגאן :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שלום דני,

שאלות דומות עלו לי לפני מספר ימים; כאן תוכל לקרוא עוד מידע שעשוי לסייע לך בסגירת עסקה לשביעות רצונך.

בהצלחה!

פורסם

שכן שלי עובד במוסך מורשה רנו בחיפה(לא נזכיר את השם) אבל הציעו לכל העובדים במוסך לקנות רנו בהנחה גדולה והם לא מוכנים

שכן שלי נוהג בטויוטה הוא אומר שכל החברה שעובדים במוסך נוהגים על יפניות חוץ משניים עם אופל וסקודה

פורסם

אולי מספיק?

אולי מספיק אם ה"חבר שלי אמר לי ש..." וכל השטויות?

כל הטויוטות עם בוצה במנוע והדוושות גז שלהן נתקעות - נו באמת, עשר שנים עם טויוטות וכלום. אני נוסע בטויוטה שהחליפו בה מנוע אבל זה לא קרה לי.

כל הרנו מגאן לא מצליחות לכבות מנוע עם שולפים כרטיס - לראש צוות שלי דאז זה באמת קרה לכל שאר האנשים שאני מכיר עם הרכב הזה זה לא קרה.

גולף רכב זוועה נכון? כי כל החלונות נופלים בו והגירים לא אמינים - מוזר שהרכב כבר נמכר תחת אותו השם 40 שנה.

מספיק עם כל ההכללות המטופשות האלה.

Pioneer TS-X150

פורסם

רגע אחד.

מה שסיפרת לנו כרגע הוא דבר כזה:

סוכנות קרסו בכבודה ובעצמה הציעה לך לקנות רכב מגאן(רכב עם אמינות גרועה)

עם תאונת שילדה(פגיעה בקורת רוחב = בעברית צחה-תאונת שסי)

ללא הודעה מראש שזה רכב כזה,ורק אחרי שהתעקשת נתנו לך מסמך המעיד על תאונת שסי.

עד עכשיו דיברתי על העובדות כפי שאתה הצגת אותם

עכשיו חוות דעתי-מסוכנות כזאת לא הייתי קונה בורג.

היה כאן נסיון הטעיה -מילא אם אתה קונה מגאן -רכב שידוע באמינות הגרועה שלו

אבל גם עם תאונת שלדה? וזה הדבר הראשון שהיו צריכים לציין ולא ציינו? נו באמת

אני במקומך לא מתקרב לאותה סוכנות ומחפש רכב יד ראשונה שמורה מפרטי.

כך קניתי שתי מכוניות ואני מרוצה עד הגג

אז-שלא ימכרו לך לוקשים!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם
רגע אחד.

מה שסיפרת לנו כרגע הוא דבר כזה:

עד עכשיו דיברתי על העובדות כפי שאתה הצגת אותם

עכשיו חוות דעתי-מסוכנות כזאת לא הייתי קונה בורג.

אבל גם עם תאונת שלדה? וזה הדבר הראשון שהיו צריכים לציין ולא ציינו? נו באמת

אני במקומך לא מתקרב לאותה סוכנות ומחפש רכב יד ראשונה שמורה מפרטי.

כך קניתי שתי מכוניות ואני מרוצה עד הגג

אז-שלא ימכרו לך לוקשים!

תגיד, הייתה לך פעם מאגאן שאתה קובע אמיתות מוצקות מעין אילו ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני חושב שהסוכן שדיבר איתי פשוט ניסה לדחוף לי את הרכב הכי גרוע בסניף וזה די הוריד לי מרנו ובמיוחד מקרסו

חבל שככה ...

פורסם

אתה יכול לאמר איזה סניף זה היה?

אצלי זה לא היה הסיפור - ממש לא קרוב למה שאתה מתאר.

בכל מקרה - סניף לגופו, רכב לגופו, עסקה לגופה

אתה צריך להחליט אם זה כדאי לך ואם אתה שקט לגבי הרכישה.

נכון - האמינות של הרכב הזה מוטלת בספק הודות לשם רע שיצע לרכב והרבה מאוד סיפורים - הבעיה עם כל הסיפורים האלה הם שאחרי שאתם בוחנים אותם מקרוב אתם מגלים ש90 אחוז מהסיפורים האלה הם:

שכן שלי אמר לי.

דוד שלי סיפר לי.

רב סרן שמועתי פרץ לחדר והכריז.

מעט מאוד תגובות מבעלי הרכב עצמם - כל השאר סיפורים.

אז לי דווקא יש היכרות עם מקור ראשון שאכן שתי תקלות שכאלו התרחשו אצלו

אבל מעבר לכך יש לי היכרות עם עוד שני מקורות ראשוניים שפשוט אוהבים את הרכב הזה ונהנים ממנו מאוד.

בקיצור - תפסיקו להאמין לכל אחד שמגיב כאן על זה שהוא "שמע ש".

Pioneer TS-X150

פורסם

בסניף של חיפה

אני יודע שהמבצע באמת משתלם אבל ההרגשה שיצאתי מהסוכנות הייתה רעה מאוד במיוחד כשהבנתי שאם הייתי סומך על הבדיקה הראשונה הייתי מקבל רכב פגום (ולא בצורה שולית כמו שהנציג ניסה למסור לי לאחר שהביא את הטופס היותר אמין ) במיוחד שהרכב מיועד בעיקר לאשתי .

בגדול יש לי ניסיון לא הכי טוב עם מגאן 99 ובכל זאת חשבתי לנסות שוב - במיוחד עם ההטבות המפתות - אבל עם סוכני מכירות כאלה פשוט יוצא החשק .

באיזו סוכנות אתה קנית ? אולי כדאי לי לנסות שם?

פורסם

אני הייתי בתל אביב ברחוב ריב"ל - קיבלתי שירות פשוט מעולה משני נציגים - נציגה ונציג.

Pioneer TS-X150

פורסם

ההנחיות החד-משמעיות שלנו לסוכנים בסניפים היא לנהוג כלפי הלקוחות בהגינות ובשקיפות מלאה. אם יש טופס בדיקה חיצונית הוא מוצג ללקוח, אם יש היסטוריית טיפולים היא מוצגת גם היא, אם ידוע לנו על פגם או ליקוי ברכב הוא כמובן נמסר ללקוח והמחיר נקבע בהתאם.

אינני יודע מה קרה הפעם, על פניו לפי מה שמסופר כאן משהו השתבש אבל אשמח לבדוק את הנושא לעומק ולטפל במידת הצורך.

דני, אנא צור איתי קשר בהודעה פרטית והעבר לי פרטים נוספים כדי שאוכל לבדוק במה מדובר.

האם יש ברשותך נתונים שמגבים את הכתוב? הנתונים שבידנו מראים בצורה חד משמעית כי האמינות של רנו מגאן בדגמים של 2008 והלאה טובה לא פחות משל ניסאן טידה או טיוטה קורולה. האם נראה לך שהיינו מעניקים על חשבוננו אחריות מלאה לשלוש שנים לרכב עם אמינות גרועה?

• תוכן חדש...