Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מחפש רכב אוטומט שיהיה יחסית חסכוני וחזק ואמין יש לי כמה אפשרויות:

תקציב בין10K ל15K

*הונדה סייויוק בריטניה 132 אלף ק"מ 1996 יד 2 דרושה השקעה חיצונית המנוע והגיר נראים בסדר ואין טסט מכייוון שקיבלו רכב מעבודה ואין טעם לחדש הוא רוצה אליה 11K (לחבר שלי היה כזאת והוא היה מבסוט אליה)

השאלה היא כמה חלקים עולים לרכב וצריכת הדלק שלו?

*סוזוקי בלנו עדיין מחפש אחת במצב טוב?

השמח לקבל ביקורת על הרכב עצמו (צריכת דלק,חלקים,ואמינות)

תודה

פורסם

יש לי הרגשה שהוא סתם מבלבל לך את המוח.

הוא בדיוק קיבל את הרכב בזמן שנגמר לו הטסט? נשמע לא אמין. בטח הוא לא מצליח לעבור טסט והרכב צריך חתיכת השקעה בשביל לעבור.

רכבים בתקציב כזה זה בעייה. אם לא טיפלו בהם כמו שצריך לפני, הם עושים בעיות, ולא משנה אם כתוב עליהם טויוטה או הונדה.

אתה צריך למצוא רכב שמור, וזה קשה בתקציב הזה.

סליחה אם אני לא ממליץ על משהו ספציפי, אבל ההמלצה הכי טובה שאני יכול להביא לך, זה לחסוך קצת יותר ואז לקנות משהו

פורסם

בשנים האלו היצרנים לא ממש חשבו על בטיחות,אלא אם זה וולוו ועוד כמה רכבים,בלנו נחשבת לרכב אמין יחסית,נוחות נסיעה סבירה,די זריזה למתחרות.מבחינת חיסכון היא ממוצעת,אל תשכח שהמנוע כבר לא חדש ולכן לא תקבל צריכה של רכב חדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרשה לי לגכח - אין אדם שפוי שמשאיר רכב ללא טסט,

הם ידעו שהם הולכים לקבל רכב מהעבודה - למה הם לא מכרו לפני?

מדליק לי נורה אדומה - אם כבר סיוויק, אז הדגם האמריקאי היותר נפוץ כאן (הידוע כEX)

לגבי הבלאנו - לא יודע, לא אהבתי אותה, למרות שהיא אמינה ומצויינת,

הרשה לי לתת לך המלצות...

אז מה היה לנו כאן?

15K, חסכוני, חזק,

אם הכיוון שלך היה בלאנו אני יכול להציע לך מהמשפחתיות כמה רכבים בולטים שנכנסים בתקציב,

הראשון, סובארו אימפרזה משנות ה90 רכב מאוד אמין, חסוכני ביחס למשפחתית, וכמובן מומלצת

הגירסא הידנית למרות שהאוטומאט גם לא רעה, אין לרכב מחלות מיוחדות, וסובארו זה אחד היצרנים

שאני יותר מסמפט,

1994-1995_Subaru_Impreza_GX_sedan_04.jpg

הרכב השני שאני יכול להמליץ לך עליו היא הטויוטה E100 קרולה 1992/3/4 כמובן שכמו כל רכב

חפש אחת עם כמה שפחות KM, שלא הייתה אצל ערס, והכי חשוב טופלה כמו שצריך ועם כמה שפחות פגיעות,

רכב די ממוצע, הקרולה הייתה כאן כוכבת מכירות בארץ לצד הסובארו והסופר-לאנסר, שניהלו בניהן קרב

מכירות בארץ ובעולם, הטויוטה הישנה והטובה ידועה באמינותה, 142518d1226890898-vendo-toyota-corolla-1993-img_0226.jpg

הרכב הבא שאני הולך להמליץ לך עליו הוא אומנם שם יפני אבל הוא תוצר אמריקאי כמעט טהור,

אני מדבר על סיוויק EX מהשנים 1992 - 1995, רכב ערסים ידוע לשמצה, אך הוא מאוד אמין,

אם תמצא אחת ששירתה משפחה ולא ערס, קפוץ על הרכב כמוצא שלל רב,

רכב מעולה שמגיע עם מנועי VTEC ו CO-MOTOR רכב חלומי ביותר, הייתה לי כזאת, נהנתי מכל רגע,

Honda-Civic_Sedan_1992_1024x768_wallpaper_01.jpg

הרכב הבא שאני הולך להציע לך גם הוא ממקורות יפאנים מובהקים,

מדובר בניסאן סאני 1995/6 שנכנסת לתקציב המבוקש ויש מצב שגם משאירה בו עודף,

אין בו משהו מיוחד, אני ממליץ עליו רק בגלל האמינות שלו ואיכות החומרים וההרכבה,

1995_nissan_sunny-pic-37871.jpeg

אם ללכת על הכיוון האירופאי, גולף דור 3 גם נכנסת לתקציב, חפש אחת שלא הייתה אצל ערס/השכרה/מורה נהיגה,

רכב מאוד איכותי, כמו רוב משפחת פולסוואגן, אין מה להרחיב עליו יותר מידי, יש 3 דלתות, יש 5 דלתות,

ויש את ה - GTI האהובה שלא נכנסת לך בתקציב.

Volkswagen_Golf_Mk3_5-Door.JPG

יש עוד עשרות מכוניות שיכולות להתאים לך כמו סקודה ניו-פלסיה, מיצובישי קולט,

והאחיות הקוראניות, קיה ויונדאי, חפש כיוונים.

מקווה שעזרתי.

בהצלחה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...