Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק בכל מילה

ככה גם אני נוהג לעשות...

רוצים להתפרע? תיסעו לבד גם תהיו יותר מרוכזים ולא יהיה מי ש"ישפיע" לתת יותר ואם אתה עם בחורה באוטו אתה תמיד תירצה ללחוץ ולצאת כמה שיותר "גבר" כי אתה נוסע מהר...

יש מישהו איתכם באוטו? קחו אחריות!

רכב (במיוחד כל המשופרות וכל הדומות למיניהם) זה פשוט מכונת הריגה שאם לו נותנים לה את ה"כבוד" הראוי היא לא סלחנית...

תאמינו לי שאני מכיר כמה מקרים של תאונות בגלל נסיעה מהר של חברים שלא הסתיימו בטוב בכלל...

אתם יודעים מה זה ליראות אמא של חבר בוכה בגלל שאיזה אחד שנהג הרג אותו והוא יצא ללא פגע?

תחשבו טוב טוב לפני כל מעשה... חוכמות לא עושים בכביש!

ואם כן אז לבד! אתם לא יכולים לקחת חיים של אף אחד! אין לכם זכות!

פורסם
צודק בכל מילה

ככה גם אני נוהג לעשות...

רוצים להתפרע? תיסעו לבד גם תהיו יותר מרוכזים ולא יהיה מי ש"ישפיע" לתת יותר ואם אתה עם בחורה באוטו אתה תמיד תירצה ללחוץ ולצאת כמה שיותר "גבר" כי אתה נוסע מהר...

יש מישהו איתכם באוטו? קחו אחריות!

רכב (במיוחד כל המשופרות וכל הדומות למיניהם) זה פשוט מכונת הריגה שאם לו נותנים לה את ה"כבוד" הראוי היא לא סלחנית...

תאמינו לי שאני מכיר כמה מקרים של תאונות בגלל נסיעה מהר של חברים שלא הסתיימו בטוב בכלל...

אתם יודעים מה זה ליראות אמא של חבר בוכה בגלל שאיזה אחד שנהג הרג אותו והוא יצא ללא פגע?

תחשבו טוב טוב לפני כל מעשה... חוכמות לא עושים בכביש!

ואם כן אז לבד! אתם לא יכולים לקחת חיים של אף אחד! אין לכם זכות!

סליחה?! "חוכמות לא עושים על הכביש! ואם כן אז לבד!" תגיד לי...? מה נסגר איתך...?

שאתה נוהג... שים לב... יש עוד רכבים... וברכבים יש אנשים... ואנשים הם בדיוק כמוך...

אז גם שאתה לבד ברכב! אתה לא לבד בכביש!!!

אדוני... הכתבה בפולגז לא דיברה רק על רכיבה עם אנשים... ולא רק על רכיבה בקבוצות... אלא גם על אחריות אישית...

גם ברכב שאתה מגיע לפניה מסוכנת... אתה עלול לגמור לא טוב... אלא שאתה עם מכונת הרג יותר מסוכנת... כי ברגע התאונה אתה עלול לקחת חיים של אנשים אחרים...

ומה עם הולכי הרגל? האם הם לא קיימים שאתה לבד ברכב?!

בחייאת איש... תתעורר! לפני שיגרם נזק

שיהיה בכיף!

• תוכן חדש...