Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש סט קומפוננט "6.5 לאוטו בתקציב של בסביבות 700 800.

סגנון מוזיקה: משתנה, בעיקרון אפשר להגיד שאני שומע הכל.

הד יוניט: בלאופונקט 655

מגבר: אין כרגע אבל אני מתכנן להוסיף בעתיד אז הרמקולים צריכים להיות מתאימים לשדרוג, בכל מקרה, זה לא יהיה משהו עוצמתי במיוחד אלא משהו קטן, אני לא מתכנן להשתגע.

אני מחפש את הרמקולים הטובים ביותר במחיר הזה, טוב זה ברור מאליו.

מחיפושים שלי עליתי על 3 דגמים עיקריים שמתאימים בתקציב:

Cerwin Vega 1602 - 700 NIS

Rockford Fosgate FNP2416 - 849 NIS

Morel Dotech 6 - 800 NIS

יש לי די הרבה שאלות אז אני מצטער מראש:

1. איזה דגם הוא הטוב ביותר מבין השלושה מבחינת סאונד? אולי מישהו מכיר רמקול אחר טוב יותר ברמות המחיר הללו?

2. איפה אני יכול לשמוע את שלושת הדגמים?

3. האם אלו מחירים זולים? ואם לא, איפה מוכרים זול יותר?

תודה רבה מראש על התשובות :)

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם

איפה אפשר לשמוע?

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם

דרך איזה בחור שמוכר עצמאית.

לצערי אני גר באזור המרכז, אולי המלצות על חנויות או משהו שאפשר לשמוע שם ולהתרשם?

אני בעיקרון מתכנן לשמוע את שלושת הדגמים האלה ועוד דגם אחד של אם בי קווארט, להינעל על אחד מהם, לחפש מחיר טוב ולקנות.

• תוכן חדש...