Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאיה ריו

la12346
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אותה לאחי בתצורת 5 דלתות 1400 EX צבע שחור

תאמת שהיא נראית טוב והרבה שואלים אותו אם זה גולף (מוזר )

הרכב בסה"כ מספק את הסחורה בשביל המחיר שלו והוא מאד אמין וזול לאחזקה אם כי לא הכי חסכוני בדלק (1 ל-12 בערך)

הוא מאד מרווח מאחורה הרבה יותר מהאיביזה ספורט 5 דלתות 2008 שלי וגם די מרווח מקדימה

הרכב לא הכי ביצועיסט אבל ככה זה מנוע 1400 רגיל וזה בסדר

אנחנו קנינו אותו מהשכרה דרך אוטו סנטר ב-63K כשהוא היה בן 8 חודשים עם 60 אלף קילומטר ואחריות יצרן של עוד שנתיים וחצי כמעט.

לדעתי עשינו עיסקה משתלמת ועד היום לא היו שום תקלות ברכב .

בברכה

חגי

פורסם

אין לי מושג בקשר ל5 דלתות אבל הגירסא של ה4 דלתות דווקא נותנת נתונים הפוכים ממה שאתה אומר.

צריכת דלק מאוד טובה וכמובן אמינות, אם אני לא טועה זה גם דגם שקאיה מספקת איתו 7 שנים אחריות מה שמרמז על בטחון מצד היצרן ושקט שלך.

מהבחינה השנייה, מרווח ונוחות? איפה? המושבים של הרכב (במיוחד האחוריים) מרגישים כמו ספסל ציבורי זול ולא נוח.

לא הכי ביצועיסת זה בהגדרה ממש מלטפת, מנוע קטן למשפחתית רגילה בנסיעה מלאה זה כבר לא הכי משתלב, בנסיעה ברכב לא מלא (4 נוסעים) ובלי מטען בקושי סוחב בעליות צריך ממש לצרוח כדי לזוז.

בכללי מי שמחפש חיסכון ואמינות יחסית על חשבון אבזור נוחות וביצועים הבחירה בריו תתאים לו מאוד.

• תוכן חדש...