Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול הגיד לך שטיפול בסיסי במורשה צ'מפיון עולה בערך 550-+ ופילטרים צריך להחליף רק ב30k ק"מ אם זה dsg אז הייתרון הוא שאין שמן בגיר לכן אין הוראות טיפול לגבי הגיר,בדגמי הtsi יש שרשרת תיזמון שלה כן הוראות תזמון.

החיסרון של המנוע הנ"ל הוא שהוא אוכל הרבה שמן בין הטיפולים בין1-3 ליטר בין טיפול לטיפול.

מקווה שעזרתי ניצן

how it's like to drive :twisted:

פורסם

שייחשב לפי טיפול קטן ב600 וטיפול גדול ב1200.

רפידות ברקס בסביבות 600 כולל עבודה.

עלויות ממוצעות לכל הדעות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני מניח שמחירי הטיפול מקבילים פחות או יותר למחירי טיפול בגולף tsi.

הנה עוד דבר שמעצבן אותי בצ'מפיון - למה חייבו על 4 ליטר שמן כשבמנוע נכנסים 3.6? (לפחות ב- 1.4TSI 122 כ"ס)

כמו"כ קחו בחשבון שמכיוון שנפח המנוע של פותח השרשור גדול יותר, ייתכן ויהיה צורך להשתמש ביותר מ-4 ליטר שמן מה שעלול לייקר במעט את הטיפול.

וכמובן - אני שילמתי על טיפול קטן, הווה אומר שמן ופילטר - 500 שקל אחרי שביקשתי "ללא תוספים" (לא מבין למה לדחוף תוסף לדלק לרכב שנסע 10K, מאיפה המציאו את השיטות האלה?). זה התחלק בערך ל-125 ש"ח "שירות בקרה", 88 ש"ח לפילטר, 14.5 ש"ח לבורג אגן ו-200 ומשהו על שמן הכל כולל מע"מ יצא באורח פלאי 500 עגול.

וכמובן לכמובן - מילאו איזה ליטר שמן יותר, מה איכפת להם...

• תוכן חדש...