Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב זמני ל-4 חודשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

עוד חודש אני מסיים לעבוד במקום העבודה הנוכחי ועובר למקום חדש.

במקום הנוכחי יש לי רכב ליסינג ובחדש בחרתי להשתמש ברכב פרטי (יותר משתלם)

היום הזמנתי את הולוסטר אבל היא תגיע רק באפריל כנראה.

בחודש הבא אני מחזיר את הליסינג ואין לי אוטו..

העבודה החדשה מחייבת רכב ולכן אני צריך למצוא פתרון זמני.

חשבתי לשכור רכב באחת החברות אבל הכי זול שמצאתי זה בערך 2500 לחודש בסאנקאר.

תכלס זה ממש לא זול בשביל רכב הכי פשוט..

אגב רשום שם שזה "כולל 100 ק"מ ביום", כאילו זה כולל דלק?

בנוסף חשבתי לחפש אולי יש מישהו ששללו לו את הרשיון לתקופה של כמה חודשים ואז אני אוכל להשתמש לו ברכב בתשלום שיהיה כדאי גם לו וגם לי.. הבעיה זה למצוא מישהו כזה.

המלצות?

פורסם

100 ק"מ ליום זה לא כולל דלק.

ברבות מחברות ההשכרה, כאשר מדובר על השכרה חודשית, יש הגבלת ק"מ שנעה סביב ה-3,000 ק"מ לחודש.

תיסע יותר = תשלם יותר.

תבדוק אם המחיר כולל ביטוחים, ביטול השתתפות עצמית ומע"מ.

2,500 ש"ח לחודש הם מחיר הוגן. לא מהזולים שאפשר להשיג, אבל גם לא קרעו לך את הכיס.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

דבר עם מחלקת כח אדם של מקום העבודה החדש.

אולי יש להם רכב ליסינג שמישהו החזיר ויוכלו לתת לך לכמה חודשים. (ולהוריד לך במשכורת כמקובל)

מבחינת החברה זה משתלם כי זה אולי יפחית להם את הקנס (עוד כמה חודשים תהיה יתרת חוזה קטנה יותר) ואולי בכלל יהיה אז מישהו אחר שירצה את הרכב ולא יצטרכו להחזיר אותו ולשלם את הקנס בכלל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
דבר עם מחלקת כח אדם של מקום העבודה החדש.

אולי יש להם רכב ליסינג שמישהו החזיר ויוכלו לתת לך לכמה חודשים. (ולהוריד לך במשכורת כמקובל)

מבחינת החברה זה משתלם כי זה אולי יפחית להם את הקנס (עוד כמה חודשים תהיה יתרת חוזה קטנה יותר) ואולי בכלל יהיה אז מישהו אחר שירצה את הרכב ולא יצטרכו להחזיר אותו ולשלם את הקנס בכלל.

גם אם לא יהיה רכב ליסינג זמין אולי יוכלו להשכיר לך אחד בתנאי ליסיניג עד שיגיע הרכב שלך.

פורסם

לי הייתה אותה בעיה לפני כשנה, לבסוף רכשתי לגאסי 92 עם טסט ל-9 חודשים ב-4000 ש"ח. התכנית המקורית הייתה לנסוע בה עד הטסט ולגרוט אותה.

לבסוף, נתתי אותה מתנה לאבא שלי.

יש מלא לגאסי/לנסר/צ'אמפ/אפלאוז במצב טוב בעלויות של 3000-5000 ש"ח - אם תמצא עם טסט לשנה, אתה לא מפסיד כסף.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אם אתה מעוניין להמר, אני הייתי ממליץ על רכישת רכב ב-4000-5000 ש"ח בערך, משנת 1992. רצוי שיהיה לו טסט לעוד חצי שנה לפחות.

חפש לך משהו במצב סביר, שלא עושה רושם שהולך להתפורר לך בין הידיים, ואפשר למצוא כאלה - ובעוד 4 חודשים, תוכל לגרוט אותו תמורת 3000 ש"ח.

בהנחה שלא תצוץ איזו תקלה יקרה במיוחד, אתה אמור לנסוע עליו 4 חודשים בלי בעיות.

אגב - גם אם תצוץ תקלה שתצדיק השבתה של הרכב, אם יש לו טסט - אתה תוכל לגרוט אותו בכל מקרה.

היופי של השיטה - בצורה זו אתה מפסיד גג 2000 ש"ח ואפילו לא צריך לחשוב על המכירה של הרכב בסוף התקופה.

בחיפוש זריז ראיתי הרבה מאזדה 323, דייהטסו שרייד, סובארו ג'אסטי - אבל גם דברים מעניינים כמו הונדה אקורד :lol:

אולי תיסע בסטייל 4 חודשים, לפני שהיא הופכת לערימה של ברזל ופלסטיק.

פורסם

נראה לי שאני אלך על ההשכרה.

אני מתחיל לעבוד במקום חדש, לא נראה לי מתאים כל הסיכון הזה עם רכב שנמצא 20 שנה על הכביש.

ilanafri

נראה לי שתנאי ליסינג יעלו לי בערך כמו ההשכרה..

בקל-אוטו ראיתי שאם אני לוקח לשלושה חודשים זה יוצא 2200 בחודש עבור פיאט פנדה.

נראה לי סביר.

• תוכן חדש...