Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם פולו 1.4 ידנית עכשיו במבצע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור המבצע של סיאט על דגמי האיביזה 1.4 ידנית, VW יוצאת גם במבצע על הפולו, שזהה מבחינת המנוע, אך מאובזר מעט יותר (מערכת מולטימדיה, חישוקי סגסוגת, הגה וידית הילוכים מצופים עור וכו').

המחיר הוא 69,900 + 36X500 חודשים (סה"כ 88,000).

אני הזמנתי את האיביזה לפני כשבוע ואני לא מתחרט. התוספות הללו לא שוות 18,000 ש"ח.

מה דעתכם?

yjlvtoy4hndm.jpg

פורסם

לא ממש מבצע.

את הפולו יכלת להביא גם ב-85 אלף עד לא מזמן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לאור המבצע של סיאט על דגמי האיביזה 1.4 ידנית, VW יוצאת גם במבצע על הפולו, שזהה מבחינת המנוע, אך מאובזר מעט יותר (מערכת מולטימדיה, חישוקי סגסוגת, הגה וידית הילוכים מצופים עור וכו').

המחיר הוא 69,900 + 36X500 חודשים (סה"כ 88,000).

אני הזמנתי את האיביזה לפני כשבוע ואני לא מתחרט. התוספות הללו לא שוות 18,000 ש"ח.

מה דעתכם?

36 תשלומים של 500 בריבית של נניח פריים מינוס חצי זה שווה ערך ל- 16,808 במזומן.

לכן מחיר הרכב הוא למעשה 86,708.

לא הייתי אומר שזה מבצע בדומה למבצע של איביזה.

פורסם

לא אמרתי שזה מבצע דומה לשל איביזה, אבל ללא ספק שבעקבות המבצע של איביזה יצאו במבצע הנ"ל.

פורסם

מחיר לא רע, רכב ללא ספק שנראה טוב, אותי באופן אישי מושך יותר מהסופר מיני האחרות, אבל המחיר גבוה מאוד, כ15K יותר, האם לדעתכם נראה מבצעים נוספים על הפולט לפני סוף השנה? כי המבצע הנ״ל לא מספיק אטרקטיבי לדעתי.

פורסם
מחיר לא רע, רכב ללא ספק שנראה טוב, אותי באופן אישי מושך יותר מהסופר מיני האחרות, אבל המחיר גבוה מאוד, כ15K יותר, האם לדעתכם נראה מבצעים נוספים על הפולט לפני סוף השנה? כי המבצע הנ״ל לא מספיק אטרקטיבי לדעתי.

מצטרף לשאלה.

מה הפער הריאלי בין איביזה שבמבצע לבין דגם פולו מקביל ברמת הגימור?

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

לא הצלחתי להגיע לאותם המספרים, אשמח אם תסביר איך ביצעת את החישוב.

פורסם

רותם; הפער הוא שהפולו יאנג הזאת מקבילה יותר לאיביזה SC. שתיהן 3 דלתות ובעלות איבזור "צעיר" (ג'אנטים, מערכת טאץ' וכו) בהשוואה לאיביזה והפאביה שנמכרות ב70K אשר בעלות 5 דלתות ואיבזור "רגוע" יותר. (מערכות מקוריות, לא טאץ' אפטרמרקט, חישוקי ברזל פשוטים עם טאסות, וכו')

אם הייתה אפשרות לקבל את היאנג בלי הנגיעות המקומיות (ג'אנטים סינים זולים ומערכת לא מקורית) בהנחה משמעותית, נגיד ב75K, היא בהחלט הייתה אופציה ראויה לדעתי.

אבל בהתחשב בזה שהיא עולה 15K יותר - ובמחיר הזה מקבלים שתי דלתות פחות ותוספות לא מקוריות בכלל - לא הייתי לוקח.

אתה יודע איזה ג'אנטים ואיזה מערכת אפשר להתקין ברכב ב15K? :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
מצטרף לשאלה.

מה הפער הריאלי בין איביזה שבמבצע לבין דגם פולו מקביל ברמת הגימור?

לפולו יש: חישוקי סגסוגת, אפשרות לסאנרוף בתשלום, הגה, ידית הילוכים ובלם יד מצופים עור, מערכת מולטימדיה, 3 דלתות (לדעתי חסרון), Bluetooth.

איביזה יש: מערכת שמע מקורית, מערכת סיוע בעליות Hill Hold ובקרת שיוט.

פורסם
לפולו יש: חישוקי סגסוגת, אפשרות לסאנרוף בתשלום, הגה, ידית הילוכים ובלם יד מצופים עור, מערכת מולטימדיה, 3 דלתות (לדעתי חסרון), Bluetooth.

איביזה יש: מערכת שמע מקורית, מערכת סיוע בעליות Hill Hold ובקרת שיוט.

מערכת היל הולד לדעתי יש גם בפולו.

פורסם

זה לא מבצע חדש. כבר כמה שבועות שפולו 1.4 ידנית 3 דלתות נמכרת במחיר דומה. במקרה הטוב הורידו כאן 2000 ש"ח מהמחיר ונתנו תוכנית מימון נחמדה.

וכן, זאת עסקה מאוד משתלמת. אין לי ספק שפולו היא מכונית הרבה יותר טובה מהאיביזה, שהיא בפני עצמה מכונית מאוד מאכזבת לדעתי. לאיביזת המבצע יש איכות חומרים של רכב קוריאני מלפני עשור ואבזור של פיאט מהשכרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא הצלחתי להגיע לאותם המספרים, אשמח אם תסביר איך ביצעת את החישוב.

אתה בעצם מקבל הלוואה שאותה אתה מחזיר ב- 36 תשלומים. עד כאן אנחנו מסכימים?

מכיוון שמדובר בתשלומים שווים, כל תשלום כולל מרכיב של קרן ומרכיב של ריבית. מה שנקרא "שפיצר". בדומה להחזר משכנתא, למשל.

קיימת נוסחה להיוון להיום של 36 תשלומים של 500 ש"ח כל אחד.

ריבית הפריים היא 4.75% לכן השתמשתי ב- 4.25% (שנתי!).

בקובץ המצורף תוכל לראות את החישוב.

Doc1.pdf

פורסם

אין מה להשוות, הפולו הזאת מגבילה לאיביזה SC, מבחינת המחיר ופחות או יותר מבחינת האבזור... האיביזה מהבצע הנוכחי משווה לפאביה של ה70K

116i

• תוכן חדש...