Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש ב-120K ש"ח, מרווח ואמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי, מה שאתה צריך זה רכב יחסית קטן עם מושבים אחוריים שניתן לקפל או להזיז כדי להגדיל את נפח תא המטען. ניסאן נוט, אם עדיין נמכרת (לא ראיתי כזו מזמן מזמן...) עשויה להתאים (כדאי למדוד), אני גם חושב שכל אחת מהקומפקטיות שהוזכרו לעיל - אם ניתן לקפל בהם מושב או שניים, עשויות להתאים. אם לא בדקת - תבדוק. הרבה יותר כלכלי מלקנות סתם רכב גדול.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני סמכים עם alfa_draco, נסה מיקרוואנים קצת יותר מודרניים מהנוט העתיקה כמו קיה סול, סקודה רומסטר ואולי אפילו טויוטה ספייס וורסו. אופציה של גיר ידני תפתח גם את הסיטרואן C3 פיקאסו המאוד ייחודית.

הרכבים האלה גם מרווחים בפנים, גם קטנים בחוץ ומציעים מגוון תאי אכסון, תנוחת ישיבה גבוהה מהרגיל והכי חשוב בשביל מושבים מתקפלים בקלות שיוצרים תא מטען גדול ונוח לשימוש.

יונדאי אמורים להתחיל לשווק בקרוב את ה-IX20 שהוא מיקרוואן שמבוסס על היונדאי I20 ויהיה מקביל לאלה שהזכרתי למעלה.

בהצלחה.

פורסם

מצטרף להמלצה על המיקרוואנים, שווה לבדוק בעיקר את הספייס וורסו וקיה סול. הטויוטה יותר זולה וכנראה גם יותר חסכונית בדלק (מנוע יותר קטן משודך לגיר רציף ולא אוטומטי רגיל) מרווחת מבפנים והיא לא גדולה כמו המשפחתיות ומנסיון חניות איתה זה תענוג.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

אני שוב מציע שתקפוץ לסוכנות של ניסאן... תמדוד את התא מטען ותראה שהמושבים האחוריים נעים על מסילה ומתקפלים 60/40 ויש לך אפילו תאורה על התקרה מאחורה. אחלה רכב במחיר סביר וכאמור יש עליו עכשיו מבצע ממש טוב לרגל חיסול המלאי הקיים של 2011.

Nissan Note Acenta 2011

פורסם

קפוץ לסוכנות הונדה נראה לי שגא'ז תוכל להתאים ( המחיר קצת מטורף ( "קצת" ) ) אבל הבגא'ז ענק ישלהם טכלונגיה מיוחדת לקיפול המושבים,שווה לקפוץ ולראות!

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מצטרף להמלצה על המיקרוואנים. יש בהם אפשרויות אחסון מגוונות.

לי יש טויוטה ספייס ורסו, שאתה יכול לקרוא עליה סקירה כאן. היא לא תעלה לך יותר מהתקציב ועלויות האחזקה שלה נמוכות (צריכת דלק נמוכה, טיפולים זולים יחסית).

לגבי הניסאן נוט שהוזכרה קודם - היא משווקת בארץ כבר משנת 2008, ולדעתי תוחלף בקרוב. פרט לכך, צריכת הדלק שלה גבוהה מכיוון שהיא מצויידת במנוע 1.6 רגיל ובתיבה אוטומטית 4 הילוכים.

• תוכן חדש...