Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ההבדל בין אלפא 156 TS ל TI?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדל בין אלפא 156 TS ל TI? אני מדבר על מנוע 2000 שנת 98-2002

רובם TS

תודה!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

TS זהו דגם מנוע 2 ליטר בשנים הללו, יחסית אמין.

הוחלף בשנת 2003 במנוע 2 ליטר שכונה JTS שהוא בעייתי למדי לאחזקה.

TI זהוכינוי לרמת הגימור הספורטיבית של רבים מדגמי אלפא, מהדגמים ההיסטוריים ועד ל 159TI, 146TI. לא הכרתי 156 כזו אבל יתכן ויש.

ב 146 מדובר בגרסה הבכירה בהיבט מנוע. ב 159 לאו דווקא.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

הTI זה גם לא סימן לנפח מנוע הגדול יותר בסדרה?

יצא לי לראות 159JTS לבנה סלספיד מתחלפת ל159TI שחורה ידנית

עזוב אותך שהאחת 2.2 ליטר והשניה 3

עזוב אותך רמות הגימור

נראה שעל אלפות מדברים כמו על נשים ולא על מכונות

שתיהן מדברות ישר אל הלב - המוח וההיגיון לא עובדים כשאתה מביט בהן

אבל בעוד שאתה נכנס לJTS ואתה מרגיש ככה :twisted:

הTI פשוט משאירה אותך ככה :shock:

אין מילים! אם אחת כזאת נופלת לי לידיים, אני אמכור אותה כנראה רק אם אני אשאר בלי קורת גג ואוכל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ti נותן כוונון ספורטיבי, מתלים מוקשחים ומונמכים, גאומטרית הגה מעט שונה וגלגלים/צמיגים ספורטיביים יותר. מעבר לזה היו גם שנויים פנימיים ברמת הגימור.

לא ידוע לי על ti שהגיעו לארץ בשנים האלה באופן מסודר.

פורסם

אם מישהו יוכל להסביר קצת על הסימונים הטקטיים של אלפא זה יהיה נחמד.

לפי מה שאני יודע יש להם סמל של "תלתן ירוק" לגרסאות הביצועים.

אז TI זו בעצם רק רמת אבזור?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

QV- תלתן ירוק- גירסאת ביצועים + גימור ספורטיבי וייחודי. באלפות החדשות רלוונטית לג'ולייטה ולמיטו.

TI- רמת גימור ספורטיבית המתאפיינת בחישוקים מושחרים, ריפודים מיוחדים ותפירה אדומה. מתלים קצת שונים וחצאיות.

מצוי כיום רק ב159.

בעבר היו גם גרסאות GTA ספורטיביות, גימור+ ביצועים ל156 ול147.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

גם אצלי בניירות של הJTS היה כתוב 156TI. מעולם לא התעמקתי בהבדלים, אם היו, והנחתי שזה היה סימון מקומי ואולי זה גם מה שראה פותח השרשור. מצד שני לא ניסיתי אף פעם לאתר JTS ללא כיתוב TI ולבדוק אם היו הבדלים. אני יכול לומר שהיא היתה מספיק ספורטיבית וחדה, TI או לא TI.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...