Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון אני שם לב שחברה שלי (3 שנים ביחד) נהיית חסרת סבלנות בזמן שאני גולש להנאתי באתר!

הובאו בפניי תלונות על חוסר צומי, כמו כן נטיה חזקה להציק לי כשאני במחשב!

זה קורה רק לי או שיש פה עוד אנשים עם סימפטומים דומים?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבעיה לא בפורום זה בטוח כי הוא ממש אחלה!

בזמן האחרון אני יושב יותר בפורום ובאינטרנט בכללי בגלל שאני מחפש רכב מסויים (ראה חתימה) אז כנראה פה החלה הבעיה ובכללי כשאני בבית וכרגע בלי רכב אז אני לא מטייל יותר מדי אז פשוט אני יושב מול הטלויזיה ומול המחשב, עין בטלויזיה ועין במחשב...

בכל מקרה היא רואה את "שלוש" למי שמכיר ואני במחשב אבל כשהתוכנית נגמרת ואני עדיין במחשב היא מתעצבנת חחחחח ממש נפתחו עיניים על העודף בילוי שלי בפורום! מעניין אם זה היה פורנו חחח...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לאיזה כיוון אתה רוצה את התשובה?

לרצינית שאומרת לך לברר מולה מה הצרכים שלה ולראות איזה מהם אתה אולי לא ממלא ולמה היא חושבת שהם באים על חשבון CF?

אול לכזאת ששולחת אותך ל redtube.com בכל פעם ואפילו לפני שהיא מתלוננת?

אולי להומוריסטית שתגיד לך לאסוף את כל הטרדים בענייני יעוץ זוגי שיש באוף פה ולהראות לה שזה בעצם פורום מודעות עצמית ושזה עוזר לך לעזור לכם?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני עונה לך בכללי, לא ספציפית לגביך, ומשלב כמובן מהנסיון הפרטי שלי (נשוי).

נקבה ארצישראלית מצויה, בשלב טרום נישואים, מגלה סובלנות מוגבלת לפעילויות שהזכר שלה עושה, ונועדו להנאתו בלבד.

ככל שחולף הזמן, מפתחת הנקבה חוסר סובלנות כלפי פעילויות אלו, בין אם הן לגלוש באינטרנט, לשחק כדורסל עם חברים, לשתות בירה עם חברים, וכל פעילות אחרת שהיא אינה במרכזה.

יתרה מכך, במחקרים אחרונים שנערכו עלתה תמונה מדאיגה, שככל שהנקבה אומרת לזכר שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה ושהיא מפרגנת לו, ושיהיה לו בכיף, כך היא פחות מתכוונת לכך, ולמעשה אומרת לו בדרכה הנשית כי מוטב לו לחדול ממעשיו, פן היא תעוף עליו בעצבים.

עוד הראו המחקרים כי הזכר אינו מבין את כוונותיה של בת זוגו, והוא עושה בדיוק כפי שהורתה לו - ונהנה. כך, מייד כשמסיים הזכר את פעילותו, ממתינה הלו הנקבה עם פרצוף חמוץ, וחוזרת על כל מה שאמרה בתחילה, אך מוסיפה, "ומה איתי?", דבר שגורם לזכר להבין סוף-סוף שהיא לא התכוונה באמת שהוא יהנה.

למרות האמור, נכנס הזכר למערכת יחסים מחייבת עם הנקבה הארצישראלית המצויה, ואף מביא איתה צאצאים.

מייד עם היוולדו של הגור הראשון, הופכת הנקבה את עורה, וחופרת לזכר בראש בכל רגע נתון בו אינו פועל למענה.

שאלו אם כך תלמידים חכמים, מתי לו לזכר זמן לבצע פעולות למען רווחתו, ועל כך הראו מחקרים כי הזמן הזה הוא כשהנקבה נמצאת בפעילות סמי-ספורטיבית עם חברותיה ללהקה, פעילות המכונה "שופינג", זאת אם הצליח הזכר להתחמק ממטלת ה "בוא איתי לקניות" או "אני רק רואה מה יש כאן, תחזיק לי את השקית".

ועל כך נאמר:

איך הופכים חתלתולה מגרגרת לכלבה עצבנית? - מתחתנים איתה.

נשים מתחתנות עם גברים בתקווה שהם ישתנו, והם לא. גברים מתחתנים עם נשים בתקווה שהן לא תשתננה, והן כן...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

המחשב בסלון,האשה במטבח.

אם יצא לה לראות את קיומו של הפורום כלומר היא יצאה מהמטבח וזה הסוף שלה

בכל אופן (עכשיו ברצינות) היא מכירה אותי מלפני שאני מכיר את הפורום ואני לא חושב שהיא מודעת לקיומו/שמו/מה עושים פה

כנראה שהזמן שאני גולש בפורום אינו בא על חשבון הזמן שלי איתה

פה למעשה טמונה הבעיה של פותח השרשור, שהוא כן גולש על חשבון זמנם המשותף

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היום אנחנו כמעט גרים יחד ובגלל זה היא רואה אותי ככה, פעם לא היינו ככה לכן לא הייתה לה מודעות לזמן שאני גולש בפורום. האמת גם לא זכור לי שאי פעם היה לי יותר זמן ממה שיש לי עכשיו :) פעם הייתי עובד בשתי עבודות ולפםני כן הייתי בצבא ולא מזמן סיימתי סדרה של קורסים ועכשיו לשם שינוי יש לי זמן.

אגב DiscoTD5 ממש אהבתי את התאוריה :)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...