Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פאנל : PIONEER DEH7600MP

מגבר : ROCKFORD FOSGET 501X

רמקולים Pioneer TS-A6995: 6X9

קומפוננט : Morel Dotech 6

סאב : Kicker CVR12

מונובלוק : Lanzar Vibe-1200D

האם צריך להוסיף קבל דגיטלי ?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מערכת פצצה!

קבל זה תלוי.... קודם תתקין את המגברים שלך ותיראה עם מערכת החשמל באוטו מיסתדרת .... כגון המצבר שלך או האלטרנטור...

אם יכלו היבהובי אורות החזית ברכב סימן שיש לך בעיה ואולי הוספת קבל תיפתור את הבעיה..

אבל אם יש לך עודף כסף אז זה לא יזיק ... (אני אישית הייתי סם אותו רק עם הייתי צריך) :idea: .

פורסם

גם אם יהיו נפילות מתח...יש לשקול לטפל בזה מהשורש ולהחליף אלטרנטור

ואולי חיווט בי האלטרנטור למצבר...ובין המצבר לשלדה...

פורסם

להחליף אלטרנטור עולה כמו חצי מהמערכת שלו!...

קיצור ידידי תתקין את המערכת אם יש בעיות גש למתקין או לחשמלי ותישקול אפשריות ואם אז יופי...

פורסם

אם המצבר ישן - אז להחליף מצבר. אני מצאתי מצבר במבצע ב-440 שקל כולל התקנה באוטו-דיפו... אבל אם הולכים על מצבר קצת יותר איכותי - 600-700 שקל.

אבל רוב הסיכויים שזה לא יפתור את הבעיית ההבהוב.

פורסם

אפשר להשיג קבל בסביבות ה600 שקל...

אם היה מדובר בי והיה לי כסף להכול אז הייתי קונה קבל סתם שיהיה ולא הייתי שם בניסוי את המערכת החשמל שלי...

פורסם

שני מגברים יחסית ממוצעית...אולי המונובלוק מעט כבד בצריכה....אבל רכב חדש יחסית (בטח ובטח היותר גדולים כמו 6\פאסאט\אקורד וכו') אמור לעמוד בזה בלי התרגשות מיותרת

וב800 שקל של הקבל הוא יכול להעמיד קומפ' ברמה גבוה יותר....

• תוכן חדש...